Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 15:41:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ljudi pomozite  (Pročitano 9754 puta)
06. Dec 2007, 20:23:18
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
imam probleme sa devojkama , svaki put kad kada izadjem sa nekom prebrzo mi ponestane tema.zaista neznam kako da sa njom koju prvi put vidim u zivotu razgovaram vise od pola sata.prebrzo mi ponestane tema.pomozite!!!
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
šta, da ti napišemo spisak tema za sledeći sastanak s nekom devojkom?
« Poslednja izmena: 06. Dec 2007, 20:43:30 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Па шта има толико да се прича. Пређи са речи на дело.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ako ti nisi recit onda im postavljaj pitanja, opste je poznato da sve zene vole da brbljaju ako im das povoda Smile Veruj mi, kad im nadjes o cemu vole da pricaju nece da bude tisine Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
imam probleme sa devojkama , svaki put kad kada izadjem sa nekom prebrzo mi ponestane tema.zaista neznam kako da sa njom koju prvi put vidim u zivotu razgovaram vise od pola sata.prebrzo mi ponestane tema.pomozite!!!
kad ti ponestane tema ti je poljubis pa se tako ljubite dok se ne setis necega o cemu bi mogli da pricate  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
prvo  Smile  pa   Smile   ako ne uspe Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Gone To SOON....!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K810i
Pa to se ide redom. . . .  pa ono sto ti prvo padne napamet ti kazes. . . . . . .  devojke padaju na caskanje a ne na neke posebne teme. . . . . . .  Capirash Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola V3i
Ljudi sve je to lepo shto ste savetovali, ali .... nije reshenje problema!

Elokventnost (vidi Vujakliju, prim. aut.) nedostaje danjashnjim narashtajima! Verovatno si tokom svog osnovnog i delimichno srednjeg obrazovanja mislio da su tvoji postupci shmekerski! Nisi verovatno voleo shkolu (kao ni 99% nas prisutnih ovde) ali si mislio da je cool bezati sa chasova (kao i vecina prisutnih), imati slabe ocene, raditi u suprotnosti sa opshteprihvacenim pravilima obrazovnih ustanova.

No to je varvarizam, ponashanje u stilu barabe. Verovatno sam se ponashao kao i ti, ali nisam bezao od obrazovanja. Obrazovanje ti daje sigurnost, rechitost i ne moze da ti ponestane tema!

Tema ima milion! Milijardu! Bezbroj, samo je bitno kako da navedesh osobu preko puta tebe (uopshteno u zivotu) da prichate o toj temi, a da joj bude zanimljivo.

Postavi sebi pitanje kada si poslednji put prochitao neku knjigu van lektire!? Kada si pogledao neki film evropske produkcije?

Citat
...pogled ti sija zvezdanim sjajem! Ne znam da li je to zbog osvetljenja, ili ove magline nastale zbog "atmosfere". Ali jedno sam siguran, Tvoj sjaj kojim zracish od mene stvara kometu, uvek sam okrenut ka tebi, kao kometin rep ka zvezdi. Da li si razmishljala o tome da su zvezde u stvari usijane lopte vrelih gasova (Pumba iz Lion King prim. aut.)...

Hteo bih ovom prilikom da citiram akademika Prof. dr Nemanju Popovica
Citat
Znam ja nas, jeb'o ti nas!

Svi mi mushkarci se busamo u grudi, ali kad dodje do akcije, samo mali broj nas ostane da pliva po povrshini! Ako pogledash iznad videcesh mene, ako pogledam ispod, videcu gomilu vas, ne znam da li cu uspeti da prepoznam brojne ljude koje poznajem!

Nadam se da si delimichno skapirao poentu ovog mog izlaganja....
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Izvini vater , nisam te prepoznao.  Smile

Elem, mladi djecarac... ne budi ukocen , ako mozes sa nekim drugom da pricas vise od pola sata moci ces i sa zenskom osobom... poenta je samo da ne budes statican, paralizovan (nije ona kraljica Elizabeta i kao i ti verovatno voli da se zeza i sali) pa da trazis na silu neke teme za razgovor, a ponekad, jednostavno nekad ih nemas... stoga se zapitaj i sta ti zelis od nje.

Naravno ono sto pomaze u stranom drustvu je zaista kada se razumes u sve .. ali dovoljno je da jedanput dnevno procitas novine i da budes donekle informisan sta se interesantno desava oko tebe.

Uostalom ako nisi pricljiva osoba ne znam zasto bi se folirao. Odvedi je na klizanje.. u bioskop ... u neki klub... i nemoj nikad imati neka pravila (npr. : sad je na redu tema br.2 "imas lepe oci") u tim medjuljudskim odnosima.

« Poslednja izmena: 10. Dec 2007, 11:56:52 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
meni bas sad se desvalo da nisam mogao pricati koliko sam zeleo sa nekom, u prvi delu je bilo jaka muzika, i bio sam iscrpljen jer sam setao do cilja 7km, a i bilo malo letnicka muzika, nisam to cekao. al to je bilo najmanji sprecavac Smile
a posle kad gledam nju jednostavno napadaju me uspomeni sa njom, i uzivao sam u tome. jednostavno u drugi deo vec zato nisam pricao jer sasvim sam bio iscrpljen posle vec od glasnu muziku, i blazen sam bio od zaljubjenosti Smile u trecem delo vec su ostavili me Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 15:41:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.