Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 05:03:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ulazite u Google akcije  (Pročitano 2023 puta)
26. Nov 2005, 01:51:56
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
Ulažite u Google

Cijena akcije kompanije Google je dostigla rekordnih 400 dolara.
U rastu vrijednosti cijene akcija, koji podsjeća na dešavanja na crnogorskoj berzi, cijena akcije Googlea je porasla sa početnih 85$ do današnjeg rekorda od 403$, za oko 15 mjeseci.
Tržišna vrijednost kompanije se procjenjuje na više od 117 milijardi dolara, što je čini 27. najvećom kompanijom u SAD. Po ovom kriterijumu, Google je veći od Cisco Systemsa, pa čak i Coca Cole.
Sa druge strane, kompanija se ni ne nalazi na MSN-ovoj listi 200 najvećih kompanija po godišnjim prihodima. Prihodi Googlea su oko 60 puta manji od trenutno najvrijednije svjetkse kompanije British Petrol.
Investitori su očigledno daleko više zainteresovani za potencijal kompanije nego za njene trenutne performanse. Google pretragom informacija na internetu, koja pruža neviđene mogućnosti za marketinške akcije.
Analitičari procjenjuju da cijena akcije kompanije može dostići i 500 dolara.
IP sačuvana
social share
Pozdrav, IvanR !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia n80-1
Lepo sam ja govorio .. ko mke poslušao sada ima 4x više .. Smiley
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
da znas Svitac.. Smile stvarno  Google je cudo Smile
moj drugar kao i ti razmisljao dok su akcije jos bile male..kontaktirao nasu najvecu brokersku kucu...hteo tada da kupi...ali na zalost nisu odgovorili na mail.
verovatno dao im ideju i ljudi se prikljucili google akcijama...evo sad bas pratim trenutno je  417.70$
definitivno ko god ulozi u google nece pogresiti (barem za sada kako stvari stoje).
IP sačuvana
social share
Pozdrav, IvanR !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Fuck until your dead

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson S700i
Samo jos pare fale Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Fuck until your dead!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia n80-1
Ma bilo je akcijaa i preko neta da se kupe .. e-bay .. valjda .. zaboravih sad ..
neke promotivne .. ali ipak vrede .. ja hteo 1 .. čisto da se zezam ..
al mi pocrkalo nešto od hardwera .. pa preskočih googlića .. Smile
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 05:03:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: akcije Ulazite

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.