Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 14:35:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manjak samopouzdanja, konflikti.  (Pročitano 12602 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Ја сам из текста видео, што рече дулаћ, да треба неког мало да умлати, ил бар бакицу истера из реда за пензију Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Pa sad ako je u ruralnoj sredini stekao reputaciju peškirića kasno je za prvu tuču, to je sa 10 godina trebao da uradi. Sad je mnogo lakše da se seli negde i počne iz početka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla
neko je pomenuo zakon privlacnosti  kao razlog zasto mi se sve to desava. to je tacno, jer ljudi koji se prema meni tako ponasaju imaju potrebu  da na meni dokazuju svoju muskost,u tome i jeste problem ja ih privlacim kao magnet. nisam gej niti sam feminiziran nefuram "plave cuperke" jer se  ne farbam vec zato sto mi je prirodna boja kose takva, cak i da se osisam vojnicki malo toga bih promenio zbog mog lica.  secam se kao klinac drugari su mi govorili  ali nisam ih razumeo zbog cega:"mnogo si bre,dobar!"  gledao sam uvek da postanem cenjena  i ravnopravna osoba ,postovao uvek druge jer mislim da je to nesto najnormalnije da se covek ponasa u svom okruzenju sa drugima.   ti isti drugari na moje jadikovke da mi dodje da se potucem savetovali su mi da ne rizikujem jer se ne isplati a ja sam se  i tukao i rizikovao da me iseku ko salamu.  ja ne mogu da promenim sebe do te mere da postanem "razbijac" jer to nikad ne bih uspeo i da hocu,naravno malo vise sigurnosti dobro bi doslo ali sta ti vredi kad je pojedincima zadovoljstvo da te namerno cusne ili gurne dok stojis u redu na kasi.  svi gledaju i uzivaju jer ti si sam a oni su svi u "gomili" i u uzivaju u tome da startuju prvog od kojeg nemaju straha da ce im glavu otkinuti i baciti u reku ribama!  okolina je takva sad gde momentalno zivim ali ja sam postao nestabilna osoba bas zbog svih tih nebuloza koliko me izludjuju ne sramotim se da kazem. na letovanju krenem uvece u setnju na 50 metara od mene primetim lika 2 metra i probleme na vidiku.  lik prolazi pored mene i nastavlja dalje u suprotnom smeru od moga na setalistu. znao sam da ce mi doci za ledja,osecam komesanje ljudi i gospodja iza mene u tom trenutku osecam kako me neko hvata za ruku, znam ko je mada se nisam okrenuo, buntovno odgurujem "tudji stisak" i okrenuvsi se pogledam lika iza mene govorivsi mu u lice: " ma sta me hvatate za ruku", naravno bio je to lik na pocetku setalista koji je kao skot dosao meni iza ledja.  on meni  bezobrazno jeli sta se guras?,kako smes i bla bla bla. isao sam i na boks jedno vreme  ali morate me razumeti mada to nije opravdanje, ja radim 10 sati dnevno, imam totalno ispunjen dan sa obavezama.  hocu reci verujte mi da sam premoren fizicki a i psihicki da nisam bio u stanju da neke stvari promenim sto se tice mog samopouzdanja jer gledam da izguram dan ,umor je ogroman. nemam neke predispozicije . drugacije te gledaju kad te vide da te ima , beze kao djavo od krsta.  u kraju gde sam pre ziveo uhvate me komsije da me za. . vaju , dok sam ja shvatio da se cela porodica izivljava na meni,da mi njihov sin svaki dan dolazi na vrata sa nekim izgovorima izludeh se totalno ne daju mi mira.  oni su mi tu ispod terase i cujem njihove komentare :"jel kuci"? ja sam rastao sa ubedjenjem  da niko nema razlog da me uznemirava i da mogu slobodno da zivim,imao sam drugove,druzili smo se,sedaljke ,zurke sve je to nestalo. zene su posebna prica, stane pored mene i  namerno seljanke pocnu da te guraju i cuskaju iidu pravo na tebe kad te vide ,da bi te uplasili i naterali da vise nikad nedodjes tu. okolina je takva,moram menjati grad .  hvala na savetima ,ovo je samo deo i najverovatnije se radi i pogresnom pristupu resavanja problema, jer gledas da se ne zameris nikome ,i da ne pokvaris odnose sa kolegama,okolinom sramota me sta ce ljudi pomisliti a u sustini ti ljudi ne zasluzuju nista jer su stoka itd   p. s. moj zivot ne treba da bude privatni rat zato sto je okolina takva jer to vodi samo u bolnicu i propast. hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Samopouzdanje je ono što tebi nedostaje. Uči da gledaš druge u oči, da govoriš glasno, da nekog mršneš jer je džukela na sav glas. Da otvoreno kažeš komšijskom klincu da ne dolazi na vrata više. Da kad te neko gurne pitaš Šta je bre, šta se guraš ko ciganče na mortadelu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
čekaj, a ko je Demijan ?!  Smile

Edit by Goa: Mislim da je to potpuno nerelevantno za temu, kao i ko se krije iza tog nick-a. Poštujte pravo na privatnost.
« Poslednja izmena: 28. Feb 2010, 02:47:28 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Јебено....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla
demijan je lik iz heseovog romana koji je pomogao svom drugu da se oslobodi napasnika iz skole,presavsi na drugu stranu ulice i porazgovaravsi sa doticnim." .....ja sam to uradio licno rekavsi kolegi da me uznemirava ,lik mi je odgovori da to nije bila njegova namera ako je to zaista uradio

poruke spojene

simijon,slazem se sa tobom .mozda ljudi koji se tako ponasaju u ova cudna vremena vide u meni i u mojoj razlicitosti opasnost kao jednog potencijalnog opasnog lika koji pre ili kasnije ima da ih napadne i  maltretira. neku vrstu olicenja njihovih strahova i kao suparnika u svemu u borbi za devojku, bolju platu ,radno mesto, renome u drustvu itd. ali to je ono sto ti kazes  ili-ili.mora se tako a ja nisam neki agresivan tip ne lezi mi da podizem glas jer znam sta ce posle reci okolina;uuu onaj siledzija, primitivac najgori je  i onda pocinju sa pljuvanjem u fazonu sto se tako ponasas nevaspitano? daju ti lekcije a ti moras da odraegujes jer vise ne mozes da izdrzis pritisak, izadjes moralno ispljuvan jer znas da si ok osoba ,korektna, da izbegavas probleme
« Poslednja izmena: 28. Feb 2010, 03:37:49 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Ти имаш проблем са претераним обраћањем пажње какав ћеш стећи утисак на околину. Има нешто краће за ову "дијагнозу" ал мозак ми испарио цео жљов дан зевам у ово зрачење. Елем, превише размишљаш, вртиш 15 могућих ситуација и реакција у зависности од 15 твојих потеза и начина опхођења према некоме. Једноставно пробај да урадиш шта ти у том тренутку највише лежи и одговара без да пратиш и проваљујеш туђ већ спроводиш свој сензибилитет. И дефинитивно мање обраћај пажњу на околину, не види их.

И дефинитивно претерано користим "једноставно" у ел гранде мисаоним финалима, ништа није факинг једноставно...
« Poslednja izmena: 28. Feb 2010, 03:36:21 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Wildfire S
demijanovdrug
Molim te ne piši poruke zaredom već koristi opciju izmeni.

Zanimljivo da imaš takve probleme kakve imaš, zanimljivo da su svi oko tebe pakosni, zanimljivo da si ti miran i dobar a pritom si svestan da...
Citat
u sustini ti ljudi ne zasluzuju nista jer su stoka itd 

Elem... elaboriraću ovo sutra. Do tad... ima ovde dosta kontradiktornosti.
« Poslednja izmena: 28. Feb 2010, 03:48:28 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Ма дрндају га јер је погубљен а то неко своје незадовољство испољава вероватно цинизмом и нагомилавањем мизантропије ......... легло би то некако када би умео да исконтролише те трипове и калкулације.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 14:35:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.