Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Na prelazu oborio majku sa decom  (Pročitano 184 puta)
10. Avg 2005, 23:49:47
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Na prelazu oborio majku sa decom

NIŠ - Sofija Ivanović iz Niša, stara tri i po godine, i njena sedmomesečna sestra Jovana zadobile su srećom samo lake povrede kada ih je 9. avgusta oko 15.45 časova, neustupajući pravo prvenstva prolaza na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Đure Jakšića u naselju Bubanj, oborio putnički automobil marke “daevu neksija” kojim je upravljao Boban Todorović (28) iz Niša.

Jovana je od udarca ispala iz kolica, koja je gurala njena majka Olivera Ivanović (31), dok je Sofija išla pored kolica. Devojčice su prošle bez preloma ali su preventivno zadržane na Dečjoj klinici radi pregleda i osećaju se dobro.

Reporter „Blica“ posetio je devojčice juče na klinici. Njihova majka, iako još u šoku, ispričala je kako je došlo do nezgode.

- Došla sam do pešačkog prelaza, na semaforu nisu radila svetla za pešake. Stala sam i pogledala levo i desno. Kada sam se uverila da sa obe strane nema vozila krenula sam preko prelaza. Skoro sam prešla ulicu kada sam začula kako neko dodaje gas. Nije se video auto. Onda sam ugledala vozilo koje nam se približavalo. Bila sam zbunjena, očekivala sam da vidi da ide na nas, ali je on gledao u automobil koji je propuštao na raskrsnici. Ugledao nas je tek kada je bio na jedan metar. Začula se škripa kočnica, trgnula sam kolica unatrag ali mi ih je izbio iz ruke. Jovana je izletela iz kolica, pored kojih je išla Sofija sa druge strane. Bilo je strašno - priča za “Blic” Olivera Ivanović.

Sofija je zadobila oguljotinu na bradi i jednu na nozi, a beba je srećom prošla bez povreda, verovatno jer je iz kolica izletela sa ćebetom na kome je ležala. Imala je malo crvenila na glavi, na mestu gde je udarila glavom od kolovoz, ali se i ono juče povuklo.

Rajko Ivanović, otac devojčica kaže da njegova supruga ne prestaje da plače.

- Stalno joj je pred očima ta strašna slika kada joj je automobil istrgao kolica iz ruku- kaže on.

Policija je saopštila da je do nezgode došlo jer vozač nije ustupio pravo prvenstva na obeleženom pešačkom prelazu.
Blic \ Branko Janačković
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.