Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Jun 2025, 14:13:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljudi koje je OK mrziti  (Pročitano 624 puta)
16. Dec 2008, 17:09:53
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ljudi koje je OK mrziti

Frizer vas je unakazio, premda ste mu lijepo rekli da želite ošišati samo vrhove. Kolege vas pitaju jeste li trudni, a vi samo volite papati. Takve ljude smijete malo mrziti

Evo još nekoliko ljudi koje možete ne voljeti i nitko vam neće zamjeriti:

Frizera kojemu kažete da vam skrati kosu za centimetar, a on je skrati na centimetar.

Ljude koji plešu robota na zabavama. Narode, u 21. stoljeću smo!

Osobe koje na brzoj blagajni stanu u red s punom košarom i onda se ispričavaju da nisu vidjeli znak 'Do pet artikala'.

Glas na automatu koji nam govori: 'Molimo pričekajte, a dok čekate znajte da je naš cilj da vam pomognemo i ugodimo jer ste vi naš dragi klijent.' Ako smo vam toliko dragi, onda nas odmah spojite s nekim.

Plavokosu, nakvarcanu boginju iz teretane koja se nikad nije oznojila dok vježba.

Osobu koja na sekretarici nikad ne ostavi poruku nego samo poklopi. Pa reci nešto, čovječe!!

Ljude koji vas pitaju jeste li trudni čim dobijete trbuščić.

Mršavu frendicu koja nikad ne naručuje desert, a uvijek pojede pola vašega.

Ljude u restoranima s brzom hranom koji pola sata razmišljaju o prilogu u sedviču i nakon toga račun plaćaju karticom.

Agente za prodaju nekretnina.

Vozače i taksiste, koji čim uđete u auto započinju svoju nevjerojatno dosadnu životnu priču.

Kupce u trgovini koji preko vaših ruku posegnu za artiklom koji je ujedno zadnji na polici, a baš ste ga vi htjeli uzeti.

Ljude u tramvaju koji čitaju novine preko vašeg ramena i imaju neugodan zadah.

Rodbinu i poznanike koji redovito pitaju kada ćete se konačno udati i skrasiti ili dobiti dijete.

Izvor: Tportal

Imamo li što da dodamo na spisak?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Frizider
.........Dobro ne bas mrzeti ali vaspitno polomiti obe noge i ruke  Smile :

-Car koji pokusava u posti da plati racun pre svih onih "ovaca" sto stoje lepo u ogranicenoj traci

-"Rekao sam necu senf 5 puta, jebote senf!"

-Zena koja nosi ralo i volove, dize iz benca 300 kila prva zauzme mesto u autobusu a onda tera ostale robove da joj otkucaju kartu

-Beskrajno pazarenje na trafici kad ceka 50 ljudi (Daj te mi ove zvake, ne.....ustvari, hm.......aj samo da vidim koje novine a mozda.......? "Idi bre u samoposlugu kretenu!")

-Nadrkane salteruse

-Tri babe koje zauzmu ceo trotoar, idu dva (metra) na sat i ne jebu zivu pesacku silu                   ......itd
« Poslednja izmena: 16. Dec 2008, 17:29:10 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson K610i
Tja... mrzeti je prejaka reč... gnušati je bolja Smiley

Mislim, neću da mrzim "te" ljude zbog svojih kompleksa/posla/navika pa da ih bijem zbog toga... Ali ću ih se gnušati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Tja... mrzeti je prejaka reč... gnušati je bolja Smiley

Mislim, neću da mrzim "te" ljude zbog svojih kompleksa/posla/navika pa da ih bijem zbog toga... Ali ću ih se gnušati  Smile

upravo to sam i ja hteo da napisem Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Jun 2025, 14:13:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: mrziti Ljudi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.143 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.