Teodora, ti si moja omiljena protivnica na ovom forumu, pa hajde da malo vidimo sta ti mislis oko ovoga sto si stavila link?
Prvo mis mo u toj krizi vec 20 godina. Normalno ne bi trebalo ni da je osetimo, nego cisto da gledamao kako drugi pucaju po savovima. Sto bi se reklo: da komsiji crkne krava. Sta nas briga, mi mleko vec bacamo u jaruge, dok 10% srpske dece nema casu mleka za dorucak. No mi smo odgovorno drustvo, pa smo povisili otkup za dinar, ali samo ako krava daje 150 litara za jednu muzhu . Tako da ce i mlekare da to otkupljuju a ne da se igraju monopola.
U Srbiji, je sto rece Djelic i Dinkic, velika sansa kriza. Ali ne buduca groblja Fijata, nego smena ideologije. Nije vise papa, Soros i ostali omrazenjaci, nego je sada bas bukvalno kriza, pa ce lepo ovi sto imaju monopol, dobiti dobru sansu da uvecaju svoj imetak, a kada se mi pobunimo, jednostvano evo odgovora: jebi se, kriza. Kako je lepo pala ko kec na jedanaest. Odose pete kolone, Sorosi, kominterne u istoriji i evo nama spasa: kriza majku ti glupu.
Ostavi te tvoje predloge drugarice Teodora. Ja savetujem dobre zube i dobre naochare. Zube, jer ce burek biti skvocan, a naocare jer ce Kurir pisati sitnijim slovima. jaki smo mi. Prebrodicemo nijanse. Malo vise para kod Miska i kod Pece, malo manje kod nas ali necemo talasati. Bas me interesuje sta ti mislis?
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic