Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 13:41:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL flat rate - gde je najbolje?  (Pročitano 2367 puta)
10. Avg 2005, 20:43:35
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Gde je najbolje - najeftinije uzeti ADSL flat rate?
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Kad ti je receno da uzmes flat ti si rekao da tebi to ne treba, da ti je dobro ovako, onda si promenio misljenje... a sve sto je trebalo je da poslusas na vreme Smiley

Pogledas lepo ponude Verata [Ovde] , BeotelNet [Ovde] , SezamPro [Ovde] ,  Beocity [Ovde] ,  Eunet [Ovde] ,  Yubc [Ovde] , PTT [Ovde] and so on... pa onda sam procenis kod koga hoces da probas.
Ne postoji najbolji, kao sto nikad nije ni postojao u ovoj zemlji, za ceo grad ili celu opstinu, svaki od njih negde radi dobro, negde lose.
Verat je najjeftiniji, ali moras sam platiti modem, usluga... ili je dobra ili nije, to uglavnom zavisi od centrale... kao i sa dial upom njihovim.
Sezam je standardan... nije bas jeftin, a radi posao kako rade i sve njihove usluge...
Beocity je navodno dobar, par ljudi koje znam ga koriste u skupljim varijantama i zadovoljni su...
Beotel se maltene potpuno okrenuo ADSL-u, ali kuburi i dalje sa nekim krajevima grada....
eTc.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Uzeo sam kod sezama basic paket, jer nisam hteo da dajem preterano mnogo para za internet. Opet hteo sam da vidim kako sve to funkcionise, a i sezam je tada bio jedini, mozda je i sada, koji je davao besplatan modem na koricenje, tako da sam na taj nacin izbegao dodatne troskove. U medjuvremenu sam uspeo da namestim programe poput emule-a, kazaa-e, dc++, torrent-a i tako dalje, pa sada razmisljam o nekoj flat varijanti, jer sa postojecih 700mb ne mogu nista.

Ovo sam pitao upravo zato sto sam hteo da cujem iskustva korisnika koji vec imaju neka licna isksutva. Na sajtu niko nece napisati da je veza losa, da ces ispadati svaka dva minuta iz mreze i tako dalje.

Razmisljao sam o beocity-u ili verat-u jer oni otprilike daju najpovoljnije cene za 256 flat, sto meni treba. Nalazim se na centrali Dedinje, pa ako neko ima iskustva sa ovom centalom neka kaze utiske. Takodje zanima me da li postoji neka procedura za prelazak sa jednog na drugog provajdera, koja je automatska ili je potrebno da se prvo raskine ugovor sa sezamom, pa da onda podnosim zahtev kod nekog drugog, pa da oni proveravaju tehnicke mogucnosti i tako dalje? U tom slucaju pored cekanja, plasim se i eventualnog gubitka prikljucka na centrali, jer koliko sam cuo kapaciteti na mojoj centrali su prilicno popunjeni, a sumnjam da ce sezam velikodusno prepustiti svoj prikljucak nekom drugom provajderu, tek tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Uzeo sam kod sezama basic paket, jer nisam hteo da dajem preterano mnogo para za internet. Opet hteo sam da vidim kako sve to funkcionise, a i sezam je tada bio jedini, mozda je i sada, koji je davao besplatan modem na koricenje, tako da sam na taj nacin izbegao dodatne troskove. U medjuvremenu sam uspeo da namestim programe poput emule-a, kazaa-e, dc++, torrent-a i tako dalje, pa sada razmisljam o nekoj flat varijanti, jer sa postojecih 700mb ne mogu nista.
You can waste your time and money once, or twice.. your choice. Da si uzeo odmah modem do sad bi ga vec uveliko isplatio, i bio bi trajno miran...

Citat
Ovo sam pitao upravo zato sto sam hteo da cujem iskustva korisnika koji vec imaju neka licna isksutva. Na sajtu niko nece napisati da je veza losa, da ces ispadati svaka dva minuta iz mreze i tako dalje.
Na vecini, ako pogledas glavni sajt imas objavljene sve probleme koje su imali sa adsl-om ovih dana... beotel je u tome posebno aktivan...

Citat
Razmisljao sam o beocity-u ili verat-u jer oni otprilike daju najpovoljnije cene za 256 flat, sto meni treba. Nalazim se na centrali Dedinje, pa ako neko ima iskustva sa ovom centalom neka kaze utiske. Takodje zanima me da li postoji neka procedura za prelazak sa jednog na drugog provajdera, koja je automatska ili je potrebno da se prvo raskine ugovor sa sezamom, pa da onda podnosim zahtev kod nekog drugog, pa da oni proveravaju tehnicke mogucnosti i tako dalje? U tom slucaju pored cekanja, plasim se i eventualnog gubitka prikljucka na centrali, jer koliko sam cuo kapaciteti na mojoj centrali su prilicno popunjeni, a sumnjam da ce sezam velikodusno prepustiti svoj prikljucak nekom drugom provajderu, tek tako.
Cemu filozofiranje? Jesi zadovoljan Sezamom? Uzmi onda lepo home paket 256/64 kod njih.... Zbog 300-400 din mesecno ces da predjes na drugi provider na kome samo bog zna kako ce ti raditi..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ti mi predlazes ovo, a to kosta skoro 1000 dinara vise od paketa koji ja koristim

Citat
SezamPro AD[S]L HOME 256
Pun pristup Internetu sa jednog računara brzinom 256 kbps u smeru Internet-Korisnik, i 64 kbps u smeru Korisnik-Internet u trajanju od mesec dana (od datuma uplate do istog datuma sledećeg kalendarskog meseca) bez merenja ostvarenog saobraćaja
Pristup svim sezamovim sadržajima i servisima (Email, konferencije, Datoteke, Chat, GetOrder, SMS itd)
3 Email adrese
50 SMS poruka
Dinamičko dodeljivanje IP adrese
Besplatno iznajmljivanje ADSL modema sa USB vezom
Cena: 2.199 din

Citat
SezamPro AD[S]L Basic 256
Pun pristup Internetu brzinom 256 kbps u smeru Internet-Korisnik, i 64 kbps u smeru Korisnik-Internet u trajanju od mesec dana (od datuma uplate do istog datuma sledećeg kalendarskog meseca) sa merenjem ostvarenog saobraćaja
Pristup svim sezamovim sadržajima i servisima (Email, konferencije, Datoteke, Chat, GetOrder, SMS itd)
3 Email adrese
50 SMS poruka
Dinamičko dodeljivanje IP adrese
700 MB +700 MB prenetih podataka u režimu punog pristupa Internetu (dolazni + odlazni saobraćaj)
Poseban režim pristupa Sezamovim serverima i servisima bez merenja saobraćaja.
Besplatno iznajmljivanje ADSL modema sa USB vezom
Cena: 1.299 din
Citat
« Poslednja izmena: 11. Avg 2005, 15:28:12 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Da, i to kosta par stotina dinara vise kod sezama nego to isto kod drugih providera kod kojih moras da uglavnom kupis modem.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Pa jeste, ali ja planiram da pronadjem neko trajnije resenje, a da dajem svaki mesec 500 dinara vise kod sezama nego negde drugo mi se ne isplati, jer za pola godine ili malo vise mogu da isplatim modem, tacnije router. A da sezam stvarno radi odlicno, radi i da je pitanje kako ce eventualno neki drugi provajder raditi, jeste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
I... onda... poenta onoga sto ti hoces da kazes je...
Uzmes lepo sezam i ne razmisljas, ako si vec toliko zadovoljan uslugom.. ne vidim sta trajnije mozes da ocekujes.
Jer sve ostalo je uvek koliko para toliko muzike.. Eunet je verovatno bolji od sezama, beocity i verat losiji.. zato svaki od njih i kosta toliko koliko kosta.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Pa to me i zanima, da li je bocity losiji u praksi od sezama. Zato sam i psotvio temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
U teoriji, na dobroj centrali ne bi trebalo da ima ikakve razlike.. u praksi treba da budes srecan sto ti ista radi i da se drzis toga sto radi lepo pa makar to znacilo da treba dati i malo para. Ovo je Srbija.. pa iako si ti u njenom glavnom gradu, to ne menja cinjenicu da je to Srbija...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 13:41:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.