Klip u prilogu je postavio admini Belgrade juce uvece na javnom chatu cq-a. Pored vidite i snimljeni dokaz. Moje je pitanje da li je to dozvoljeno. A o ponasanju pomenutog admina koji sebi dozvoljava svasta a pri tom banuje igrace kako mu se prohte, neka sami kazu ucesnici i korisnici foruma kao i igraci cq-a. Hvala unapred.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(35.47 KB, 450x337)
(79.29 KB, 360x524)
(2040.09 KB, 450x337)
« Poslednja izmena: 18. Jun 2011, 13:02:10 od Ruza600 »
A da ne ispadne da izigravam moderatora i ignorishem temu iako se odnosi i na same korisnike foruma:
Kao neutralni posmatrach, mogu samo da zakljuchim da je na chatu zabranjeno postavljanje linkova uchesnicima, shto ne ukljucuje moderatore (diskreciono pravo ili shta vec), ili im bar ostavlja prostora slobodne procene da li ce neshto da urade ili ne.
Link nije provokativan, iako se ovde vidi samo slika (meni ne otvara) znam o kom gifu je rech jer je isti gif Belgrade postavio i na podforumu zanimljive i smeshne slichice a tu osim provokacije korisnika da izvise da vide ono shto ochekuju (ochigledno neke perverzije ) druge provokacije nema.
Iz chata ne mogu da prepoznam zlu nameru (ili greshku moderatora shta god), a kao moderatora ovde na forumu ga znam kao vrlo korektnog. Tako da... iskren da budem, ne vidim u chemu je problem.
P.S. Napomenucu da nisam igrach CQ-a, vec samo "obichan" forumash
Ukoliko je fajl nejasan i ne moze da se otvori, dodat je jos jedan, tj. orginalan pa sad pokusajte. Sto se tice tog komentara, mislim da nije potpuno kopetentan iz razloga sto, da biste potpuno razumeli ponasanje pomenutog, ipak biste morali da budete igrac cq-a. A koliko se ja razumem u pravilnik igre, dozvoljeni su samo linkovi vezani sa samu igru a ponajmanje linkovi koji izgledaju ovako i provociraju igrace pa taman da su i od admina :[115]:
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Macorima nije za zameriti pogotovo ako su u extrem spidu cele godine (kao sto je neko prokomentarisao) ali znate kako, posao je posao, a ostalo u slobodno vreme. Slozicete se ?
P.S. pri tom ne vidim da se igraci nedolicno ponasaju, cak stavise, odlicno se zabavlju medjusobno i to u svoje slobodno vreme
Ajd da zavrsimo ovo, jer ako sam nesto naucila, to je da se ne raspravljam sa igracima CQ. Samo da radim svojo posao. Stoga, modovi ce biti upozoreni, a ova tema je ispunila svoju svrhu.