Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 00:32:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rambov poslednji ples  (Pročitano 957 puta)
05. Jun 2011, 14:50:25
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
                                                      Rambov poslednji ples

Gringo koji je pokorio Brazil, kako su njegov fudbalski opus prikazali u najvećoj južnoameričkoj zemlji, Dejan Rambo Petković (38), oprostiće se danas (21.00 po srednjeevropskom vremenu) od aktivnog igranja fudbala. Najuspešniji Srbin u istoriji brazilskog fudbala će u dresu Flamenga poslednji put odigrati meč za bodove, i to protiv velikog rivala, Korintijansa iz Sao Paola. Kakva euforija vlada pred Rambov finalni takmičarski meč u karijeri najbolje svedoči podatak da je dan pre utakmice prodato preko 35.000 karata i da navijači najpopularnijeg kluba u Brazilu spremaju spektakl na tribinama. Naravno, veliki derbi trećeg kola Braziliera, verovatno i celo kolo, proteći će u senci žurke u Riju povodom oproštaja Srbina, koji će, da podsetimo, 9. avgusta dovesti Flamengo i na beogradsku "Marakanu", kada će ga u penziju ispratiti i njegovi poštovaoci iz naše zemlje. Ostaje jedino žal što su Korintijans pre nekoliko meseci napustili legendarni Ronaldo, koji je završio karijeru, i Roberto Karlos, sada član ruskog Anžija. Možemo samo zamisliti kakav bi to tek bio oproštaj za Srbina, kome će, u svakom slučaju, u nedelju aplaudirati još jedan velikan, Ronaldinjo, kapiten ekipe iz Rija.

- Moj prvi san sam ispunio kada sam zaigrao za Crvenu zvezdu, a o Brazilu tada nisam ni razmišljao. Kada sam došao ovde najjači utisak za mene bila je velika vrućina. Posle nekoliko utakmica, moj otac, koji je gledao kako igram, pitao me je zašto trčim manje nego u Evropi. Sve mu je bilo jasno kada sam ga jednom doveo na trening - prisetio se Rambo svojih početaka u Brazilu.

Rukovodstvo Flamenga je specijalno za ovu priliku u klupskim buticima pripremilo zastave i majice sa likom Srbina, i to po paprenoj ceni. Oni koji budu želeli da kupe veliku zastavu sa likom Ramba moraće da izdvoje 25 dolara, a za majicu deset više.

- Postojanje idola u sportu je od ključne važnosti. Petković je zaslužan da brojevi koje je nosio, 10 i 43, postanu besmrtni. Flamengo zna da ceni klupsku istoriju i zna koliko su navijači strastveni po tom pitanju. Zato smo odlučili da uradimo taj materijal koji će, nadam se, naići na dobar prijem kod naših navijača - izjavio je Enrike Brandao, čovek zadužen za marketing u klubu.

Sportal.rs
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG L7
Kakva asistencija Petkovića prema jednom napadaču ali ovaj šutirao u golmana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ima tema o Rambu(sa 30 i kusur strana)...  Smile Smile
http://forum.burek.com/dejan-rambo-petkovic-t467095.html

I ladno sam se sjebao mislio da oprostajna utakmica u Brazilu pocinje u 10... Videh samo kraj poluvremena...  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG L7
Eh da si vidio koreografiju prije početka meča. Srpska trobojka(čini mi se) i PETKOVIC preko čitave istočne tribine.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2011, 22:14:23 od Dzoks95 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Tema nije dugo aktivna, a ovaj jedan lep cin zasluzuje posebnu temu.
Evo ovde ima utakmica:
http://www.fromsportcom.com/v-2/8/72/v-287221.html
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Оћу снимак!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Carpe diem

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Pridruzujem se Emptijevim zeljama. Ako neko ima, neka postavi neki link, bilo kakav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Wave II
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 00:32:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.