Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 14:12:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ludi saveti - kako preživeti 2009.!  (Pročitano 706 puta)
19. Feb 2009, 16:16:35
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6230
Teodora, ti si moja omiljena protivnica na ovom forumu, pa hajde da malo vidimo sta ti mislis oko ovoga sto si stavila link?

Prvo mis mo u toj krizi vec 20 godina. Normalno ne bi trebalo ni da je osetimo, nego cisto da gledamao kako drugi pucaju po savovima. Sto bi se reklo: da komsiji crkne krava.
Sta nas briga, mi mleko vec bacamo u jaruge, dok 10% srpske dece nema casu mleka za dorucak.
No mi smo odgovorno drustvo, pa smo povisili otkup za dinar, ali samo ako krava daje 150 litara za jednu muzhu Smiley.
Tako da ce i mlekare da to otkupljuju a ne da se igraju monopola.

U Srbiji, je sto rece Djelic i Dinkic, velika sansa kriza. Ali ne buduca groblja Fijata, nego smena ideologije. Nije vise papa, Soros i ostali omrazenjaci, nego je sada bas bukvalno kriza, pa ce lepo ovi sto imaju monopol, dobiti dobru sansu da uvecaju svoj imetak, a kada se mi pobunimo, jednostvano evo odgovora: jebi se, kriza.
Kako je lepo pala ko kec na jedanaest. Odose pete kolone, Sorosi, kominterne u istoriji i evo nama spasa: kriza majku ti glupu.

Ostavi te tvoje predloge drugarice Teodora.
Ja savetujem dobre zube i dobre naochare.
Zube, jer ce burek biti skvocan, a naocare jer ce Kurir pisati sitnijim slovima.
jaki smo mi. Prebrodicemo nijanse. Malo vise para kod Miska i kod Pece, malo manje kod nas ali necemo talasati. Smile Smile Smile
Bas me interesuje sta ti mislis?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 14:12:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.