Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mali, Čović, Mladenović, Pašić i Nikodijević upravljaju Beogradom  (Pročitano 7906 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Mislim da je toliko realnih afera bilo za Covica (dakle, ozbiljnih clankova, emisija oko toga da je ucestvovao u kriminalnim radnjama) a za cedu i Djilasa samo citas u Kuriru i Informeru, dakle samo iskonstruisu aferu i narod se "napali" bas kao Roki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
mob
Apple 15
Clanaka...

Nikola, moj iskreni savet je da ako ne zelis da te ovde ljudi bezveze prozivaju poradis malo na svom jeziku i argumentaciji.. Ovako im dajes samo slagvort za dalju prozivku...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung SGH-E590
 Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Posten neki svet,jel?
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
sta ce nikola reci zbog cedine podrske vucicu i odbijanja DS ?  Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Sony xperia
Siniša Mali: Nastavićemo doibre projekte Đilasove vlasti - ako se ispostavi da ih je bilo

- Nastavićemo sve dobre projekte prethodne gradske vlasti u prestonici, ako se ispostavi da ih je bilo - kaže za “Blic” Siniša Mali, predsednik privremenog gradskog veća Beograda.

Šta će biti prioriteti?
- Trudićemo se da obezbedimo normalno funkcionisanje gradske uprave i javnih komunalnih preduzeća. Takođe ćemo uraditi analizu finansijskog stanja, rebalans budžeta za 2013. godinu i pripremu budžeta za 2014. godinu.

Koje projekte ćete nastaviti?
- Sve koji su strateški i dugoročno važni za glavni grad, kao na primer "Beograd na vodi".

Hoćete li se baviti istraživanjem nepravilnosti u radu vaših prethodnika?
- Nisam do kraja upućen u realno stanje, pa ne mogu da odgovorim.

Ima li šanse da budete kandidat za gradonačelnika?
- Nemam komentar.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Sony xperia
Čović: Prestonica neće stajati u mestu

Član privremene uprave u Beogradu Nebojša Čović: Moramo da pripremimo grad za izbore i usvojimo rebalans budžeta. Definisaćemo procedura otvaranje velikih razvojnih projekata

OČEKUJE nas mnogo posla i zato moramo biti brzi i efikasni, a ujedno raditi u skladu sa zakonom. Neophodno je pripremiti proceduru za izbore, usvojiti rebalans budžeta do kraja godine, pripremiti novi za sledeću ili makar odluku o privremenom finansiranju grada. Takođe, neophodno je obezbediti da grad i svi gradski sistemi potpuno normalno funkcionišu. Potrebno je definisati procedure otvaranja velikih projekata potrebnih za dalji razvoj Beograda, čime bi se omogućio novi investicioni ciklus.

Ovaj redosled koraka novopostavljene privremene uprave u Beogradu najavljuje za „Novosti“ njen član i bivši gradonačelnik Nebojša Čović.

* Šta je na dnevnom redu konstitutivne sednice u sredu?

- Usvojićemo Poslovnik o radu, donećemo odluke o prestanku mandata gradskih odbornika, kao i funkcionera, a predviđeno je da se za sekretara privremenog organa imenuje Goran Vesić.

* Došlo je do nesuglasica zbog konsultativne sednice. Može li to negativno uticati na rad?

- Nije održana nikakva konsultativna sednica, već konsultacije članova privremenog organa u cilju dogovaranja dnevnog reda za konstitutivnu sednicu, kao i dogovor oko našeg zajedničkog rada koji počinje prvom sednicom, koja je zakazana za sredu. Ovo je konkretan posao i nema prostora za spinovanje.

Ne znam čija je samo ideja da će neko držati sednicu bez bilo kog člana, a da ne govorimo bez predsednika privremenog organa, koji je na službenom putu. Između ostalog razgovarali smo sa načelnikom Gradske uprave, a ujedno smo uz pomoć sekretarijata za finasije isplatili akontativni deo novembarskih zarada za 12.000 zaposlenih u upravi, socijali i dečjim ustanovama. Jednostavno, Beograd ne može da stane, bez obzira na to šta se dešavalo.

* Hoćete li biti kandidat za gradonačelnika?

- Moja obaveza kao bivšeg gradonačelnika bila je da pomognem. Svako ko ima iskustva i rezultate treba da pomogne, ukoliko je pozvan. Zahvalan sam prvom potpredsedniku i Vladi što su to prepoznali i setili se mog nekadašnjeg angažovanja.

Kada me pitate da li je ovo moj povratak na političku scenu, ne znam da li me to pitate zbog političke scene Srbije ili zbog mene lično. Hvala na pitanju, ali ne bih da prejudiciram.

VLAST ĆE ISKORISTITI MAKSIMALNE ROKOVE ZA ZAKAZIVANJE IZBORA

BEOGRAD GLASA 16. MARTA?

BEOGRAĐANI će na birališta najverovatnije izaći 16. marta, a i dalje je u opciji da istog dana budu i parlamentarni izbori - saznaju „Novosti“.

Prema našim informacijama, naprednjaci i socijalisti dogovorili su se da iskoriste maksimalne zakonske rokove za zakazivanje glasanja, pa će tako predsednik Narodne skupštine Nebojša Stefanović izbore raspisati tek sredinom januara, kada Privremenom organu u prestonici istekne dvomesečni mandat.

I dok razgovori o terminu glasanja ulaze u finiš, unutar privremene uprave u prestonici već prvog dana došlo je do varnica. Demokrate su optužile vlast da je zakazala prvi sastanak, a da njihovog predstavnika Tatjanu Pašić nisu pozvali.

Međutim, stiglo je pojašnjenje člana privremene uprave Nikole Nikodijevića (SPS), koji je odbacio te tvrdnje:

- Sednica niti je održana niti je zakazana. Kao domaćin, s obzirom na to da sam dugo u Skupštini grada, pozvao sam ostale članove veća da dođu i popiju kafu i dogovore se o budućim ulogama. Pozvao sam i Pašićevu, ali ona mi je prenela da zbog privatnih obaveza nije mogla da dođe.

UOBIČAJENA KONTROLA PREDUZEĆA * U DS tvrde da će glavni zadatak uprave biti preispitivanje rada javnih preduzeća i to zbog izborne kampanje? - Sasvim je normalno, pogotovo na kraju godine, detaljno pogledati izveštaje o radu sekretarijata i javnih preduzeća, kako bi se videlo kako su poslovali i u kakvom su stanju. Ne bih da mistifikujem stvari i da ih podvodim pod politizaciju i izbornu kampanju.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Posten neki svet,jel?

па човић је био ђинђићев човек од поверења Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.57
I Milosevicev takodje.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Citat
Siniša Mali: Nastavićemo doibre projekte Đilasove vlasti - ako se ispostavi da ih je bilo

Eto... avion sa Sinisom Malijem u povratku iz Dubaija zalece se ka pilonu i u cilju resavanja belosvetske nepravde rusi most rizikujuci svoj naprednjacki zivot...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.