Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljupčo Georgijevski za etničku podelu Balkana  (Pročitano 5991 puta)
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D780
А што би мењали наше за наше?  Smile Ко је непријатељски расположен према Србији и не поштује њен устав, зна се. Ако му се не свиђа, ћао рагаци.

Sve je to super ali da li mi stvarno menjamo nase za nase ili propustamo priliku da napravimo vise nego dobru pogodbu.
Da li ces sutra svoje dete slati u prizren kao vojnika da nesto cuva. Koga da cuva? Verovatno da cuva samo svoju glavu i da ne dobije metak u ledja.
Jednostavno smo mi Srbi izgubili demografsku bitku isto kao i Makedonci. Zao mi je, ali je tako. Jedino da zovemo Dejvida Koperfilda pa da ucini da svi Siptari nestanu odjednom.

Evo i citat velikog Stefana Nemanje koji samo potvrdjuje moju misao:

"Na zemlju koju tako osvoje inojezičnici ne treba slati vojsku. Njihova vojska tu dolazi da uzme onošto je jezik osvojio.
Jezik je,čedo moje, tvrđi od bedema. Kada ti neprijatelj provali sve bedeme i tvrđave, ti ne očajavaj, nego gledaj i slušajšta je sa jezikom. Ako je jezik ostao nedodirnut, ne boj se. Pošalji uhode i trgovce neka dobro zađu po selima i gradovima i neka slušaju. Tamo gde odzvanja naša reč, gde se još glagolja i gde se još, kao stari zlatnik, obrće naša reč, znaj,čedo moje, da je to još naša država bez obzira ko u njoj vlada. Carevi se smenjuju, države propadaju, a jezik i narod su ti koji ostaju, paće se tako osvojeni deo zemlje i narod opet vratiti, kad tad vratiti, svojoj jezičkoj matici i svome matičnom narodu."

Ove dve boldovane recenice same govore prva o Kosovu a druga o Republici Srpskoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610

Za mene je tip klasican idiot, psihijatriski slucaj kome treba povecati dnevnu dozu.

Sto se tice njegovog plana za deobu, jedino sto on moze da deli to je guza od njegove zene ...

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Cak i da ima vlast mogao bi da sanja o takvim idejama.....  Smile Ima zaista bajkovith ljudi u politici  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Нема само Србија ЛДП!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
Bivši makedonski premijer Ljupčo Georgijevski lansirao je lični stav bi formiranje nove države "Velika Albanija" bio "spas za opstanak Makedonije".
Logicno...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
ljudi lik jeste degenerik, ali to sto je "ponudio" bi svi rado prihvatili sem albanaca!
ovo je nemoguce, a da ne pricam o njegovoj pustoj zelji da skoplje pripadne makedoncima i td.
ovo nije ni vredno komentara, kada bolje razmislim, al ajd!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Evo i citat velikog Stefana Nemanje koji samo potvrdjuje moju misao:

"Na zemlju koju tako osvoje inojezičnici ne treba slati vojsku. Njihova vojska tu dolazi da uzme onošto je jezik osvojio.
Jezik je,čedo moje, tvrđi od bedema. Kada ti neprijatelj provali sve bedeme i tvrđave, ti ne očajavaj, nego gledaj i slušajšta je sa jezikom. Ako je jezik ostao nedodirnut, ne boj se. Pošalji uhode i trgovce neka dobro zađu po selima i gradovima i neka slušaju. Tamo gde odzvanja naša reč, gde se još glagolja i gde se još, kao stari zlatnik, obrće naša reč, znaj,čedo moje, da je to još naša država bez obzira ko u njoj vlada. Carevi se smenjuju, države propadaju, a jezik i narod su ti koji ostaju, paće se tako osvojeni deo zemlje i narod opet vratiti, kad tad vratiti, svojoj jezičkoj matici i svome matičnom narodu."

Ove dve boldovane recenice same govore prva o Kosovu a druga o Republici Srpskoj.

То ни у сну није написао Стефан Немања. Овај цитат је само део фалсификата који се протура већ годинама. Хајдемо мало озбиљности.
IP sačuvana
social share
"Кад орао изгуби крила, онда га и пилад кљују."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
"Da bi se to ostvarilo", kako piše bivši makedonski premijer, "Makedonija bi trebalo mirnim putem da se podeli na makedonski i albanski deo, odnosno da se Albancima da Tetovo, Gostivar i Debar, a da Skoplje i ostale gradove gde žive i Albanci postanu etničko čiste s Makedoncima".
Љупчо,Љупчо......заборави ти нама албанску престоницу-Скопље и заборави Охрид,ма заборави бре све до Вардара..... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
...како би добили дозволу за убијање и протеривање, коју ми чекамо...

Tebi stvarno nije lako.
Pa zar su te toliko tukli kad si bio mali, dodusa neverujem da si jos porastao posto vakve postove moze da pise samo mali covek.
Kada citam tvoje postove sramota me sto si Makedonac.

Stojim 100% iza onog sto sam u prethodnom postu napisao o doticnoj osobi. Nije u pitanju dali delimo iste politicke stavove ili ne vec stvar je u tome sto je tip stvarno odlepio (mozda je uvek i bio). Ideja o deobi je smesna, a svaka pomisao da se takvo nesto moze izvesti bez novih ratova i krvoprolica je naucna fantastika. Ili neko misli da ce se to zavrsiti teleportacijom i raznim hologramima...

Sto se tice resenja za albansko pitanje na ovim prostorima pokazace vreme sta ce biti.
Ratovalo se i na Kosovu, ratovalo se i kod nas u Makedoniji, i pokazalo se da se rat ne dobija na frontu vec u ovalnim sobama.

Fakt je da se ratovalo za teritorije, za "velike" drzave i da se isto prikriva maskom nazvana "ljudska prava". Neznam kako je bilo na Kosovu ali su u Makedoniji imali sva prava i pre rata tako da ...

Mrzim rat ali ako je to jedino resenje da se neke stvari rese onda OK. 2001 sam vec bio tamo gde je trebalo ako treba opet cu.
Imam samo jednu domovinu i ona nije deljiva. 1913 se vise nikad nece ponoviti.

Mislim da Vama Makedoncima niko od Srba ne zeli nista lose, ali ako Ameri odluce da Siptarima treba dati pravo na samoopredelenje u Makedoniji, kao sto su odlucili da Kosmet treba da bude nezavisan, ja zaista ne vidim kako cete se vi boriti protiv takve odluke? Mi Srbi Vam ne mozemo pomoci, jer smo iscrpljeni, mnogi ni za Kosmet ne bi ratovali, a ako cemo iskreno te krajeve je vec oslobadjala srpska vojska, pa je sad to izvan granica Srbije, tako da nas uzaludno krvarenje vise ne interesuje cak i kada bi imali i s cim i s kim. Bugari Vam ne bi pomagali, oni bi jedva docekali da Vas podele sa Sipusima, i zbog toga sam i postavio pitanje vaseg odnosa prema Bugarskoj? Grci ne vidim da imaju neki poseban interes da se zameraju Amerima, jedino Rusi da Vas brane i to samo u UN kao sto brane Kosmet iz svojih interesa, al ako na terenu bude sranja tu ste sami, a protiv Vas Sipusi uz logisticku, vojnu, medijsku i svaku drugu pomoc Amera, Izvini zaista Vam ne zelim zlo, ali jebeno Vam je gusto...Zbog toga ne razumem izjave nekih makedonskih zvanicnika da ce priznati nezavisnost Kosmeta, jer je upravo celovitost Srbije sansa i za celovitost Makedonije, a ako Kosmet bude nezavisan, odmah posle toga ode i Makedonija, ne zaludjujte se da mozete toliko da se uvucete Amerima da Vas postede...I onda se u takvoj situaciji postavlja pitanje da li je pametno ratovati, koliko Vas ima sada, koliko bi ne daj Boze izginulo, da li bi imali neke sanse za odbranu i opstanak itd. Moje misljenje je da taj Ljupce nije tako lud kao sto se prica...
« Poslednja izmena: 18. Jun 2007, 22:04:02 od nssale »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Citat
Stojim 100% iza onog sto sam u prethodnom postu napisao o doticnoj osobi. Nije u pitanju dali delimo iste politicke stavove ili ne vec stvar je u tome sto je tip stvarno odlepio (mozda je uvek i bio). Ideja o deobi je smesna, a svaka pomisao da se takvo nesto moze izvesti bez novih ratova i krvoprolica je naucna fantastika. Ili neko misli da ce se to zavrsiti teleportacijom i raznim hologramima...

Sto se tice resenja za albansko pitanje na ovim prostorima pokazace vreme sta ce biti.
Ratovalo se i na Kosovu, ratovalo se i kod nas u Makedoniji, i pokazalo se da se rat ne dobija na frontu vec u ovalnim sobama.

Fakt je da se ratovalo za teritorije, za "velike" drzave i da se isto prikriva maskom nazvana "ljudska prava". Neznam kako je bilo na Kosovu ali su u Makedoniji imali sva prava i pre rata tako da ...

Mrzim rat ali ako je to jedino resenje da se neke stvari rese onda OK. 2001 sam vec bio tamo gde je trebalo ako treba opet cu.
Imam samo jednu domovinu i ona nije deljiva. 1913 se vise nikad nece ponoviti.
Мислим да се ратови не добијају у овалној, већ у обичној спаваћој соби.
Ту су се шиптари показали као победници у односу на нас и вас, али ми смо поправили ''крвну слику'' захваљујући избеглицама.

Какве ви имате шансе у будућности ... сам си рекао оно што и просечан Македонац ради ... спава.
Али када се пробудите из зимског сна, биће касно, јер многи попут тебе верују у македонско-шиптарско пријатељство.
Запамти са шиптарима нема суживота, они нису трпели ни муслимане неалбанске националности.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.