Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Iz zenskog i muskog ugla ~ Kome treba parfem još  (Pročitano 1465 puta)
10. Dec 2005, 16:16:31
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Kome treba parfem još

Obožavam tipove koji se smelo oblače, ne prezaju od kombinovanja stilova i boja, mirišu kad prohuje pored vas, tako da ako vam ništa drugo od njih ne ostane, tu je bar taj parfem.

Naravno, uvek mi dopadnu tipovi koji se oblače žmurećki a kupuju stvari pod prisilom majki, devojki ili sestre, čisto samo da bi ih smirili. O parfemu da ne pričamo. Verovatno misle da ih nose samo homoseksualci.

- Idemo nešto da kupimo za tebe - ponudila sam se da mu pravim društvo da bi to nekako ipak obavio, koliko god da je neprijatno, ali on mi je hladno uzvratio
- Mrzim šoping.

Vidim, nisam ćorava, mislim se.
Zakopčava sako da se ne bi videla rupa na džemperu, košulja više nema dugmeta, moju ešarpu nosi oko vrata, a i nju je isflekao kafom. Farmerke nema. Kritikuje "Zaru", a sve pantalone su mu odatle, pa i one u kojima izgleda mnogo mršavo. Odeća mu je u nekim čudnim gomilicama kao da ih je skupljala neka od onih životinjica koja pravi udobnu jazbinu donoseći unutra sve što nađe.
- Ne znam da li si razmišljao o tome da promeniš parfem, da probaš nešto novo, što da ne?
- A, ne. Što bih ga menjao? Ovaj mi je dobar.

To je bio neki "Pako Rabane", jedan od prvih, ako ne i prvi, svi su ga već zaboravili, osim njega. I onda suluda rečenica iz njegovih usta:
- Ti što često menjaju parfeme, tako rade i sa ženama. Sve im brzo dosadi.
Čovek ne zna šta da kaže. Posmatram to drsko stvorenje i već sam polusvesna da su sve njegove reči poluprazne i da će, pre nego što kupi neki drugi parfem, i preskoči taj "Pako Rabane", mene uveliko zameniti za neku devojku. Nema veze što bolje mirišem. To je jedan od onih tipova kojima je lakše da promene devojku, nego parfem. A sve ostalo je njihova retorika.

Izvor: Glas Javnosti \ M. Bjelovuk
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Kome treba parfem još

Žene često optužuju muškarce da ne prate modu. "Jaooo, zamisli, pa on još koristi onaj Aramis". Ili, "ne mogu da verujem da i ove godine nosi kariranu košulju", ili "nije izašao iz starki od petnaeste godine". Naravno, one se diče time što savršeno dobro znaju šta je "in", a šta "aut", što u pola noći mogu da izdeklamuju šest trenutno najpopularnijih kolekcija donjeg rublja, što veliki deo svojih finansija posvećuju "apdejtovanju" gore pomenutih modnih detalja. Svaka žena, stara ili mlada, ružna ili lepa, drži mnogo do ove sfere. Svaka je Ruška Jakić, svaka sa ponosom drži modno predavanje sa onim čuvenim "da, svakako" i "ne, nikako".

Jasno je da ovo nije u redu. Pored svih prednosti koje žene imaju nad nama (plemenitije su, vrednije, odanije), mora se reći da je ovo jednostavno fetiš, jedna budalasta zavisnost udaljena od svakog smisla. A sve je to posledica bezupitnog prihvatanja uloge mamine i tatine princeze koja im je nametnuta u dubokom detinjstvu. S vremenom one zaista ukapiraju da su princeze, a princeze, zna se, čitaju modne časopise, dobijaju na poklon najnovije parfeme, bluzice, krpice, bluzone i ostale fazone i takmiče se sa ostalim princezama u tom modnom dekatlonu.

No, ne treba brinuti: samo im treba uljudno reći za šta služe cipele, haljine, blejzeri i parfemi. Sve te stvari imaju svoju svrhu. Tim zabludelim ovčicama samo treba objasniti koja je to svrha (cipele, na primer, služe da ne bi išli bosi, a dobro je ako nam je u njima udobno). Ne živimo u Versaju iz 17. veka, živimo u Srbiji u kojoj se vodi svakodnevna borba za sarmu i paprikaš. Zašto biti autista, pa makar i autista sa lepim grudima?

Izvor: Blic \ I. Ć.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 848
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8
ako mogu da ti dam neki savet anea to je da nemas pojma koliko osecaja budi dobro obucena erotski doterana naparfemisana zena kod nas muskarce a da ponekad i nije mnogo bitno sta ona govori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
a, sto mene napadas kad ja to nisam pisala...
znaci, ubuduce.. pre nego sto nekog optuzis i nesto bubnes, procitaj citav tekst... Smile

niakad necu ukapirati ljude koji daju sebi za pravo da sikaniraju druge zbog svoje nepismenosti..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Mi smo slepo crevo ovog sveta, kad su trendovi u pitanju! U zadnjih par godina se to malo popravlja.

Npr. Skotski dezen je sad trend, u beogradu toga uopste nema.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.