![]() IN < - Magazin - >LO << < (17/30) > >> :: Odgovori! |
Autor: SerbianFighter : |
Sve bi me curice ljubile - Sačuvaj Bože da bi te tako i malim prstom u tebe malko, jel tako? - E, nije, garant! Mama mi je rekla da budem ozbiljna, da se dobro pazim i da ne nagazim takvog mangupa-a-a, zato nemoj, brate, nemoj da me napadaš! Pa kaže: Sve bi me (baš sve) curice ljubile, a ti me nećeš, ti me nećeš... Sve bi me (baš sve) curice ljubile, a mene nećeš, dragi moj!... - Ne bi ti kruna sa glave pala kad bi mi mali poljubac dala, jel tako? - Nije, garant! Poljubac po poljubac, gdje bi svršili? Onda zbogom glavo, otišli bi pravo na tvoj toma-a-an, zato nemoj, brate, nemoj da si dosadan! Pa kaže: Sve bi me (baš sve) curice ljubile, a ti me nećeš, ti me nećeš... Sve bi me (baš sve) curice ljubile, a mene nećeš, dragi moj!... - Šteta bi bila da propadne stvar, kada smo tako opasan par, jel tako? - Nije, garant! Opasno je opasno, da se igramo, mnoge su mi rekle da su se opelke, pa sad tuguju-u-u, zato nemoj, brate, nemoj, da me zamaraš! Pa kaže: Sve bi me (baš sve) curice ljubile, a ti me nećeš, ti me nećeš... Sve bi me (baš sve) curice ljubile, a mene nećeš, dragi moj!... Sve bi me curice ljubile, a ti me nećeš, ti me nećeš... Sve bi me (baš sve) curice ljubile, a mene nećeš, dragi moj!... |
Sve bi seke ljubile mornare Sve bi seke ljubile mornare, ali mame, mame brane to svoje male usne bi im dale kad bi samo, samo smijele to. O mama znam, znam, nije sigurno a kad me on, on ljubi opasno o mama sta, sta sta da radim ja, meni nema, nema do njega. Sve bi seke... Brate mili kazi, kazi joj, da ne bude srca kamenog, moj je dragi sad na oceanu tamo nema, nema nikog svog moj je dragi sad na oceanu tamo nema, nema nikog svog. O mama znam... Sve bi seke... |
Svenut su ti kao ruza U grlu mi ceznja stoji nista mi ne ide zima daleka i blaga sa planine vuce se Ako ujutro ne dodjes sa tim svojim ocima ljubicaste ce me laste odnijeti na krilima Otkacit cu sve od sebe nista mi ne ide zauzdati divlje konje da me vode do tebe Svenut cu ti kao ruza ne das mi ni disati a ti ni trepnuti neces kad ti budu pisali refren: Oci ne vide, sunce bez tebe ako proljece, s tobom ne dodje Ruke ne traze, srecu za sebe ako muzika, s tobom nestane Nasa suma od barsuna sad joj prijete pahulje mora toplija nam bila i od meke postelje Svenut cu ti kao ruza ne das mi ni disati a ti ni trepnuti neces kad ti budu pisali |
Tamara Laga laga lazi ga nocu druge ljubila oh oh oh Laga laga lazi ga snjime bila svetica Sad kad cujes telefon ti bi htjela da je on oh oh oh oh oh Nocas nocas trebas ga losa stara navika Nocas nocas trebas ga Radio te nervira Zuris zvoni telefon zovu svi al ne i on Refren_ Tamara, tamara koga si nocas varala, varala dok si njega sanjala svu noc kazi nam tamara oh oh o Tamara, tamara zakim si nocas plakala, plakala dok si njega sanjala svu noc kazi nam tamara Laga laga lazi ga Bjezala na prstima Laga laga lazi ga zorom bi se vracala opet zvoni telefon Glas nepoznas nije on Refren_2x |
Ti si zelja mog zivota Bio si mi sjaj u oku, sve sto imam, sve sto znam, kako srcu svom da priznam da bez tebe moram sad. Bio si mi ljeto, zima, sve sto srce zna da ima, bio si mi noc i dan, sad bez tebe moram znam. Ti si zelja mog zivota, ti si zelja moga sna. Ako hoces ti jos mozes da mi svoju ruku das. Ti si zelja mog zivota, ti si zelja moga sna. U zivotu, u zivotu, samo tebe imam ja. Uzmi moje dane, noci, uzmi sve to radi nas, jer si zelja mog zivota, jer si mojoj dusi spas. Sanjala sam oci plave, prijatelje kako slave, ali zorom dusa zna, da bez tebe moram ja. |
> Odgovori |
^ Povratak na viši nivo |
>> Sledeća strana |
<< Prethodna strana |