Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 23:36:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljuvav,seks i evolucija  (Pročitano 3225 puta)
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3254
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S Advance
Kao mushkarac, logichnije je da navedem takav primer... Ali kao dzentlmen, logichno je da navedem da postoji i kontra efekat...  Smile

Mada, preseklo je to stho sam imao "bliski susret" sa ovakvom situacijom, pa nema smisla da je preradjujem u zenskom obliku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
Iako smo mozda dostigli svoj maximum...

Kako ti recimo prepoznajes da si dostigao maximum ? Smile

Ma zezam te malkce za to gore   Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3254
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ma ok, gde su mladi tu je shala  Smile

Maximum a?  Smile

Pa recimo, postavljam gornju granicu dokle (i prvenstveno zashto) sam spreman da idem zbog nekoga...

Kada dodjem do te granice (maximum), postoji i verovatnoca da se ona pomeri za dalje, ali to zavisi od pozitivnog rezultata (odgovora) na sav taj ulozeni trud... (pozitivan feedback, da se struchno izrazim   Smile )

U protivnom, to sve bi bilo uzaludno troshenje svih mogucih resursa... (opet ja i moja bransha, ali zapravo ima smisla)

E sad, ono shto je presudno, iako drugi utichu na nashe maximume (iskazivanje i pokazivanje, shta god), mi ih sami odredjujemo... Jer niko ne moze da zna shta i koliko mozemo osim nas samih... Oni samo mogu dodatno da nas podstaknu i motivishu...

U tome i nastaje glavni problem kada kazem da dolazi do "forsiranja iznad maximuma prosechnog choveka"... Trazeci od njega mozda neciji drugi (verovatno vash) maksimum, ne dajuci mu motivaciju da pomeri granicu svog...

I da, treba biti realan, shto je vrlo teshko, prilikom odredjivanja vlastitog maximuma... Jer, tu treba biti realan prema sebi... a svi smo malo, hmm... optimistichniji kada je rech o nama samima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Mislim da je vec bilo tekstova po principu "formule ljubavi" i svi FAIL-uju. Jer se bozanske stvari ne mogu svesti na formulu. Moze se objasniti privlacnost, moze se utvrditi zaljubljenost, a ljubav kao "superiorna kategorija" (da se tako izrazim) --> ne.
Naziv knige koja je direktna inspiracija ovim člancima je u stvari metafora.  Smile

Naravno da se ljubav ne može ''ugurati'' ni u kakvu formulu tipa ve jednako es kroz te, baš zato se knjiga tako i zove. Smile

Pretpostavljam da je nisi čitao, a vrlo je preporučujem.
Iako nisam ljubitelj ni TA, ni Zorana M., niti teoretisanja o ljubavi (jer je to prilično neuhvatljiva stvar, zar ne?), ova knjiga je obavezno štivo za svaku emocionalno pismenu osobu.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Toliko smo nezahvalni u pogledu nezadovoljstva onim shto imamo, da kada dobijemo ono shto zelimo automatski sebe unapredjujemo za bolje zbog strah od toga da stagniramo na jednom mestu... a navodno mozemo bolje... Iako smo mozda dostigli svoj maximum...

Jel si razmisljao da  te ponekad to nezadovoljstvo gura da ides napred ?
Sta znaci to stagniranje ? Sredina ?
Sredina je najgore moguce mesto za opstanak.

Citat
Iako smo mozda dostigli svoj maximum
Samo nebo je granica.
Covek ni sam nije svestan sta on moze i koliko moze.Granice ne postoje..mozda samo u glavi  Smile

Citat
Klasichan primer: Prosechan tip muva prosechnu (ako ne i ispod prosechnu) curu koja je bila shvatanja da nikada nece dobiti takvu paznju od nekoga... E, sad poshto je dobila, ona sebi stvara sliku da njeno vreme tek dolazi i da se verovatno podcenila, pa pochinje da se postavlja za neshto shto nije (nadprosek) u nadi da ce dobiti ili neshto preko maximuma prosechnog lika ili da ce nahvatati nadprosechnog...

Lose je stavaljti ljude prosek i ispod proseka.Kako to mozes da odredis ? Po izgledu?

Ljudi uvek jure najbolje..Bez obzira na izgled,pamet,trenutno imucno stanje...Juris najbolje,trazis bolje..Ne stagniras..Ja mislim da je u ljudima nesto sto te tera da napredujes.Prvi put guras biciklu..Drugi put sednes i padnes..Treci put okrenes jedan krug.Cetvrti put vozis bez jedne ruke..Peti put naucis da vozis i bez ruku...I tako dalje i tako dalje..Dok ne padnes pa polomis prednje zube..Pa se vratis na staro pa si obazriviji
« Poslednja izmena: 23. Maj 2010, 02:33:11 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3254
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S Advance
Drago mi je da si dao primer sa biciklom... Dodacu -  dok ne padnesh i budesh onesposobljen da opet sednesh na istu jer si se zaneo da si svemocan i unlimited (bez granica)... Ali da, to je samo u glavi, ne i u pravom svetu...

Ne potenciram da covek treba lako da odustaje i ne tezi boljem (kako si me izgleda ti razumeo), samo kazem da chovek ume nekada da bude nezahvalan i na onome shto dobije... pa makar to bilo i bolje od onoga shto zapravo zasluzuje...

A ja ne procenjujem ljude... a i kada bih, sigurno ne bih to radio po fizichkom izgledu... jer ni o knjizi se ne sudi samo po koricama... prosechnom osobom sam nazvao jednom rechju sve nas odjednom... ali ako sam nekog precenio ili podcenio tim gestom... ja se izvinjavam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Drago mi je da si dao primer sa biciklom... Dodacu -  dok ne padnesh i budesh onesposobljen da opet sednesh na istu jer si se zaneo da si svemocan i unlimited (bez granica)... Ali da, to je samo u glavi, ne i u pravom svetu...
Slazem se.
E sad moje misljenje je da i trebas tako da razmisljas..Jednostavno,budi najbolji.

Citat
Ne potenciram da covek treba lako da odustaje i ne tezi boljem (kako si me izgleda ti razumeo), samo kazem da chovek ume nekada da bude nezahvalan i na onome shto dobije... pa makar to bilo i bolje od onoga shto zapravo zasluzuje...

Necu da generalizujem..ali ljudi su generalno nezahvalni  Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 23:36:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.