Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav preko interneta  (Pročitano 12367 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 529
Citat: SisaDaPimp
tako da nadam se da ce sve da ostane ok jer to je ono sto zelim, i oboje nemamo nameru da odustanemo od ovog i da nas daljina razdvoji..

tu lezi i zec...
nisi pored nje - sta ako njoj bas mnogo nedostaje to prisustvo partnera?
Pazi, ne mozes da kazes da je njoj super sto niko nije pored nje, zar ne?
Sta ako je skenjana sto je sama,  onako potajno, nije ti rekla da ne voli da je sama jer ne zeli da te povredi, a mozda ni sebi nece to da prizna - jer ljudi vole da zatvaraju oci pred istinom. Znaci, ona je malo tuzna sto je sama, bez obzira da li je svesna da je ta samoca uzrok male tuge.
Ali, sigurno ne mozes da kazes da se super oseca sto je sama!

Dakle, tako (podsvesno) skenjana, sama (bez tvog prisustva), slucajno sretne neciji pogled... oseti hemiju koju sa tobom (preko neta) nema... i to tako pocne... a ti sve vise bledis u njenom srcu, jer je neko pored nje, i daje joj ono sto ti preko neta ne mozes da joj das...

da ne pricam o tome kako izgleda kada ti vidis da se ona cudno ponasa...  i ti tako goris danima... vidis da je gubis a ne mozes da sprecis... osetis da nesto debelo ne stima... ne mozes da spavas, patis nemo, nedeljama... jer ti ona jos nije rekla, jer ne zna kako da ti to saopsti... a ti osecas, i jedes se, a jos nisi siguran, pa zivis "ni na nebu ni na zemlji"...
jednostavno - kroz taj pakao nisam lud ponovo da prodjem, i takav pakao ne zelim ni najvecem neprijatelju...

ljubav preko neta - bez fizickog kontakta - nikad vise!

ako postoji taj offline kontakt - to je vec OK...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Ljubav preko neta ... tja ... ljubav k'o ljubav... da li je ovako ili onako - isto sranje ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
E ovako... opet da premorfulisem pitanje... a sta mislite o netu kao vidu komunikacije da se dvoje ljudi upoznaju, da iskoce neke varnice i onda da se sretnu... da li se tako moze izroditi ljubav?!

@pekili

mnogo si mi pesimistican ovih dana!!!
Zaboravi na nju, ima mnogo drugih devojaka koje zasluzuju i vise paznje od nje!
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
Citat: SAnja
E ovako... opet da premorfulisem pitanje... a sta mislite o netu kao vidu komunikacije da se dvoje ljudi upoznaju, da iskoce neke varnice i onda da se sretnu... da li se tako moze izroditi ljubav?!

Ljubav se moze roditi iz najneverovatnijih situacija, pa iz ove

Meni se desilo da sam znao devojku 12 god, znaci ista skola i osnovna i srednja, nikad paznju da mi skrene, cak me je i nervirala, i onda odjednom bum, nju sam zavoleo vise nego ijednu drugu ikad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 529
Citat: SAnja

@pekili

mnogo si mi pesimistican ovih dana!!!
Zaboravi na nju, ima mnogo drugih devojaka koje zasluzuju i vise paznje od nje!

ne patim vise, i nisam vise pesimistican, samo kazem kako lako moze da pukne ljubav koja se vodi na netu.

inace - vec sam rekao - al ajd da ponovim - internet je OK za upoznavanje... ali za nesto vise - nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
A zasto svi osudjuju ljubav preko neta na propast?!

U cemu se to toliko razlikuje od obicnog upoznavanja?!

Evo bas danas sam se videla sa drugaricom i blabla dodjosmo do teme sta bi bilo kad bi ona otisla u Francusku na godinu dana (zbog faxa).. zakljucak joj je bio da ne bi ostala sa sadasnjim deckom iako ga mnogo voli da bi sve to puklo tj da bi on nju ostavio... a eto zajedno su oko 2 godine i on se njoj zaklinje na ljubav kao i ona njemu...

e onda sam se ja stavila u tu situaciju i ubedjena sam da sad odem negde na godinu dana da bi cekala Ivana i da bi se potrudila da budemo i dalje zajedno (ne znam koje je njegovo misljenje po tom pitanju ali moje je ovakvo)
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Hmm vidi ovako,cekati nekoga meni nije problem,ako sam u vezi gde verujem drugoj strani i gde ima neke nade da ce nesto biti od te veze cekala bi ga,ako je veza od mesec dva koja nema neku budicnost-neznam...
Ali ja nemogu ni od koga ocekivati da me ceka a zivim 3000 km od Srbije... Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
once upon a time not so long ago....

...nisam verovao u ljubav preko neta pogotovu sto je komunikacija putem interneta nesto u sta ne mozes uvek verovati (u vecini slucajeva nema zvuka nema slike samo cist tekst   koliko je to merodavno hmm) isto tako komunikacija odnosno ljubav preko telefona hmmm glas ali opet ne mozes verovati u sve sto sagovornik kaze pogotovu sto ne mozes da vidis njegovu gestikulaciju na odredjenu konstataciju pitanje ili nestpo sasvim terece isto vazi i za net tako da nisam siguran u sve to bio sve do skora ni sada nisam >potpuno< siguran u sve ovo sto se desava i da li je to ono pravo jedno je sigurno i neoborivo da neka >konekcija< postoji sta ce sve od toga biti vreme ce pokazati za sada se nadam onom najboljem da ce uspeti....u prilog tome ide i veza moje kume, njegovog pileta a mog suraka Ivana i Anje ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 529
Ivan i Anja su nesto drugo - oni imaju i 'offline' zivot, i poznaju se odlicno, fizicki, psihicki, duhovno.
Kad bi Anja otisla negde - moguce je da ta ljubav ostane 'ziva', pa makar i preko net-a.

Ali, u situacijama kada vi vaseg partnera niste ni videli - mozete vi da verujete jedno drugom kolko ocete - ali stvar lako moze da pukne, napisao sam kako.
Dovoljno je da neko bude usamljen i skenjan, par nedelja, i da sretne neciji pogled...........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Citat: Predrag Damnjanovic
Ivan i Anja su nesto drugo - oni imaju i 'offline' zivot, i poznaju se odlicno, fizicki, psihicki, duhovno.
Kad bi Anja otisla negde - moguce je da ta ljubav ostane 'ziva', pa makar i preko net-a.

Da ali sta je bilo pre tog offline zivota...kako su se njih dvoje upoznali kako je do svega toga doslo...mislim da nam je svima nama poznato ili bar vecini ovde...offline zivot je onaj koji je nasto posle onog online zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.