Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 19:37:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Loto devojka": Srećnici me ne časte  (Pročitano 1120 puta)
18. Jul 2008, 16:23:12
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Svakog utorka Srbija se "sjati" ispred televizora očekujući da im voditeljka Ana Pendić donese sreću i novac u igri "Loto".

Ana Pendić, takozvana "Loto devojka", kaže da je srećnici ne zovu da je počaste, ali da to ni ne očekuje. Samo radi svoj posao.

"Obično me prijatelji pitaju da li je moguće da mi niko nikada nije poslao makar buket cveća, jer bi mi oni, kažu, kad bi dobili veliku sumu - kupili šta god hoću. Ali, znate i sami, koliko god da imate, uvek vam nedostaje još malo", rekla je 31-godišnja voditeljka TV Pink za "TV Reviju".

Kada je prepoznaju na ulici, najčešće pitanje koje joj postavljaju je: "Je l' može nešto da se sredi (za sedmicu)".

"Nudili su mi 20,30, pa čak i 80 odsto dobitka, stan, kola...Ja im obično odgovorim: Da mogu nešto da sredim bila bih na Bora Bori i pila koktele!".

Ana dodaje da joj je drago što učestvuje u igri koja nekome može da ulepša život. "To je nešto što nikada ne prelazi u rutinu i nešto čemu se svaki put radujete kao da je prvi".

Najpoznatija "Loto devojka" svih vremena na prostoru bivše Jugoslavije svakako je Suzana Mančić. Ana Pendić kaže da sa Suzanom Mančić ima odličan odnos i da su "mediji pokušali da ih posvađaju".

"Suzana je pravi laf. Rekla mi je da joj je drago što su baš mene izabrali da vodim 'Loto' i da joj se sviđa kako radim...U jednom trenutku mediji su pokušali da nas posvađaju, plasirajući lažnu priču o navodnim nesuglasicama, ali, s obzirom na to da se Suzana i ja dugo poznajemo, u tome nisu uspeli", kaže Ana Pendić.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 19:37:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.