Е сада, могуће је да рачунари не спадају у ово.. али нешто не верујем.. Мени су за све што се покварило тражили и гарантни лист, и рачун...
Али ја немам намеру да купим... ипак, сматрам да све треба да се каже јасно и гласно... Неки нису питали за рачун без разлога... Уосталом, тај ко је поклонио, ако је добио гарантни лист, добио је и рачун, зар не... не видим у чему је проблем?
« Poslednja izmena: 31. Jan 2011, 01:31:52 od gagijk »
Nije tacno da se bez racuna ne moze ostvariti garancija. Kvalitetniji laptopovi imaju fabricku garanciju ona uglavnom iznosi od 2 pa cak do 4 godine,i to se moze proveriti ukucavanjem serijskog broja laptopa na zvanicnom sajtu proizvodjaca. Bitno je samo da je laptop legalan tj da nije na crnoh listi. U koliko je laptop pod fabrickom garancijom svaki ovlasceni servis u srbiji je duzan resi problem. Na 3-4 laptopa sam ostvario garanciju samo preko serijskog broja bez ikakvog problema,e sad ne znam koji je ovlasceni servis za Apple u Srbiji...
Hvala svima koji ucestvuju u diskusiji, kontaktirao sam ovlasceni servis, garancija je validna, utvrdjuje se na osnovu serijskog broja (kao sto je napomenuo micairvas, hvala). Racun je potreban kao dokaz o kupovini, ali ne u ovom slucaju jer je MacBook dobijen na nagradnoj igri, a to je evidentirano u njihovoj bazi podataka. Nadam se da smo razjasnili neke stvari. Pozdrav Samo da naglasim clanovima foruma da nemam opciju slanja privatnih poruka pa vam ne mogu ni odgovarati na postavljena pitanja. MacBook je u Beogradu.
[Edit by chelavi1: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 01. Feb 2011, 18:07:23 od chelavi1 »
Mislim da nisam, mislim da je cena veoma povoljna. Ako stvar koja vredi 2000e nudis za 1300e i stvar koja je 200e ponudis za 100e... sta reci... PLUS uzeti u obzir da su te stvari nove, nekoriscene.