Prilikom uspesne instalacije max payne (1) i krekovanja,pojavio se problem u startu mislije,svaki put kada zelim da krenem iz pocetka prijavi mi eror ; elem znam da je igrica za win98/2000 ali bi zeleo da je igram na 64bit konf. (amd 3000+ proc.i win xp-sp2) sta treba i kako >>>???<<<
Tako se i meni pojavljivalo kada sam igrao (tacnije,pokusavao da igram) Max Payne na SP2. Ne znam,moj drug je obrnuo na SP2,dok ja nisam uspeo da ga nateram da radi,pa sam ga obrnuo tek kada sam instalirao SP1. Jedino sto ti preostaje je da potrazis neki patch za tu svrhu (ako to uopste i postoji).
E druze to sto ti javlja to je jedna od cuvenih nepotrebnih windows zajebancija tzv Error report,to se zna pojavljivati za sve i svasta i moj ti je savet da to pod obavezno iskljucis i to na sledeci nacin(ako to dosad nije uradjeno): Odes lepo u Control Panel pa u System pa Advanced pa u dnu imas opciju Error Reporting tu udjes i podesis ga kao iz slicice koju sam postavio. I nakon toga bar takva greska vise nebi smela da se javlja. Srecno
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)