Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Љубимо православље љубимо српство  (Pročitano 7527 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
~Joco- ne osporavam ja rodoljublje. Nikada! Pisci, romantizma, jesu bili rodoljubi.

Nemanjici kao loza, nisu bas svetli pr. koji treba slediti. Ne baziraj znanje samo na zitijima.

~Bf  Smile 

Hriscanstvo je prihvatilo, pored Novog zaveta i Stari- kao, neodvojivi, deo istog.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
pa ja sam to i rekao :chovek ne moze da voli srbe i srbiju , i da u isto vreme obozava jevrejskog boga i jevrejsku veru koja je srbima smrtni neprijatelj .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Јоцо, СПЦ се одрекла свих Срба који нису православни. То не можеш порећи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Nemanjici kao loza, nisu bas svetli pr. koji treba slediti. Ne baziraj znanje samo na zitijima.
Зато је потекло миро из моштју Симеуна мироточивог,а и Свети Сава није Свет.
pa ja sam to i rekao :chovek ne moze da voli srbe i srbiju , i da u isto vreme obozava jevrejskog boga i jevrejsku veru koja je srbima smrtni neprijatelj .
То је исти Бог,којег су се јевреји сами одрекли.Ми и они верујемо у истог Бога само они не прихватају Нови завет то јест долазак тог истог  Бога.Они су убили само оног Бога у којег верују,зато их прати таква судбина као и нас сада јер то исто радимо убијамо Бога у којег су то јуче наши преци веровали и док су то радили све је било како треба али сада је све поремећено.

Citat
Hriscanstvo je prihvatilo, pored Novog zaveta i Stari- kao, neodvojivi, deo istog.
То и јесте исто.У старом се Исус најављује а у Новом је дошао.А јевреји су га разапели јер су слепо веровали.Али за то је потребно бар мало познавање Библије и православне вере.Али се не ослањати само на школско знање,јер то знање не мора да буде валидно и истинито,као што обично и није.Ја своје знање не црпим само из житија већ и од тебе и од других људи са којим причам, и књига које прочитам и тако доносим суд о нечему,тако сам донео и суд о овоме да Србији без вере у Бога нема спасења и напретка.Јер као што знама из православља је и настало све што сада имамо и чиме се можемо поносити.
~Joco- ne osporavam ja rodoljublje. Nikada! Pisci, romantizma, jesu bili rodoljubi.
Родољубља нема без Богољубља.Најпре Бог,па све остало.Знам ја у чему је пробле.Ви мислите да је величам,срптво,што није тачно ја величам Богољубље,а са тим и љубав међусобну.Тачније Светосавље или пример светог Саве.Света сава није мрзео никога али је волео своје.Само онај који воли своје може поштовати и волети туђе.
Ако си читала и учила дела св.Саве онда знаш о чему причам

Јоцо, СПЦ се одрекла свих Срба који нису православни. То не можеш порећи.
Ко то каже?Она се одрекла људи друге вере али не и нације.Ти у Хрвацкој имаш Хравте који су православци и иду у СПЦ.Тако имаш и Амера,Турака,Бугара,Македонаца и др....Али већина њих неће јер им смета реч Српка,али шта да им ја радим кад је у то време постојала само Србија и није било толико вештачких нација као сада и никоме није било лоше да се изјасни као Србин.А онда је дошао комунизам који је станизовао и уништио реч Српско и Србин и направи толико хаос коији и дан данас влада.Врећина Хрвата су Срби,Бошњаци,Македонци,Црногорци и др..
« Poslednja izmena: 05. Jun 2007, 20:03:13 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Став СПЦ је био јасан. Србин си само ако си православне вере. То је учинило да се делови српског народа одроде од матице.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k310i
Став СПЦ је био јасан. Србин си само ако си православне вере. То је учинило да се делови српског народа одроде од матице.
Али то је њихово право.Што то смета да си Србин?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
То је исти Бог,којег су се јевреји сами одрекли.Ми и они верујемо у истог Бога само они не прихватају Нови завет то јест долазак тог истог  Бога.Они су убили само оног Бога у којег верују,зато их прати таква судбина као и нас сада јер то исто радимо убијамо Бога у којег су то јуче наши преци веровали и док су то радили све је било како треба али сада је све поремећено.

ti verujesh u boga naroda koji nam je neprijatelj ,a odrekao si se bogova svojih predaka .zao mi je shto ovo moram da ti kazem ,ali : ti nisi pravi srbin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson z1010
ja ne verujem ni u jednog boga, jel i ja nisam pravi srbin?
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
povezi se sa duhovnim korenima svog naroda da bi bio pravi srbin .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson z1010
znači nisam?
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.