Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koja konfiguracija ovde valja  (Pročitano 735 puta)
26. Nov 2004, 10:21:21
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Drugarica iz KG hoce da kupuje novi komp, pa me pita sta valja u ponudjenim firmama koje su iz njenog hometown-a. Meni se nesto tu nista ne svidja od ponudjenih konfiguracija, kao ni cene koje mi deluju vece nego u bgd-u. Imate li neku predlog? Ona bi dala do 500 ili malo vise eu, sa monitorom i nekim tv-tuner-om.

www.vvinfo.co.yu
www.mine.co.yu
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
AMD K7, Abit NF7 K7, NVIDIA nForce2, FSB 400,Dual DDR, AGP 8X, ATA, 6 ch, LAN, USB 2.0 [ 57 € ]
 AMD socket A, Sempron  2400  Box,  333, 256kb,  [ 62 € ]
 512 MB DDRAM PC400, Brand (Samsung) [ 68 € ]
 SVGA  Abit  ATI 9550, AGP 128 MB DDR, DVI, TV Out, 128bit [ 55 € ]
 WD Caviar JB  7200 rpm, 8MB, 120GB [ 77 € ]
 Monitor 17" Samsung SyncMaster 793DF, flat (1280x1024,70kHz), White 3 godine garancije [ 112 € ]
 CD-ROM LG, 52x [ 13 € ]
 CD-RW / DVD LG 52x32x52x16 BOX [ 39 € ]
 TV + FM K-World Tuner, PCI, daljinski, teletext... [ 31 € ]
 Modem 56K Lucent Agere Soft PCI, V.92 [ 9 € ]
 Altec Lansing 251 Subwoofer 5.1 Sistem, 70W [ 83 € ]
 Štampac Lexmark  X1180 Scaner/ copier 4800x1200 / 600x1200 [ 83 € ]
 ATX Midi Tower P4 300/350W  Mobil, 4x5.25+2x3.5, USB, horizontalno napajanje [ 28 € ]

To su ok cene, moze se naci par evra nize u bg, ali ne znacajno.
To bi po meni bila dobitna masina stim sto dakle ovde imas i scanner/stampac, 5.1 altec i sl, to nije moranje.... ali bi bilo lepo imati.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Thanks a lot. Bas to mi je trebalo, a moram da kazes da sam i ja nesto slicno preporucio. Jedino sam mislio da bi mozda mogla da ustedi za pocetak da uzme 256 mb ram-a i manji hdd i ako nije s-ata, jer ne verujem da ona to moze da primeti, a opet mogl bi tu da ustedi 30 eu, ako bu uzela neki 40gb, jer njoj veci i ne treba. Hvala u svakom slucaju.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
Zastava Vladimirci, Srbija
mob
Nokia N70
Citat
AMD K7, Abit NF7 K7, NVIDIA nForce2, FSB 400,Dual DDR, AGP 8X, ATA, 6 ch, LAN, USB 2.0 [ 57 € ]
AMD socket A, Sempron 2400 Box, 333, 256kb, [ 62 € ]
512 MB DDRAM PC400, Brand (Samsung) [ 68 € ]
SVGA Abit ATI 9550, AGP 128 MB DDR, DVI, TV Out, 128bit [ 55 € ]

Ovo vidjam u skoro svim ponudama...

Nisam pratio u zadnje vreme, moze li mi neko reci kad je izasai AMD Sempron i kakva je razlika izmedju njega i Bartona, jer sam skupio pare za Bartona, pa sad ne znam sta da uzmem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
E znas sta je mana na ovoj ploci, nema podrsku za s-ata, bar ne pise da ima. Sta mislis sta je druga opcija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
A sta ce ti sata harodovi?
Ja ih imam i pun mi ih je vise ..........
Ide hardovi, raj na zemlji.

Sempron ima 256kesha, Barton 512.
Barton se vec nekoliko meseci ne prozivodi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
A sto mislis da s-ata ne valja? Zanima me bas, posto ne znam, nisam imao prilike da ga koristim? Ranije sam se plaio na scsi ali to je izgleda i dalje mnooogo skupo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne valja jer sami raid kontroleri vrlo cesto padaju a onda mozes sve da bacis u kantu sto si instalirao, i sto se ne dobija nista znacajno na brzini, cak su cesto i sporiji od ide hardova a vise se gresju, vise crkavaju i vise kostaju.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ok, vidis to nisam znao. To mi je veoma korisna informacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa ono... bar 5 puta sam spomenuo na forumu do sada da su mi hardovi zivi iskljucivo zbog Hardcano sistema koji poseduju sva Xaser kucista i da su u servisu u kom sam uzeo posle par meseci vraceni 8 od 10 sata hardova koje su prodali samo 2 moja jos uvek rade... kako me je lik istraumirao kad mi je rekao a tebi nisu crkavali hardovi... cudno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.