Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 15:00:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Šta mislite o Maradiću i njegovom ponašanju na forumu?
Ok je
Ne znam ga/nemam stav
Lepše bi bilo bez njega
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Maradić i njegovo ponašanje  (Pročitano 26132 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ljudi,vi glasate kako mislite da glasate.Nema šta da obrazlažete.
Ja sam samo rekao to što sam rekao da biste znali zašto ovo radim.
Zato što uđem na prazan forum i svuda vidim samo Maradića.

Cek' sad'. Jel' ovo znaci da se podize rejting ili da ni sam ne zna sta da misli o sebi ?
Citat
jer me je čak i Maradić lično pitao da otvorim anketu

Ok,napravićemo anketu,pa ćemo videti.

Najbučniji si,najdrčniji,jedini imbecil na celom forumu koji ima 9 postova zaredom,najdeblji potpis,4 godine trolovanja i izmišljanja,oterao si preko 30 starih i poznatih članova,a 95% celog foruma te ne podnosi.

Na tvom mestu,ja bih se ili malo preispitao,ili barem skratio jezik.Al,naravno,to je za tebe nezamislivo.

Najpre da kažem da ovo nije hajka,jer me je čak i Maradić lično pitao da otvorim anketu.
Takođe,ne bih je ni otvarao da ne mislim da ima dovoljno razloga za to,s obzirom da je uništio ceo ovaj forum.

Dakle,da li bi na forumu bilo lepše sa ili bez Maradića?
xD

Maradić neutrališe tvoje lupetanje, negde drugde ti neutrališeš njegovo lupetanje.
Potrebni ste jedan drugom. I više nego što mislite.

Ne bih voleo da čitam ni samo tebe ni samo njega.
A i ovo sto kaze Goa, vi ste kao Jing i Jang. Nekako ne idete jedno bez drugog.  Smile

Ne brini,Goa,od tebe nisam ni očekivao da propustiš da se nakenjaš po meni.  Smile

A što se ovog što ste rekli tiče,možda ste i u pravu,samo... ja nisam oterao 30+ članova.  Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2012, 01:03:31 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49865
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Политички форум је некада био најјачи форум те врсте у Србији, а сада је обична рушевина. Али далеко од тога да је то захваљујући Марадићу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Политички форум је некада био најјачи форум те врсте у Србији, а сада је обична рушевина. Али далеко од тога да је то захваљујући Марадићу.

Nekoliko starih članova mi je lično bilo reklo da više neće dolaziti na forum zbog nekolicine trolova koji ne mogu da sjašu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
SonyEricsson K610i
Mislim da ljudi Maradića po mnogo čemu shvataju preozbiljno...

Citat
samo sa političkog je otišlo preko 30 članova koji su ranije redovno učestvovali na temama ( spisak ).

Ovaj... da li si siguran da ih je on oterao?
Za Bf-a znam da je otišao kada ga je Anea jednom banovala, jer je ektremno lupetao protiv žena na nekoj temi, on to shvatio kao "judeo-liberalni udarac" i više se nije vraćao (ispravite me ako grešim...  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
@hkj

Pa zato i pitam, jer deluje nedefinisano bas iz kog razloga.

Meni doduse niko ne smeta. Sve je ovo "forumski virtualni zivot". Zasto bih uopste imao protiv nekoga nesto ? Mislim ... aj' da ne tupim ...

Zivi bili  Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2012, 01:06:18 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Motorola 
Bilo je i ima likova koji su mi daleko iritantniji od Maradića.Jes´da ugnjavi letos kontrirajući tvrdoglavo oko Libije,ali -  njegovo je pravo da totalno ne bude u pravu (  Smile ) . Iskreno,na Bureku obilazim tek par pod-foruma (najčešće samo dva - geopolitički : rezultat izbora je sve izvesniji,pa i on postaje bespredmetan i PC-igre ).Verovatno se zato i ne spoplićem prečesto o njegove postove i ne deluje mi da viri iza svakoga žbuna.
Ne smatram da ja treba da odlučim o tome hoće li ostajati,ili ne na forumu.Ako nije prekršio pravilnik,ili postao malignitet koji generiše incidente (kao što je,svojevremeno,bio slučaj sa Škorpionom) i ako administracija foruma nema zamerki,odluka je na njemu (mada,da mu bude odma´jasno -  od zajedničkog tuširanja nema ništa !  Smile  ).
Izvinjavam se ako je moj komentar previše neozbiljan,ali zaista imam malo dodira sa čovekom.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Mislim da ljudi Maradića po mnogo čemu shvataju preozbiljno...

Citat
samo sa političkog je otišlo preko 30 članova koji su ranije redovno učestvovali na temama ( spisak ).

Ovaj... da li si siguran da ih je on oterao?
Za Bf-a znam da je otišao kada ga je Anea jednom banovala, jer je ektremno lupetao protiv žena na nekoj temi, on to shvatio kao "judeo-liberalni udarac" i više se nije vraćao (ispravite me ako grešim...  Smile )

Ma,nije do shvatanja.Uđem na politički forum i vidim pustoš.Od 30 članova koliko nas je redovno bilo nekad tamo,danas možeš da nađeš samo njega i još par drugih koji mu još odgovaraju,bore  se sa vetrenjačama.

A Bf,ma kolko zadrt i oštar,je ipak bio veteran foruma od koga si mogao da naučiš dosta.
Mada nisam znao da ga je Anea oterala...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
uzasno me nervirao pre par godina, a onda je odjednom prestao da me nervira i postao jedan od mojih omiljenih mutivoda na forumu  Smile  

a ovi sto su otisli zbog jednog lika na forumu, pokazali su da je taj jedan lik na forumu jaci od mnogo vise pozitivnih i prijatnih likova na forumu .. pa tako ne znam zasto bi sad njih spominjali.. bili pa prosli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Tel.Me Your.Number
Nekad me iznenadi pozitivno nekad negativno. Rekao bih da se čovek zajebava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
HTC One
Meni je Maradic ok. Ok si mi i ti. Kao i dosta ljudi. Vi se ne slazete u stavovima, najvise politickim i tu je vasa varnica. Ali sam siguran da ste obojica likovi koji kada bi seli dapopiju pivo/rakiju siti bi seispricali, zajebavali i lepo druzili.

Meni smetaju ovi drugi, makar glumetali i najbolje po forumu... ovi sto su nasmejani i sa svim cool, a kada bi seo sa njimashvatio bi da je zal sto neki ljudi uopste postoje. Maradic bar kaze sta ima sto je za postovanje. Da naglasim najbitnije - kaze na kulturan nacin.

Ghost , Vl4d4 , panini , Duh Sekire, Simijon , Coolrunner , Stefan7000 , wayman , 3мај , miroslavp , kombiondzija , bannjac , Гамби , Promaseni , vanyo, , Ravenclaw , IPosleMeneJaa , Operation bambi , bf , Empty clip , Persona grata , Yetyou , Joca_jox , tzvec , дулаћ , kmilos992 , Feanor i jos mnogi koje ne mogu da se setim sad,a s kojima sam diskutovao ovde.

Ili su otisli sa foruma potpuno,ili vise ne pisu na politici.Spasili se ljudi.

Neki cak i navrate,al cim udju,kazu "aj pali o.O " i batale.Ili ostave komentar jednom u mesec dana.

Cak ni cuvenog Mokice,koji je mnogima bio dosadan i mrzak,al meni bio gotivan jer je umeo da se nasali,vise nema.

Nekad je bilo i ozbiljnih tema i diskusija.A i dobrog druzenja i zezanja.Sad nista.Jedino ona skupstinska birtija ako je "zadrzala" nesto od toa.Sam ovaj podforum... apsolutna nula.A razumem i zasto.Niko nece da se bakce s vama trolovima.Pa ni administracija.I onda svi ili pobegnu na drugi podforum,ili uopste ni ne "kroce" vise na burek.

Nisam otisao zbog njega, otisao jer me je celokupna ekipa PDF-a smorila, iskreno. Ranije je bila gomila ljudi, gomila neistomisljenika razlicitih pravaca, a i oni koji su se donekle slagali nisu bili klonovi. Vremenom se napravili dva tabora Srbija vs. Zapad, svi pisu isto i oko istih stvari, i sve je cisto nadjebavanje umesto diskusija. To je razlog.

I to sto je Politika ispustena iz ruku, sto se na njoj moze sve sto se ranije nije moglo... krenulo se od tolerisanja sitnih poprckavanja a stiglo se do opustenih zalivanja kofom govana kao nesto sto je standard tog PDF-a.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2012, 01:15:56 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 15:00:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.