Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Oceni me ~ Predstavite svoj rad

Dobrodosli, ovo je forum u kome mozete postaviti neki svoj rad ako zelite cuti misljenje o njemu.

Napomena: Ovo nije ni forum za reklamiranje, ni za vrbovanje korisnika za svoje sajtove, ni za hvaljenje svega sto se predstavi, ovo je forum na kome mozete dobiti iz nekoliko misljenja koja cete cuti sliku o onome sto ste napravili i eventualno neki savet!

Svaka tema sa sadrzajem koji se kosi sa ovim jednostavnim pravilima bice prvo cenzurisana, a zatim, ako dodje do problema i obrisana.

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mali redizajn sajta www.vortex.co.sr  (Pročitano 4244 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
1. Ovo se uradilo u Swishu, velika vecina je dosta naprednija od ovoga sto si ti pokazao.
2. Koliko je u param to "sta god zelis"? Ozbiljan sam.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Kakvi su ljudi samo na pare misle....
A na ovom linku ima možda jedan dva dobra ostali su krš
Oćeš da kažeš da je ovo napredno
http://www.swishzone.com/index.php?area=resources&tab=movies&do=page&action=detailed&link_id=2408
ili
http://www.swishzone.com/index.php?area=resources&tab=movies&do=page&action=detailed&link_id=2389
takodje ima i naprednih al se ne bih usudio da ih stavim na web kao npr ovaj
http://www.swishzone.com/index.php?area=resources&tab=movies&do=page&action=detailed&link_id=2320

meni je moj najlepši ali sam verovatno subjektivan
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Postoji nešto što se zove čast ako si rekao da nešto možeš da napraviš u Swishu napravi  Smile i okači izvornu verziju
Ekstra su ovi meniji toliku funkcionalnost je teško naći na jednom mestu... Smile
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
A s obzirom da si pricao da si 6 meseci ucio flash

takodje umalo da zaboravim ovo nikada nisam napisao! verovatno si pomešao
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Postoji nešto što se zove čast ako si rekao da nešto možeš da napraviš u Swishu napravi  Smile i okači izvornu verziju
Ekstra su ovi meniji toliku funkcionalnost je teško naći na jednom mestu... Smile
I ti si rekao da imam sta god zelim, pa ja pitam koliko je to u parama jer mi se ne gubi vreme na decije gluposti u suprotnom. Ti si ozbiljan dizajner, prosipas mudrost, izvoli.. reci koliko je to para pa ako je vredno truda dobices swi fajl, iako swish nisam koristio brat bratu 2 godine.
Citat
takodje umalo da zaboravim ovo nikada nisam napisao!
Naravno da si rekao, a kao neko ko je zavrsio bar prva 4 razreda osnovne trebalo bi da znas da je pola godine cirka 6 meseci.
Pa i sajt izradjen u flashu, prednost je da je efektan, interaktivan... to sto ga google ne vidi.. za one koji se odluce za takve sajtove obicno i nije toliko bitno.. napravi se mali backend sa osnovnim podacima za google i to je to..
Kako ti kažeš mada mislim da je Flash 99% shit. Ne znam zašto sam proveo pola godine učeći ga.Efektnost i interaktivnost možeš da postigneš i drugim tehnologijama.A o optimizaciji neću ni da govorim.(posebno kod nas sa našim sporim vezama)Video sam neke sajtove na kojima piše doslovce da bi ste učitali ovaj sajt mora te da imate to i to ako nemate ćao...i ja njim kažem ćao i ako imam to što treba...
Pa dobro možda bi pravio sajtove Grandovih pevačica u flashu  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Jbg ko još pamti sve što je napisao... a još pošto nisi doslovce napisano...Da si rekao pola godine setio bih se a ovako...

Pošto vidim da je tvoje vreme izuzetno skupo zato i gubiš vreme po ovom forumu reci ti cenu pa ću da vidim da li mogu to sebi da priuštim.Inače kada bi ja nešto rekao da mogu da napravim a neko drugi da nemgu uradio bi mu to čisto iz inata i principa....
« Poslednja izmena: 16. Apr 2006, 19:51:57 od tagu »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Jbg ko još pamti sve što je napisao... a još ako nije doslovce napisano.Da si rekao pola godine setio bih se a ovako...
Staracka senilnost pre 20te...
Citat
Pošto vidim da je tvoje vreme izuzetno skupo zato i gubiš vreme po ovom forumu reci ti cenu pa ću da vidim da li mogu to sebi da priuštim.
100ak eura.
Citat
Inače kada bi ja nešto rekao da mogu da napravim a neko drugi da nemgu uradio bi mu to čisto iz inata i principa....
Ti bi isto tako rekao da nisi nikad rekao da si 6 meseci ucio flash a to si izjavio nema ni 20 dana. Inat bar kad je posao u pitanju sam prevazisao pre par godina.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
1.Jbg verovatno posledica alkohola... i još mnogo čega 20 dana je dug period
2.Izgleda da ću morati da ti verujem na reč  Smile ima boljih načina da se potroši 100 evra a i nešto si mi skup
3.Inat si izgleda prevazišao ali se sa principima još uvek boriš Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2006, 20:07:31 od tagu »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.