Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Goran Ivanišević o tenisu, biznisu, očinstvu...  (Pročitano 498 puta)
18. Jun 2005, 05:02:35
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Goran Ivanišević o tenisu, biznisu, očinstvu...
Propao sam!

Da sam Englez, nastup na turniru isplatio bi mi se marketinški šest puta bolje. Ali, ja ne bih želeo da budem Smit iz Engleske, meni je drago što sam Ivanišević iz Hrvatske - kaže Goran Ivanišević, najbolji hrvatski teniser svih vremena.

S Goranom koji je, posle bura i oluja koje su pratile njegove splitske graditeljske poduhvate, odnedavno stanovnik Zagreba, razgovarali smo zašto živi u Zagrebu, zašto mu je muka kad ode u Split, o planovima koje sa suprugom Tanjom Dragović pravi za život kćeri Amber Marije...

Nedostaje li vam vreme pravih mečeva, adrenalina?
- Ne, nedostaje mi. Ležerno je bolje... Sam se sebi čudim kako sam nekad trenirao sedam-osam sati na dan.

A kad ste osvojili Vimldon, činilo se da vam svi nude, Gorane, izvoli, uradi šta želiš...
- Malo sam kriv što sam upao u biznis gde poštenja nema. Tu su igrači, među koje sam upao kao iz vrtića na fakultet. Pojeli su me morski psi. Promašene investicije...

Ime vam nije otvorilo vrata?
- Otvorilo mi nije ništa! Zatvorilo mi ih je, naravno uz moje greške. To je životna škola iz koje ću, nadam se, dobro izaći, iako iz bazena morskih pasa ne možeš da izađeš čitav... Od početka je krenulo krivo. I svaka stvar u koju sam uložio u Hrvatskoj, sve je propalo. Sigurno tu ima i moje krivice, jer da sve što takneš ide krivo - za to moraš da budeš talenat.

Kako objašnjavate sve što vam se dogodilo s gradnjom zgrade i kuće u Splitu?
- Ne pripadam nijednoj stranci, nijednom lobiju... Nisam nikog potplatio, a u građevinarstvu ne možeš ni kućicu za psa da sagradiš, a da nekog ne potplatiš.

Dobar ste otac?
- Koliko god mi bilo teško, radi ćerke moram biti dobre volje, moram da mislim na nju i nešto stvorim da ima sigurnu budućnost.

Koje "majčinske" poslove radite?
- Sve. Menjam pelene, i govnaste i pišane, kupam je, pričam priče pre spavanja, čitam ili izmišljam, o mravima, vuku, medvedu... Pre je teško išla na spavanje, a sad hoće, samo da joj pričam.

Da li biste želeli da se jednog dana posvetite karijeri? I vi i supruga manekenka bili ste vrhunski u svom poslu?
- Podržaću je u svemu, a biće kako bude htela. Mislim da će biti jako visoka. Bude li preko 190, voleo bih da igra odbojku, to mi je najlepše za žene.

Neki sveštenici su tražili da se crkveno venčate i da se vaša supruga krsti, pa će nestati problemi oko ćerkinog krštenja...
- Mogao sam već dvaput da je krstim, ali našoj kumi, koja je tada bila u Americi, obećali smo da ćemo je sačekati. A što se tiče uslova Crkve, moj život ne treba da je se tiče... Nisam napadao Crkvu, nisam nikog prozivao. Ni sad nikog ne diram, a Amber će se krstiti, i to uskoro.

Ne može da se kaže da ste pred bankrotom?
- Ne. Igram Senior Tour, i mogu dobro da zaradim, pa neću nikad biti pred bankrotom. Ali, da sve ove godine nisam u Hrvatskoj ništa ulagao, bio bih puno bogatiji.

(02. May 2007, 21:35:22)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.349 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.