Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Jun 2025, 01:29:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav na prvi pogled ne postoji  (Pročitano 672 puta)
04. Feb 2011, 22:54:58
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Loša vest za sve nepopravljive romantike: ne postoji ljubav na prvi pogled već samo strast, dokazalo je jedno škotsko istraživanje.

Naučnici sa Univerziteta u Aberdinu sproveli su istraživanje u kom su učestvovali dobovoljci oba pola. Njima su pokazana četiri seta fotografija: žene koje su izgledale srećno, žene koje su izgledale zgroženo, srećni muškarci i zgroženi muškarci.

Zadatak ispitanika i ispitanica je bio da ocene privlačnost slika u paru - muško i žensko, a na osnovu mišljenja dobrovoljaca, stručnjaci na čelu sa dr Benom Džonsom, otkrili su da se privlačnost temelji na socijalnim znakovima koji pjasno ukazuju na zainteresovanost. Drugim rečima, najviše nam se dopadaju osobe čiji pogled otkriva da smo im privlačni, jer nam se time podiže ego i osećamo se bolje u vezi sebe.

“Čini se da je ipak reč o pomalo narcisoidnom ponašanju. Ljude privlače ljudi kojima su i oni privlačni. Dakle, ako nekoga gledate u oči uz osmeh, pokazujete privlačnost a vrlo verovatno ćete i vi biti privlačni toj osobi. Na neki način volimo svoj odraz u drugima,” otkrio je dr Džons.

Ljubav na prvi pogled zapravo je sa željom za seksom isprepletana sa egom, a prema mišljenju stručnjaka veze koje se počinju na taj način uglavnom su osuđene da budu kratkog daha.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
"Strucnjaci" za zaljubljivanje na prvi pogled  Smile Smile Smile
Nebuloze opet Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1141
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Ljude privlače ljudi kojima su i oni privlačni. Dakle, ako nekoga gledate u oči uz osmeh, pokazujete privlačnost a vrlo verovatno ćete i vi biti privlačni toj osobi. Na neki način volimo svoj odraz u drugima
Cinjenicno je da je tako, bar sto se tice te "ljubavi na prvi pogled". Primeticemo da nam se cesto neko svidi, ali samo onda kad nam u istom trenutku bude uzvracen taj pogled i osmeh i onda nesto vise, govorimo o ovom fenomenu (pod uslovom da par ostane zajedno).
 Kako ste se upoznali? - "bila je to ljubav na prvi poged".
To je cista iluzija i slazem se da
Ljubav na prvi pogled zapravo je sa željom za seksom isprepletana sa egom, a prema mišljenju stručnjaka veze koje se počinju na taj način uglavnom su osuđene da budu kratkog daha.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 
JA verujem u ljubav na prvi pogled. To što sam nekome privlačan kao i on meni, pa instant kliknemo je sam potvrda toga. To što oni potvrđuju to, ali smatraju da nije ljubav, je glupost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
JA verujem u ljubav na prvi pogled. To što sam nekome privlačan kao i on meni, pa instant kliknemo je sam potvrda toga. To što oni potvrđuju to, ali smatraju da nije ljubav, je glupost.

I ja verujem u to...da li je to hemija, karma...ne znam...ali dešava se.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
dupla tema? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Jun 2025, 01:29:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.