Regulisanje interneta je nepovratan proces.Mogu se slicni zakoni stopirati do izvesnog vremena ali ce kad tad biti usvojeni,negde pre - negde kasnije.U Francuskoj i Spaniji se vec primenjuju najrigorozniji zakoni o nadgledanju i kontrolisanju internet protoka korisnika,od leta ce nesto slicno biti i u Americi,Engleskoj,Japanu...Dokazano je da su u Francuskoj nakon njih file-sharing,slobodan stream,piraterija i sl. suzbijeni za oko 70%,s tim sto ce od jula stupanje na snagu slicnog zakona u Americi imati i globalne posledice,ne samo u SAD.
ovi zakoni veze sa mozgom nemaju, jer zar piraterija nije i ju tjub na kome se nalaze hiljade klipova jedne te iste pesme ?? ako se ovi zakoni stvarno donose zbog piraterije onda neka ugase i ju tjub, jer ju tjub i megaupload,filesonic,wupload,fileserve su jedno te isto - mogu da skinem kopije tamo a mogu i vamo isti q samo drugi naziv sajta ](*,)
.Dokazano je da su u Francuskoj nakon njih file-sharing,slobodan stream,piraterija i sl. suzbijeni za oko 70%,s tim sto ce od jula stupanje na snagu slicnog zakona u Americi imati i globalne posledice,ne samo u SAD.
ali neće u Rusiji, tako da ovo gašenje sajtova klasično pišanje uz vetar, a čak da Amerika nametne zakon Rusiji uvek će postojati način da se skine to nešta što nam treba, samo će brzina skidanja možda biti sporija ali ćemo skinuti :chuckel:
« Poslednja izmena: 08. Apr 2012, 02:41:23 od AbB_ »
Pa vidis YT ne hostuje igre, i filmove (barem ne koji nisu dozvoljeni)...dok ovi drugi da.A i ako se prihvati, verujem da ce se ukinuti vecina muzike sa YT-a...nesto tipa kao mininova pre, pa onda dozvoljavaju samo kad autori uploduju svoju muziku za dz.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2012, 02:38:51 od pleybeck »
Tesko da je to satanska obmana, kako obmana moze biti ako ukinu polugole pevaljke cije pesme imaju promiskuetni ton ili crnci koji samo navode na kriminal, drogu, seks pre braka i slicno :-k
A i ako se prihvati, verujem da ce se ukinuti vecina muzike sa YT-a...nesto tipa kao mininova pre, pa onda dozvoljavaju samo kad autori uploduju svoju muziku za dz.
neka oni zaborave to brisanje, oni moraju da ugase i ju tjub jer je muzika bila i na njemu kao na megaupload-u :!: vamo gase sajtove zauvek a vamo samo brišu, trebali su onda da kažu i megi da obriše :!:
« Poslednja izmena: 08. Apr 2012, 02:46:12 od AbB_ »
žao mi Mege bre ljudi bio je najjači sajt :cry: sad je sve u haosu, od 5 najkorišćenijih sajtova 4 su nestala
1. megaupload mrtav 2. rapidshare - radi ali brzina 10-15 kbs tako da kao da je mrtav 3. filesonic mrtav 4. wupload mrtav 5. fileserve mrtav
ko je smislio ovo, celu bi mu porodicu pokopo i krečom ih polio :!: :!:
inače ljudi kako se vi sad snalazite, ja sad jedino koristim mediafire jer je to jedino ostalo što valja i gde nije brzina ograničena, a i na njemu nema sve što mi treba ](*,) ](*,) a od zatvaranja mege nisam skino ni jednu igricu, jer nemam živaca da na torentima čekam 10 GB 5 dana , a na megi bih to odradio za 4 sata ](*,) ](*,) užas, da mi je da upoznam onoga ko je pokreno ovo ..... šta bih mu radio :!: :!: :!: jer život mi je dovoljno sjeban iako imam 21 godinu i onda se nađe neki šupak da mi ga još više oteža :!: :!: :!:
ma torent me zeza, nekad mi da brzinu od 600-700 kbps a nekad 2-3 kbps ? probo sam pre mesec dana da ga koristim za igrice i filmove ali nemam pojma šta mu je i zašto mi daje takve brzine iako ima veliki broj sedera. gledao sam i tutorijale na ju tjub kako da se najbolje podese torent klijenti ali ne pomaže
a i većinu nekih stvari koje mi trebaju niko ih ne kači na torente, već samo na fajl šering sajtove tako da mi je gašenje mege i ostalih baš teško palo ](*,)