Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marko Lakić najinteligentnije policajac u Crnoj Gori  (Pročitano 4981 puta)
26. Apr 2005, 02:27:36
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Marko Lakić najinteligentnije policajac u Crnoj Gori
Test uradio za 20 minuta
Na testiranje zakasnio i sve završio za dvadeset minuta, ali ga nisu pustili da izađe do isteka roka.Prema svim dostupnim podacima, on je jedini policajac u svetu koji se može pohvaliti koeficijentom većim od 148

Zakasnio sam na testiranje i u salu ušao poslednji, srećom primili su me i za dvadeset minuta sam sve zadatke rešio kao od šale. Krenem da izađem napolje, ali dežurni mi nije dozvolio da napustim salu pre isteka roka. Doslovce mi reče "ti sigurno nisi prošao". Odgovorio sam mu da prvo pogleda moj test, pa onda tako nešto da tvrdi.

Bio sam siguran u svoje znanje, priseća se Marko Lakić (22), saobraćajni policajac iz Podgorice, sa najvećim koeficijentom inteligencije u Crnoj Gori i do sada je, prema svim dostupnim podacima, jedini policajac u svetu koji se može pohvaliti koeficijentom većim od 148.

- Za testiranje sam slučajno saznao iz novina koje sam spremio za potpalu i samo što ih nisam bacio u šporet. Pogled mi je pao na oglas. Sreća moja da je tako bilo, eto, to je dokaz da je pobedila moja davna znatiželja i žeđ da sve pročitam.

Marko je student Visoke škole za računarstvo i zaposlen u Odeljenju bezbednosti u Danilovgradu i jedan od 150 registrovanih članova Mense Crne Gore. Zanimljivo je da su šefovi policajca Marka Lakića, kada su saznali da je član Mense, mislili da se radi o sekti. Kada su proverili o čemu se radi, sa neskrivenim iznenađenjem konstatovali su da je među njima i jedan natprosečno inteligentan policajac, kojem su preporučili da potraži neki novi posao i na drugi način iskoristi svoju intelektualnu moć.

-Koliko znaš, toliko vrediš, mada je važno i da se znanje na adekvatan način i primeni u praksi. Sad mi kače etiketu da sam najpametniji policajac na svetu, ne slažem se s tim i smeta mi kad me pitaju šta jedan policajac traži u nauci - kaže Marko koji je posle završene srednje policijske škole upisao Pravni fakultet u Podgorici ali je privremeno bio odustao od studija jer se zaposlio i nije imao dovoljno vremena da "buba" gradivo, ide redovno na predavanja i radi po policijskim smenama.

- Priznanje Mense mi godi, ali me ne diže u nebesa, trudim se da ostanem u svemu isti i da se družim s istim prijateljima. Voleo sam od malena prirodne nauke. Uvek mi je trebalo manje vremena za učenje od drugih. Moji roditelji, Mijomir i majka Milica, nikad me nisu silili da uzmem knjigu. Sestra Maja, koja se nedavno udala za Željka Pavićevića i dobila sina Božidara na Badnji dan, uvek me je podsticala i hrabrila i neizmerno sam joj zahvalan na tome.

Marko Lakić je gradsko dete, odrastao je u Podgorici. Voli da ode u selo Grlić, gde mu živi baka Olga, stric Milenko, druga rodbina.
- Tamo se najlakše opustim pred ispite, orežem voćke, a tome me je naučio deda Vukadin. Ništa mi nije teško.

Kaže da niko nema privilegiju ako pogreši, ili plati kaznu na licu mesta ili im napišem prijavu.
- Ja sam profesionalac. Desi se da i muškarci zaplaču kad se uvere da nemaju kud nego da izvade novčanik i plate kaznu. Kaznio sam najmanje pedeset devojaka. One se, najčešće, posle prekršaja umiljavaju, ali ni za njih kod mene nema popusta. Traže da im smanjim kaznu. Nedavno mi je u kafiću prišla devojka i zahvalila se što je morala da plati kaznu za prekršaj koji je napravila, jer takvu grešku u saobraćaju, više ne pravi. Častila me i pićem.

Otkad se pročuo po koeficijentu, devojke obraćaju veću pažnju na mlađanog Marka. Prilaze, čestitaju mu, raspituju se, a neočekivano je dobio je i nezvaničnu bračnu ponudu od devojke koju je tek upoznao.
Od komandira odeljenja bezbednosti u Budvi stigla mu je i ponuda da se preseli iz Danilovgrada u prestonicu crnogorskog turizma.

Društvo malo ali odabrano

U crnogorskom klubu najinteligentnijih po Katelovoj skali našlo se još 180 Crnogoraca. Svetski rekord sa koeficijentom inteligencije od 217, koliko se zna, drži jedna Bugarka, po zanimanju šofer. Ljudi koji imaju koeficijent od 148 čine dva odsto svetske populacije, a sa koeficijentom od 156 ima ih svega jedan odsto.

Tekst i foto Dragan Stodić
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
eto ti ga sad...i panduri s mozgom se pojavili.... Smile...c,c,c...kuda ide ovaj svet.
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Mutant Smile Blago majci koja ga rodila
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Pre no sto krene da te bije, prvo ce da razmisli malo,cemu sve to Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
a onda ce da nastavi da bije..
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Mnogooooo dobra. . . . .

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1841
mob
Nokia 
Policajac,crnogorac...pa jos i pametan.Ne mogu da poverujem svojim ocima  Smile.A ko mu je "djed' da mi je znati?
IP sačuvana
social share
Mudra zena ne kaze sve sto misli,ali misli sve sto kaze...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Ajnstajn Vukchevic
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
treba ga odmah klonirati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Tuzna ti je njegova majka..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Znaci najinteligentnije bice na svetu je sofer......hm....nesto mi tu ne stima....da upitam Hju Hefnera sta on misli 
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.