Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo je izgubljeno: sta dalje?  (Pročitano 1406 puta)
22. Mar 2005, 00:42:32
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Kad je procenat Srba na Kosovu pao ispod 20%, Kosovo je bilo izgubljeno.

Svi koji ne misle tako, obicni su politicki idealisti.

Medjutim, tu kosovskoj krizi nije ni izblizu kraj.

Albanci nece stati na granici Kosova!

Svi koji tako misle su politicki diletanti  .

O tome pametni Srbi , a narocio oni koji vode naciju, treba   dobro da razmisle.

Sta onda kad Albanci u juznoj Srniji (pa sve do Beograda) pocnu primenjivati istu formulu koju su primenuli na Kosovu: da otkupljuju imanja, kuce, firme, sve po nerealno visokim cenama i uz pomoc pritisaka, da potiskuju Srbe na gore??

Da li u okviru demokratsko-pravnih resenja moze da se nadje lek za ovu smrtonosnu boljku?

Ja mislim - vrlo tesko!

A ratna opcija vise ne dolazi u obzir...

Zbog sveta koji nas i onako namrgodjeno motri..

Gde je resenje? Da li ga uopste ima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Postoji jedno resenje..
Vecina ljudi zna da nisam tip koji bas umire da Srbija bude u Eu, nemam nista protiv, ali trenutno ne zelim da platim neku cenu odricanja stvari koje volim...
Resenje je uci u Evropsku uniju.. jer to automatski postaje problem svih clanica a mocne zemlje uglavnom nece da trpe da im neko tako beznacajan kao Siptari (iako definitivno imaju svoj uticaj..... protiv celog sveta ne mogu) rusi ideal.

Cinjenica je da je Kosovo do takve neke prilike izgubljeno.. a i tada... ono na sta bih ja obratio paznju je da se ne desi slucajno dok svi gledamo Kosovo da odu Sandzak i Vojvodina... a to uopste nije nemoguce kao sto deluje
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Srbi u EU uopste ne bi bili srecni!

Zamislite samo da su zajedno sa Italijanima, Spancima, Engezima, Nemcima (koji tamo vedre i oblache!)...

A Vatikan s ledja!

Sta bi za koju deceniju u toj zajednici ostalo od Srba?

Ni "S" !

A to da Vojvodina moze da se izgubi je vrlo moguca, cak verovatna, opcija: kada u jednoj mnogonacionalnoj sredini jedna nacionalna radikalna partija dodje na vlast, sukob je neizbezan.

Mozda je sve tako i izrezirano?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne mislim da je bas tako sto se EU tice... sumnjam da je i delu Francuza bilo svejedno da budu u zajednici sa Nemcima, ali kako ima svoje negativne ima i mnogo pozitivne stvari..
Nazalost narod smo na cvor pa i da budemo u uniji bilo bi problema... Prvo.. Srbi su generalno navikli da nista ne rade, tj da svi zive od 5% ljudi koji rade.. i to da se promeni... trebace decenije ako ne i vekovi, drugo.... nacin na koji mi zivimo nije nikom normalan (jebiga.. volim ga, protiv sebe ne mogu).. jedino se ovde ovako jede, pije, zivi 24/7 .... rad se tretira kao petominutni prostor izmedju 2 kafe ili 2 telefonska razgovora ... e jebiga.. francuz, nemac, austrijanac, poginu da zarade svoju platu.. i svima lepo... ovde... rade ljudi koje previse grize savest, a i oni polako odustaju koliko vidim.. takav stav tamo ne prolazi..
Ne mislim da bi Srbi izgubili nacionalni identitet pripajanjem uniji, neke stvari bi definitivno izumrle.. neke dobre neke lose, u sustini bili bi na nuli...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Tacno. Tesko je to prihvatiti, ali nismo zemlja za EU. Cak i ako udjemo jednog dana necemo nikad napredovati puno. Ako je sad bruto prosek u SCG oko 2500 US$ godisnje, u EU cemo mozda nagurati do nekih 10 000 US$, i to za nekih 50 godinai to ce biti maksimum. Ali nikad necemo dostici standard Slovenije, a o Francuskom i Skandinavskom da ne govorim. EU je suvise dobra za Srbiju. Nismo mi narod kome pase moral i estetika. Identitet se ne moze izgubiti, jer to nije mehanizam Unije. Ako neke stvari i nestanu kao sto kaze SF nista bicemo na 0. U uniju necemo uci dok neresimo pitanje Kosova. Mislim na to da sa Kosovom Srbija ne moze da udje u EU. Ali ako bez Kosova i Crne Gore udjemo u uniju osigurali smo bar dok unija zivi mogucnost da ce nekome pasti napamet da jos rasparcava Srbiju. Dakle treba sto pre, na zalost zaboraviti Kosovo, sacuavti ostatak drzave, i pre svega stvoriri nesto sto ce se zvati Srbija, a ne neka drzavna zajednica itd.i Okrenuti se buducnosti i EU.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.