Bregović pao sa višnje i povredio kičmu Autor: A.Ž.A. - U.P. | 13.06.2008 - 19:54
BEOGRAD - Muzičar Goran Bregović (58) povredio se u četvrtak u 13 sati kada je brao višnje i s visine od četiri metra pao s merdevina u dvorištu svoje kuće u Ulici banjičkih žrtava 6a na Senjaku.
Bregoviću je, kako saznajemo, polomljen lumbalni pršljen, a po prijemu i za vreme pregleda u Urgentnom centru, bio je svestan, pomerao je ruke i noge. Posle pregleda, zadržan je na Odeljenju hirurgije i posle pregleda u petak znaće se da li će popularni muzičar biti operisan. Kako „Blic“ saznaje, Bregović se popeo na merdevine da bi obrao višnju u dvorištu iza kuće. Najverovatnije je izgubio oslonac, okliznuo se o stepenik i sa četiri metra pao na leđa. Njegov prijatelj Ninoslav Ademović, koji je u to vreme bio u prednjem delu dvorišta, kaže za „Blic“ da Bregović juče pre podne ništa neuobičajeno nije radio i da je odlučio da obere višnju da voće ne bi propalo. - Začuo sam jauk. Sav usplahiren, otrčao sam u zadnji deo dvorišta i ugledao Bregu na zemlji. Nisam znao šta mu se desilo, ali mi je laknulo kada sam video da je potpuno svestan i da pomera ruke i noge.