![]() IN < - Ljuba Alicic - >LO << < (39/46) > >> :: Odgovori! |
Autor: CharmedS : |
Sad pati, ako, ako Mislila si da je ljubav decja igra sa sokaka a sad vidis da to bese samo laz, i san, i varka Sad pati, ako, ako prebolet' me neces lako mislila si da je ljubav zarka decja igra sa sokaka Mislila si da ces uvek u zivotu srecna biti da se nikad, nikad nece tvoje srce rastuziti Kad se voli, nema lazi srce bolno tad uzdise zelim sada ljubit' drugu tebe, draga, necu vise |
Sad si lepsa nego ikad Vidjamo se svaki dan ja ti kazem dobar dan a ti cutis tugo moja ko da nisi bila moja Sad si lepsa nego ikad i nebi te dao nikad kad bi htela kao nekad da setamo bosi a uvecer moji prsti u tvojoj bujnoj kosi Baci prsten, baci sve voli mene kao pre ti si moja sto ne shvatis moras meni da se vratis Pramen kose nosis dug prema meni imas dug da mi kazes sreco mila sto si mene ostavila |
Samo ona moze u zivot da me vrati Bolan sam ti majko, bolan od ljubavi sa njom su umrli sni ne mogu da zivim bez nje ona je meni sve Samo ona moze u zivot da me vrati to majko moras znati samo ona moze srecu da mi vrati to majko moras znati Tuzan sam ti majko, tuzan sve tuzniji sa njom su umrli sni ne mogu da zivim bez nje ona je meni sve Proklinjem te majko sto si me rodila kad srece nemam ja ne mogu da zivim bez nje ona je meni sve |
Samo sam te ja voleo U dobru su s tobom bili u nevolji svi se krili svi se krili, svi te ostavili Samo sam te ja voleo samo ja te razumeo i za tebe i za tebe i zbog tebe ziveo U dobru se tobom kleli u nevolji sve uzeli sve uzeli, sve odneli |
Seoski delija Zbog coveka jednog pored kog' si sada ti odlete davno u zagrljaj grada opanke i jelek menjas za kostime sad si druga zena isto samo ime A ja seoski delija sve me redje vidja kuca i avlija jos ozenjen nisam ne znam ni sta cekam mozda jednu zenu iz grada daleka Jos za tobom placu baste bagremova gde smo nekad setali od jutra do mraka jos je srce puno onih nasih snova jos za tobom ovde peva ptica svaka Ne cuje se pesma sa tvoga cajra a i moja truba prestade da svira prolazi mi mladost al' ostaju nade da ces opet doci na nase livade |
> Odgovori |
^ Povratak na viši nivo |
>> Sledeća strana |
<< Prethodna strana |