Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva noc beer festa  (Pročitano 814 puta)
18. Avg 2005, 12:45:11
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
Sinoc sam kao i veliki broj  beogradjana...zaglaivo na beer fest-u....
Natipkacu vam kako mi je sve to delovalo....

Dosao sam na Irish stew,koji su stvarno dali sve od sebe i napravili atmosferu medju jos proredjenim ljudima.Sirova koza mislim da nije ni nastupala posle njih ... mada su po planu i programu trebali(ili sam se preterano na alkoholisao u startu pa ih nisam primetio).Blaza se zajebavao na njemu svojstven..nacin ali nastup mu je bio kratak i  mislim da mu ponestaje fazona,stalno isto iz godine u godinu,ali sta cemo ...nek se vrti dok se vrti... Van gogh je znatno spustio celu masu,mene je jednostavno smorio kao i uvek.Posle njega je nastupio Luis .... oni koji su iscekali njega su bili uglavnom u stanju alkoholoza = extaza ... medju njima i ja ... Debeli je zabavnjacima opet podigao  bagru...mada u stanju u kome su svi bili,to nije bilo mnoggo tesko...  Za vreme njegovog nastupa jedan mladic je izvukao prangiju ispred ograde koja je bila izmedju publike i bine i poceo da mase .... privatno obezbedjenje koje se tu naslo se razbezalo... Ja sam naravno odmah zapalio u pozadinu...nemam bas prijateljski stav prema oruzju u rukama pjanih idiota.Kad sam se vratio do bine shtrumfovi su se setkali okolo...pitanje je da li su navatali tipa,mada cisto sumnjam.Onda je pala kisa ... sto mnogima nista nije znacilo,medjutim ja sam otisao...Blato je bilo svugde,cak i pre kise,ako dodjem tamo jos koji put za ovih par dana obuci cu gumene cizme za pecanje...nema druge... Ucinilo mi se da su najavili dzeja posle Louis-a,ali ne mogu da garantujem ... nisam bio bas pri sebi.Celu noc sam pio WFB cesko,(stvarnio je dobrosavetujem da probate ako vec niste)... usput i pomalo od svega ostalog..
I da cestitam nekim ljudima na uspesno odradjenom poslu.
1.Policiji - svaka vam cast bilo vas je ko govana ali ste zato cekali u krugu oko mesta desavanja bravo   Smile
2.Ljudima koji su zaduzeni za rostilj pozadi ... cene su vam stvarno ok za jedan festival 150 pljeska 200 gurmnska .... ali zato ste najverovatnije pomislili da su u pitanju mishevi a ne ljudi posto je stvarno bio izazov pronaci pljeskavicu u lepinji ... jadna izgubila se u lebu... u proseku 5 cm precnika svaka..  Smile
3.Hvala pivarama na pristupacnim cenama piva ... jebali ste nam mamu...  Smile
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: beer fest prva noc

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.