27/05/2002 KURACCCCCCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!! Bilo je gusto, mnogo gusto , bilo je tesko , ali ipak POslednji skeund TROJA ROBERTA ORIJA!!!!!! ! Statistike ujutru ili na NBA.com
Nemam zivaca ... popizdeo sam , psujem ludim ... neki drugi put ... Ovo je debilizam ovo je cista sreca ... Nezasluzeno , ali ipak , Igra ce u Sakramentu sledece 2 i bice bolje!
2:2!!! Poslao : SerbianFighter at 02:01
27/05/2002 Treca Cetrtina: Sac : Lal 80:73 Polao se gubi prednost , ali ipak sigurna igra Sakramenta ... Poslao : SerbianFighter at 01:50
27/05/2002 Druga Cetvrtina : Sac : Lal 65 : 51 Pranje se nastavlja ... steta za trojku Samaki Vokera sekund pred kraj , ali neka Poslao : SerbianFighter at 00:16
27/05/2002 Prva Cetvrtina Sac-Lal 40:20 samo jedan , doduse neprikladan komentar .... Blam , jebote Poslao : SerbianFighter at 00:08
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!