Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trebam sve o mobilnoj telefoniji  (Pročitano 3130 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Word ne moze automatski da konvertuje PDF format. Ali otvori ga u acrobatu ctr-a idi u Word, paste i radi sigurno.
Smile Probaj pa se uveri sam da nema teorije. Font je sačuvaj bože i ništa ga ne prepoznaje. Bojim se da nema rešenja.
Plaćam pivo onom ko uspe da ovo reši!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
LG U8330
Nisam vise za PC-ijem. Malocas sam to uradio sa nekoliko pdf-ova i radi. Ako je zaista do pro-a mogu da proverim i resim tek sutra. Postujem sutra do 16h. Racunam na ono pivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
LG U8330
Jak vam je problem  Smile  Dokument uopste nije radjen u akrobatu vec u prastarom Wordu pri cemu je autor koristio ove fontove: mstt31c2b700.ttf ; mstt31c2c200.ttf ; mstt31c2cf00.ttf ; mstt31c2dc00.ttf i mstt31cee700.ttf. Dokumente je iz Worda 8 naknadno PDF Creatorom prebacio u pdf format. Ovaj format u sebi sadrzi sve podatke o dokumentu ukljucujuci i fontove koristenje u njemu (i ne samo podatke vec sadrzi u sebi i kompletne fontove) a vi ih danas na racunarima naravno nemate. Zato, instalirajte fontove koje sam vam naveo i copy/paste ce raditi kako treba ili otvorite dokument u Acrobatu (bilo koja verzija) i promenite fontove u neke koje imate instalirane na PC-ju (C:\windows\fonts ) pa onda kopirajte do mile volje. Autor nije cak ni zastitio dokument pa ne mogu biti odgovoran za kradju intelektualne svojine (sto se za plagijat seminarskog rada ne bi moglo reci  Smile) Ciglo salji pivo na e-mail!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Reko ja da je do fontova. I koliko kapiram Acrobat Professional rešava stvar! Smile
P.S. jel u limenci ili?!? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
LG U8330
Moze, ali hladno! Nego stvarno, kako se niko nije setio da pita coveka odakle mu ideja da iskopira tudji seminarski? Ruzno je do Boga i podleze raznim sankcijama. Da ne pominjem sto mnogo govori o njegovoj inteligenciji. Uzgred, slika mu je zenska a predstavlja se kao tip.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Nije bre lik kopirao tudji seminarski već zatražio par pojmova o mobilnoj telefoniji koji su već predefinisani odavno. Toga ima u tom .pdf fajlu.
Eh, sad što mu ja dadoh još jedan link do "drugog" seminarskog rada... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
LG U8330
Jeste zatrazio samo informacije ali onda zapitao zasto ne uspeva da iz tudjeg seminarskog kopira u svoj (tj. u Word u kome svakako i sam radi seminarski). No, OK! Zadovoljicemo se konstatacijom da se svako snalazi kako zna i ume.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson 
Jeste zatrazio samo informacije ali onda zapitao zasto ne uspeva da iz tudjeg seminarskog kopira u svoj (tj. u Word u kome svakako i sam radi seminarski). No, OK! Zadovoljicemo se konstatacijom da se svako snalazi kako zna i ume.
Li ženske sam postavio iz za........e.A menu(Mojoj ženi) netreba cjela seminarska nego pomoč de je može napravit .I mislio sam iz tog teksta izvuči samo bitnije stvari i prepisati u slovenski jezik. Smile Smile i molijo bi ako se može dobiti ti fontovi tražim i ne nađem jih nigde. Puno hvala na pomoči Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson 
Stvarno niko nema tih fontova Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.