Evo reših da vam ispričam. . . . . . . . . . Znao sam na fakultetu dve devojke sa kojima sam bio jako dobar, živele su u jednom starom stanu na Dorćolu kao podstanarke. . . pričale su nam da im se nešto čudno dešava u stanu, noću su se u hodniku pojavljivale neke senke, često su čule neke korake, osećale su da u nekim delovima stana je jako hladno. . . zatim je postajalo sve gore. . . svetlo se iznenada gasilo i palilo, čule bi da se neko tušira a kada bi ušle u kupatilo, bilo je puno pare i osećala se kupka, iako su bile same u stanu. . . nekoliko puta im se desilo da osećaju da ih neko dodiruje noću, kao da ih mazi. . . često su im stvari bile pomerane, krevet su nalazile na sredini sobe. . . kada su odlazile, pitale su gazdaricu šta se to dešava. . . žena im je rekla da sve zna, da je imala sina studenta koji se ubio zbog devojke, pre 20 godina. . . i da nije našao svoj mir, da ih posećuje! Eto, to je priča koju su mi te dve koleginice pričale. Pa imam li razloga da ne verujem??? Mislim da imam. . .
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Belgrade (Vreme: 14. Oct 2009, 01:11:56)
Dragi moj Srdjane, nije pravo pitanje "Pa imam li razloga da ne verujem?" vec je pravo pitanje kako zadatu situaciju obrnuti u svoju korist. Odnosno, trebao si istog momenta nakon price (koja je sasvim ocigledno bila poziv u pomoc) da se ponudis da ih pricuvas par veceri. Dakle pravo pitanje je "OOOooo zasto nisam uvalio falus ovoj prvoj, dok me ova druga samara mokrim celerom po guzi, a za to vreme nam gadzarica...?"... e moj Srdjane, nikad od tebe student nece postati. I da ima i da nema duhova, nije ni bitno... kao sto nije bitno ni da li ima Boga... Boga cemo ionako izmisliti i da ga nema. Ista stvar je i sa duhovima. Ja da sam na tvom mestu, vec veceras bih otisao da upisem neki drugi, treci fakultet... kupim par carsafa i raznog posudja koje moze koristiti u pravljenju neartikulisanih zvukova.... i eto zabave, barem do drugog semestra. Uzivaj.
PS. Izvinjavam se zbog celave latinice, pao mi sistem. Duhovi poceli sada da ubacuju i viruse u kompjutere.
« Poslednja izmena: 14. Okt 2009, 01:52:42 od WhiteGoa »
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...