Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljudi pomozite,imam probleme sa Profesorom,bice svasta...  (Pročitano 4140 puta)
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Cujemo'l se profesore...aaaaa vid mu glave Smile
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
@Svitac
Masinski Elementi, II godina ucenja.. manje vise svi masinski sklopovi koji se koriste...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Ma kad odes iz skole zaboravices gada,a on ce naci nove zrtve,to je normalno,to bi trebali roditelji deci odmah da kazu kad krenu u skolu,jednostavno ne obracaj paznju na grozne profesore,sve ce to proci,cuvaj zivce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
Takvim profesorima nema pomoci... Tj, promenili bi se kada bi im se povecala plata... ali...
Jednostavno, najbolje je ignorisati ih koliko mozes. A treba reci i roditeljima... Smiren i normalan razgovor moze samo da pomogne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 315
Iskuliraj budalu, ne svlaci se na njegov nivo, imao sam isti peoblem prosle i pretprosle godine i sada kada vidim tu budalu u skoli samo se nasmejem... Nauci to sranje od predmeta kako god znas, uzmi casova, sta god, dobi 2 i smej se moronu koji se uziveo.
@SF
Takovac ili Vinko?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
cekajte bre malo, nesto ste vi tu pomesali, koliko se meni cini..
on, profesor, je u skoli zbog mene, ne ja zbog njega, i necu da ignorisem nekog ko me maltretira, nego cu mu sve po spisku, a i moji roditelji.
mislim, zbog tih igonirasnja, ocutavanja, povinovanja, uvlacenja, i sta znam cega jos sve, takvi debili i rade tu gde rade, i izivljavaju se nad decom, umesto da budu pod nekim debelim lekarskim nadzorom i pod kljucem.
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jel znas koji je najcesci odgovor kad pitas direktora sto ne da otkaz skotu na koga se zale svi i profesori i ucenici?
On je u xxxxx stranci.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 315
@Sarmica
Gde ti zivis majke ti? Pa koji kreten ce da primi na posao profesora coveka koji ne moze da sastavi pola recenice , nema zube i ima iq ispod 50? Niko... Ali ako je krezubi slucajno porodicni prijatelj ili ima partisku knjizicu(moje iskustvo) mozes da ga povuces za ... Ako se pobunis samo ces sebi napraviti jos vece sranje(opet moje iskustvo). Ne pomazu tu ni roditelji ni direktor ni ostali porfesori, a svi znaju sta se desava.

@SF
Ne odgovori mi ko te je zezao Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
Citat: MaNiAcK
@Sarmica
... Ako se pobunis samo ces sebi napraviti jos vece sranje(opet moje iskustvo). Ne pomazu tu ni roditelji ni direktor ni ostali porfesori, a svi znaju sta se desava.

a ja ti iz iskustva opet kazem da nije tako, i da svi samo cute i precutkuju sve zivo, a meni nije jasno zasto???dok ne pocnes da galamis, naravno da niko ne cuje.

evo jednog od mojih slucajeva..
profesorka koja predaje 40 godina i maltretira djake svih 40 godina, ima dijagnozu, pouzdano se zna da leto provodi u dusevnoj bolnici na oporavku, izludjuje sve zive, but, svi joj se nesto ustrucavaju, uglavnom ne zato sto je mnogo strasna, nego zato sto drzi dva predmeta pa mozes zbog nje da ponavljas kad joj se cefne.
medjutim....ja sam jedna tvrdoglava stoka, ali to mozda ne bi bilo ni tako strasno da ja jos nisam i neopevani inadzija, so... ja sam na pocetku godine rekla da nema sanse da cu ja napamet da ucim knjige i knjige koje njoj padnu napamet, od korice do korice (a to je jedini nacin da posteno bez para&veza dobijes 2), jer to, po mom misljenju nit je potrebno, nit je korisno, niti smileno, niti normalno. i tako i bi. polugodje, ja keca kao vrata, iz oba predmeta, razredni cupa kosu, nemoj, kaze, neces nikad gimn da zavrsis, ja naravno ne slusam. i nista....ja nisam isla kod nje na predavanja, objasnila sam joj lepo i kulturno kako ona nije normalna, i kako ja to tako da ucim necu, ona sasvim civilizovano rekla da razume, ali da i ja moram da razumem da ona meni mora da da jedan, jos malo prodiskutovale, svako ostao pri svome i ja odem sa dva keca na polugodju, i svim ostalim peticama.
onda je pocelo drugo polugodje, koje je bilo malo zanimljivije. ja naravno nisam posecivala njena predavanja idalje, ali posto su ljudi iz razreda videli da se ja bunim i da sam resila da isteram svoje, poceli kao i oni nesto da se neckaju, da ne idu na predavanja, i tako..mic po mic, tri meseca cela generacija (sa mozda 15-ak izuzetaka) pocne da bojkotuje njene casove, pa se tako malo digne prasina oko svega toga i priblizi opasno kraj skolske godine, a mi maturanti. ona po prvi put u istoriji svoje profesorske karijere iznerviana, ostali profesori ne znaju sta da rade, direktor isto, dza-bu, i dogovorimo se mi da se kao moj razred pojavi na casu kod nje, svi do jednog, da bi se razjasnilo kakav mi to problem imamo (iako svi znaju 40 god unazad za to).mi pristanemo, dodjemo, pocne razredni uvod, objasni kako i sta se mi zalimo, i kao, ajde ko ce da kaze konkretno sta ima da kaze, ofkorZ, u razredu muk. ja ustanem, objasnim joj kako sam ja mnogo glupa i kako nas ima dosta takvih, pa ce morati ili da obori celu generaciju, ili da se sredi i malo smanji "kriterium", kako je dijalog tekao ne mogu da vam opisem, morate da poznajete spodobu kako citav dozivljaj ne bi izgubio autenticnost, anyway, svi cutali, ja laprdala jezicinom, posto smo videli da od dogovora nista (mada smo to vec i pre istog znali), mi nastavimo da ne idemo na casove, posle je bilo jos nekoliko zestokih rasprava, drzana su veca i veca samo o tome, danima, poceli su da dovode i djake na veca, u medjuvremenu se jos par ljudi osmelilo posto je bilo vrlo izvesni da ona nije bas Bog, sve u svemu, dodje do srpskog ustanka, da je bilo lagano, nije, da je bilo prijatno, nije ni to, ali mi ostadosmo zapamceni u istoriji skole kao jedina generacija koja nije imala ni jednu jedinu jedinicu na kraju skolske godine i to ni iz jednog od dva predmeta koja doticna persona drzi, i to bez da svi odgovaraju. kad smo pricali nekim ljudima koji su pre nas bili kod nje, krstili su se i rekli da nismo normalni, nisu mogli da veruju, jer svake godine bilo je bar 5 zivota kojima je ona godinu dana zivota protracila iz cistog hira, ne cak ni iz zadovoljstva.

dakleM, ne treba da se cuti.

(ps:
5.35 je i meni se mnogo spava tako da ne mogu da citam sta sam ovde istipkala, izvinite ako negde ne uspete da povezete misao Smiley ispravicu kad se razbudim)
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 315
Ne znam sta da ti kazem... Ja sam isto probao pa sam se zajeb'o. Doduse nisam imao podrsku celog razreda. Ali isla je keva, pricala sa direktorom, isli smo ja i par ortaka da pricamo sa njim, nije bilo vajde. Lik je samo ponavljao kako on to sve zna i kako tu ne moze nista. Pazi direktor ne moze nista profesoru... Posle smo saznali da je u DS-u(eto objasnjenja).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.