Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da...  (Pročitano 7624 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
e moze on i beduin da bude ako te voli stvarno, onda te voli vise od boga vise od porodicnih predrasuda i svega slicnog...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
SF sve sto ti kazes ja se slazem i takvo je i moje gledanje na svet/ljubav ali veruj da je istina ono sto kazu "Ne mogu da kazem nista jer ne znam kako bih i sam da sam u njegovim cipelama", znaj da je to jako tacno jer i njegove sestre su mi govorile da su pricale sa njim da su mu rekle ma sta te briga sta ako je Hriscanka nisi bolju imao do sada i slicno ali na kraju su i one rekle nismo mu bile u kozi i ne znamo sa cime se suocava.

A to da je sebican nije niti on gleda samo sebe ova veza je skroz u drugacije smeru problem i jeste kao sto Bad kaze "ja je volim i umro bi za nju" e pa i ja se tako osecam i ko kaze da ja zelim da se razidjemo?!

No ipak sama nemam nikakvog resenja niti odgovora kao sto ni na primer Bad nije mogao ni sam sebi da objasni zasto se ona pored njega takvog ponela kako se ponela to su neke stvari koje kada osecas nemas reci u recniku ma koliko ga poznavao sa kojom bi opisao svoja osecanja i to je ono sto nas dovodi do "ludila"...
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ljubav rusi sve barijere ako je prava, oko toga nema polemisanja i raspravljanja....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Dobro GAZDA kako ti kazes    
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Citat: SerbianFighter
e moze on i beduin da bude ako te voli stvarno, onda te voli vise od boga vise od porodicnih predrasuda i svega slicnog...

Nebih ja radio komparaciju i merio koja ljubav je jaca, jer su to potpuno dve razlicite vrste ljubavi.

Citat: Ktantonet
SF sve sto ti kazes ja se slazem i takvo je i moje gledanje na svet/ljubav ali veruj da je istina ono sto kazu "Ne mogu da kazem nista jer ne znam kako bih i sam da sam u njegovim cipelama", znaj da je to jako tacno jer i njegove sestre su mi govorile da su pricale sa njim da su mu rekle ma sta te briga sta ako je Hriscanka nisi bolju imao do sada i slicno ali na kraju su i one rekle nismo mu bile u kozi i ne znamo sa cime se suocava.

Jos jedno moje zapazanje. Neko ko se prodaje za takvog vernika kao sto on to radi, nebi smeo koliko je meni poznato ni da se zabavlja sa devojkom druge vere, sto on VEC RADI. E sada, sta to znaci? To znaci dve stvari:
-ili on pravi nesvesno greh, jer to nije gledao na taj nacin, u sta neverujem
-ili jednostavno on taj argument religije drzi kao klauzulu, kojom bih mogao da u svakom trenutku izadje cist iz vase veze.

Sve u svemu, ako je pravi, to nece i nesme da bude prepreka, ako nije onda je i to dovoljno da ti pokaze ko je i sta je.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Bas to sto si sada napisao Bad je upravo ono oko cega je on dugo bio zbunjen ne svesno je gresio jer ni njemu samom nije bilo "muvan"-jasno da li moze zato smo i poceli da se zabavljamo i sve je i sa njegove strane preraslo u ogromnu ljubav i sada je i sam zbunjen ne zna gde da se okrene i sta da radi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.