Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Jun 2025, 16:01:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljudi, bojim vas se... Zbog cega?  (Pročitano 1274 puta)
04. Mar 2006, 02:44:01
Necemo se opterecivati...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Nokia 3510i
 Cao narode!
Da odmah kazem sta me muci... valjda necu puno filozofirati...
Pravo da vam kazem, ne bojim se vas svih, ne bojim se ljudi sa kojima se vidjam svakodnevno ni onih koje uopste ne poznajem, vec kao da me je strah da prvi okrenem telefonski broj nekoga sa kime nisam malo duze u kontaktu. Ne samo preko telefona, vec i ako nekoga slucajno sretnem negde. Kao da me brine ko ce sta reci, kako ce ko reagovati, sta bih ja trebao da kazem, sta se ocekuje od mene... i sva ta priprema u meni budi nesigurnost i sumnju u samog sebe, a i sumnju u sagovornika, kao da mi je u proslosti nesto neoprostivo uradio; razgovor postaje daleko od nalika na spontanost. Sve u svemu, ne mogu da se opustim i budem ono sto i jesam u svakodnevnici. Kao da pocinjem da se pretvaram...
Imate li ideju o cemu je rec? Naravno, dozvoljene su i sale na moj racun, ali ako imate neki komentar na ovo, molim vas da zabelezite....
IP sačuvana
social share
tv
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC 
kad sretnes nekog s kim nisi bio duze u kontaktu ti razvuci osmeh i reci " Pa de si bre matori/ribo,sta ima jebote otkad te nisam video...bla...bla...bla..."  Ne razumem kad kazes "...i sva ta priprema u meni budi nesigurnost.."   Kakva bre priprema?! Nemas valjda spisak ljudi s kojima se dugo nisi video pa kuci pred ogledalom vezbas sta ces im reci kad se sretnete...zaboravi na to,probaj jednostavno da budes spontan,budi to sto jesi pa sad nekom ce se to svideti,a nekom ne ali budi siguran da taj ko te prihvati takvog kakav si - to ti je pravi prijatelj !! A ovi drugi ti ne trebaju u zivotu!
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Apple 15
anksioznost... postoji lek i za to... poseta psihologu... mozda i neki lekic za opustanje ... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
... manje misli na to kakav ces ili kakav bi utisak zeleo da ostavis, i bice sve ok.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
sve to sto je avanguardia napisao,lekice zboravi  Smile.nemoj da se pripremas za razgovor.budi ono sto jesi,nekom ces biti ok takav,nekom ne
to je normalno.tvoj strah potice od zelje da se dopadnes svima,a to je nemoguce.i kao sto si sam zakljucio kontraproduktivno.uopste nije strasno ako ispadnes mentol u drustvu,ako te neko koga si pozvao iskulira.ko ga jebe,bre...on je na gubitku.a svega ostalog ces se jednog dana secati sa osmehom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Apple 15
pa, ko je rekao da lekove uzima na svoju ruku.. za to postoje lekari
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
verovatno je decko samo usamljen...

poslusaj cika-arlekina  Smile

nego da se osvrnem na jos jednu situaciju
...ako pridjes devojci pa dobijes korpu, najvaznije je da naucis da kazes sebi 'pa sta?', i ides dalje...

nista od svega toga sto si naveo nije strasno- samo nemoj sve da primas k srcu...

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Necemo se opterecivati...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Nokia 3510i

Hvala lepo na odgovorima, pomaze pogled iz drugog ugla...
Kontam, bezveze se opterecujem time, stvarno... zaboravljam na spontanost, ali eto, mozda sam samo izgubio jednu dozu samopouzdanja. Mada, priznajem, ovako se osecam duze vreme.
Verujem vam... nije to stvar u vezi koje bih trebao da se opterecujem, ali cesto sebe uhvatim u razgovoru da se na silu nasmejem jer situacija tako nalaze... ili jer neko to od mene ocekuje. To ne prija ni malo. Jednostavno kad se razgovor zavrsi, ja osetim neverovatno olaksanje. Jeste... kao da pokusavam da ispunim necija ocekivanja...
... a da, i ona situacija, prilazak devojci i korpa... tako je...
Special Thanks to "arlekin"!
OK Hvala na odgovorima, jos jednom, i pokusacu da manje mislim o tome i budem opusten i budem ono sto i jesam.
IP sačuvana
social share
tv
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Pusti druge da govore,ljudi ionako vole da ispituju...sto bi ti nekoga zabavljao?
A ti ljudi sa kojima se nisi cuo duze vremena..pitanje je da li uopste i treba da se cujes sa njima,kada ti bude dobro sa samim sobom onda ces mozda moci da budes i opusteniji u drustvu
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Anksioznost , je hvala Bogu jedan od laksih psiholoskih poremecaja.....negde se to pregura "an passan", negde je potrebna pomoc psihologa....pomoc koju u svakom slucaju treba potraziti.....blaga terapija sa mozda sedativima na biljnoj bazi ili nesto sl......ali ne na svoju ruku!. Dakle glavu gore, samo opusteno i stvarno mislim da ne bi bilo lose porazgovarati pomalo sa nekim strucnim licem.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Jun 2025, 16:01:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.