Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: matorci  (Pročitano 6716 puta)
05. Apr 2004, 11:06:34
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
U Ceskoj poslednjih godina ubrzano raste broj stogodisnjaka - dok ih je 2000. bilo 232, njihov broj se, prema najnovijim statistickim podacima, popeo na 272. Rast se ocekuje i dalje - ove godine, na primer, stoti rodjendan trebalo bi da proslavi 213 ljudi. Medju stogodisnjacima izrazitu vecinu cine zene - dve trecine ih je. Najstariji medju njima lane je u dokumentima kao godinu rodjenja imao 1894. Udeo stogodisnjaka u stanovnistvu stalno raste i oko 2050. nece vise biti zanemarljiv. Poveçanje duzine zivota je u Ceskoj u poslednjih 10-15 godina bilo najbrze u Evropi. Muskarci u Ceskoj sada u proseku dozive 72,1, a zene 78,5 godina, sto je iznad evropskog proseka. Stogodisnjaci dobijaju specijalni dodatak od 1.000 kruna (jedna kruna = dva dinara) kao pomoc za tudju negu. Stoti rodjendan je u vreme komunista bio drustveni dogadjaj u Ceskoj - slavljeniku su dolazili predstavnici opstine i donosili mu poklone. (Tanjug)
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 1294
mob
Nokia N95
pa bas lepo...kod nas treba da caste za 5o. rodjendan...
IP sačuvana
social share
- Lee -
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
Zastava Tamna Strana Meseca
mob
Apple Kineska kopija
Ma nasi ljudi neznaju da se cuvaju, tu se jede, pije i pusi iz sve snage. Dokazano je da pisenje skracuje zivot i do 20 godina a mi smo bili ponosni na zalosnu cinjenicu da smo treca pusacka nacija na svetu. Kada se tu skupi zivotna okolina o kojoj niko nevodi racuna, rekama plovi crknuta stoka i zivina, po boji vode vidis kaku boju stamparija trenutno koristi i slicne stvari, vestacka djubriva i pesticidi se koriste u neogranicenim kolicinama i koliko mi je poznato kod nas nema neki zakon koji ih ogranicava, zivotni standard ispod svake normale, te nije ni cudo da nam je zivotni vek za najmanje trecinu kraci od neke normale.
More mene plasi jedna druga cinjenica, ajd sto nema starih ljudi, nego kod nas nema ni dece, velika retkost videti trudnu zenu ili nekog da gura kolica, pojede nas ova skupoca da se ljudi odlucuju u zadnje vreme na samo jedno dete. Sve se, bre, nesto urocilo protiv nas
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
Sedim, pijem pusim i spricere rusim....
I jos bih da dozivim stotu, da me neko neguje i pazi...ma jok! Uzivamo u zivotu, zivimo punim plucima (duvanskog dima), zderemo i locemo, pa onda lepo kod doktora da otkreci vene...
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Ko ovde prezivi detinjstvo taj je srecan covek Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Ma jok, ko doceka prvi rodjendan taj je gangsta Smiley Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
U, bog te, ja sam onda cela Mafija...
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2355
Koliko ima godina trenutno najstariji covek na svetu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne znam, ali pre par dana je jedna zena slavila 112 rodjendan valjda, bilo je na RTS. Ne znam jeli najstarija, ali moguce.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2355
Videla sam tu zenu, ali da li se zna rekord koji je neko ikada postigao u duzini zivota.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: matorci

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.