Ja sam bio na prijemu povodom dana nezavisnosti Amerike u Ambasadi SAD u Podgorici. S ponosom sam odslusao prvo crnogorsku himnu a zatim i americku. Ne vidim ja problem da neko otpjeva americku himnu....
Ja sam bio na prijemu povodom dana nezavisnosti Amerike u Ambasadi SAD u Podgorici. S ponosom sam odslusao prvo crnogorsku himnu a zatim i americku. Ne vidim ja problem da neko otpjeva americku himnu....
Kao prvo to i nije prava crnogorska himna neko su veliki crnogorci nju izmenili jel ima elemente srpstva!
Не постоји националност црногорац. А што се тиче пријема...срамота је што су се појавили и Тадић и Коштуница јер им тај исти Полт у лице говори да ће Косово и Метохија да буде независна држава хтели ми то или не.Али важно је да се они улизују америма...Ако Марија заиста није хтела да отпева ту њихову химну онда јој свака част!!!
Iskreno, koji ce vrag uopste tamo, sta ona ima tamo da radi. Nije ni trebala da ode. Sta ce ona tamo sa svim onim izdajnicima i americkim placenicima. Pazi ti sramotu - oni nama otimaju deo zemlje, a drzavni vrh im ide na proslavu. Svaka normalna zemlja bi ih oterala iz zemlje, a ne isla na proslave.