Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Malo cudan porodicni problem  (Pročitano 9793 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
sarmice,nece da ga izbace na ulicu nego kod oca...

SF,ja nisam rekla da ne treba skola da mu bude vazna...samo taj cilj mora da se postigne drugim sredstvima koja traze sopstvenog truda...ne mozes ocekivati da ako je tebi skola bila jako vazna to isto misli i tvoje dete,a Stefanova majka me podseca na takve...ali mozda sam joj bez veze tako nesto pripisala...hocu da kazem da mi mama lici na nekog ko preteruje u suprotnom smeru...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

I just realized, i am the ow in the word now

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
mob
Apple Iphone XR
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

I just realized, i am the ow in the word now

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
mob
Apple Iphone XR
sarmice potpuno se slazem  Smile  mislim da smo svi otisli u 3 lepe... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
Citat
sarmice,nece da ga izbace na ulicu nego kod oca...

ne valja nista, nije najbolji djak u razredu, sramota me, evo ga tebi (pa ga bacis ko vruc krompir tati!!!
ma jebem ti ja takvu porodicu, sama bih otisla, pobegla.
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Ja i dalje predlazem da probate da promeni skolu...mislim,ako cak prete profesorima,idu u skolu kad hoce Smile moja skola je bila kaubojska (VIII) ali tako nesto nismo mogli ni u ludilu
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
mi jesmo. i nije da nismo radili. ali me se svejedno niko nije odrekao.
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
otuda mi i utisak da je mami skola vaznija nego on

opet kazem-to je samo utisak
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
I naravno na sve svoje sto sam rekla dodajem da brat mora da promeni skolu...
jer ako ga okruzuje lose drustvo tesko ce se izdvijiti iz te grupe ljudi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
Hvala vam svima na savetima,nadam se i da ce se jos puno ljudi javiti sa svojim savetima.

Prvo da odgovorim i pojasnim neke stvari:
-prebacivanje u drugu skolu prosto ne dolazi uobzir,posto burazer nece ni da cuje za tako nesto.Keva je jos prve godine(kada je upisao skolu 2002 godine) htela da ga prebaci u 5 ili 6.gimnaziju,ali on to ne zeli ni da cuje.
-Drguo takodje ni vanredno ne dolazi u obzir posto sam ja zavrsio 3.i 4. godinu srednje skole vanredan,a on je tada dobro video koje sam ja imao prednosti odnosno mane takvim nacinom skolovanja.Naime ja sam isao u 5 gimnaziju,ali sam u 3.godini prelomio da mi taj sistem ne odgovara pa sam otisao na vanredno i to sve u roku zavrsio tako da sam 2002 godine upisao faks.
p.s. nisam znao da sada moras da ponavljas 2 godine da bi otisao na vanredno a i u moje vreme u mojoj skoli je skolarina za vanredne ucenike bila nesto smesno tipa 1500 din!?
Da kazem i da moj burazer ide u 7. gimnaziju koja je otvorena 2002 godine u Mirijevu,i verujte to je ubedljivo najindijanskija gimnazija u BG,za ilustraciju ove godine nece ici na ekskurziju plase se profesori valjda da ucenici ne naprave neki njesra,posto su planirali da idu u Atinu i obilazak Grcke...i kada su im profesori(razredna ustvari) rekli da nece ici na ekskurziju,oni su sutradan "demonstrativno" bojkotovali nastavu(prvih par casova) uz zapaljene baklje(navijacke baklje) u skolskom dvoristu...posle su vise puta razrednoj rekli da ako ih direktorka ne pusti na ekskurziju da ce direktorku razbiti od batina na kraju skolske godine i ubaciti u potok(koji prolazi neposredno pored skolskog dvorista)...
A pre neki dan su isto bojkotovali cas matematke i napravili veliki transparent "Nema ucenja dok traju mucenja...takodje pre nekih mesec dana su za vreme,valjda,odmora bacali stolice kroz prozor...ni ja nisam verovao ali posto moj burazer na mobilnom ima kameru sa video zapisom(K700i) snimio mi je to da mi pokaze(mogu da vam posaljem na e mail:)).Dakle loodilo opste.
Ali sto je najgore to nije gimnazija u kojoj se lako prolazi.Naime,profesori,kako kazu,su ipak strogi(doduse na kraju popuste),zato su ucenici i toliko revoltirani(nazovi revoltirani),i zato je moj burazer los u skoli,kao ucenik(izvuce dovoljan-dobar...jos nije pao na popravni)

-Taj skolski pandur koga su im postavili jos pre godinu i nesto,je potpuno ok.lik,dusa od coveka i rekao sam vec,dosta njih su u drugarskom odnosu sa njim tako da od nekog "zavodjenja reda" nema nista(imaju cak i njegov mobilni).Kaze mi burazer kada pobegnu njih nekoliko sa casa,oni se zezaju sa njim u dvoristu

-Moj burazer je vec jednom isao,doduse kod psihologa,i to prosle godine kako bi ostavio pusenje(posto je nenormalno pusio) i to je upalilo,stvarno je ostavio pusenje(mada moram da kazem da je imao i zdravstvenih problema dok je pusio)

-drugo jos jedna stvar je bitna koja izuzetno smeta kevi,mada ponovo u vezi sa skolom.Naime,moj burazer dosta vremena provodi na chatu.Ja sam evo sada na netu za nekih cuku vremena cu leci da spavam,a moj burazer tak tada krece na internet i chatuje redovno do 3 ujutru minimum(letos je chatovao i po celu noc do 7-8 ujutru).Ja nikako nemam predstavu sta njega nagoni na taj chat posto on ima drustva bukvalno za izvoz.Ja ne znam kako bih se organizovao da mi je drustvo toliko koliko je njemu.Razumem ja ljude koji nemaju drustvo pa utehu nalaze na chatu(nemoj neko da se uvredi,znam da ima i drugacijih).
Tako da keva prosto bane u njegovu sobu i svadja dok ne iskljuci komp.
E sada mi imamo "flat rate"(meni je neophodan) tako da nema ono kad mu se istrose sati...
Tako da je i net jedan od problema u komunikaciji burazera i keve.
Ja ne mogu kevu da ubedim da ja ne mogu da mu iskljucim net.
Cak je keva mislila i da ga ja motivisem nekako na ucenje,da ucim sa njim da ga preslisavam,ali on to takodje odbija.

-Sto se tice moje komunikacije sa burazerom...odnosi su nam nikad bolji,eto vec nekih pola godine se osecam kao da mi je ortak,letos smo par puta zajedno i izasli do blaywatch-a...srecan sam sto mi je burazer odrastao(a ja ga pamtim jos kad je bio beba-cak ga i sada zovem "bebo"Smiley)
Eto to je mali update
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
A da,nismo bre mi planirali da ga izbacimo iz kuce...keva je mislila da bi bilo bolje da zivi sa ocem,koji bi mu sve dopustao(njega zabole za sve oko sebe,zbog toga se keva i razvela-na svu srecu),mada sam ja kardinalno protiv toga,posto ne mogu da zamislim burazera da mora da zivi sa tim covekom koji je nalazost njemu i meni bioloski otac!(ja sa njim nemam,niti planiram da imam nikakav kontakt)

nadam se da nisam smorio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.