Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 06:15:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lista prijatelja  (Pročitano 3251 puta)
05. Avg 2004, 04:15:38
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Ja kada nesto napravim, bas ga sredim dobro (zato je valjda svima jasno zasto se ne usudjujem da sam formatiram svoj disk). Elem, retko kada idem u svoj Profil, posto sve znam o njemu Smiley, ali sam primetio da se lista prijatelja nekako uvecala vremenom. Ja nisam nikoga stavljao na svoju listu, cisto zato sto sam svima pristupao ravnopravno na Forumu, iako sam, naravno, sa nekim ljudima blizi a sa nekima ne toliko blizak, ali to je nebitno.

I sada, bas u zelji da vidim sta i kako sve to funkcionise, posto nisam nikada obracao paznju na to dodavanje u listu, ja izaberem neutralan nick coveka sa kojim nisam mnogo komunicirao (Shaolin), cisto sam otisao u njegov profil i kliknuo na ono prijatelj ocekujuci da mi mozda izbaci neke opcije, pa da i ja vidim kako ste svi vi mene dodavali na svoje liste. Medjutim, na moje iznenadjenje, Shaolin automatski postane moj prijatelj. Tako da, izvini, druze, nije nista smisljeno, ja ocekivao neke opcije da izbaci, kad ono sve automatski, pa nemoj da se zacudis...

E, onda, krenem redom da vidim profile svih onih kojima sam toliko blizak i drag i koji me stavise na listu, pa rekoh, hajde kada sam vec ne znajuci stavio Shaolina u listu, da ja stavim i vas ostale, nema smisla da budete ignorisani... I krenem od jednom do drugog da klikcem na opciju "prijatelj", posto sam vec ucinio to jednom, pa ko velim uspecu i drugi put. Na moj sok, tek kod treceg ili cetvrtog puta vidim da mi izbaci obavestenje da ce taj klik ukloniti ljude sa moje liste. I, onda, sta cu: ako je vec uklonio dvoje, daj da uklonim sve, jer nije tacno da jedne volim manje a druge vise (koliko god da nisam sa svima jednako blizak, to je druga stvar). I onda to uradim i tu negde pukne veza. Vratim se, dovrsim celu listu i refresh i pogledam... i svi ste tu na listi i dalje, plus Shaolin i niko nije obrisan. Doduse, fali mi i Kum Nesa (sada sam se setio)... elem, sve u svemu, ne znam sta se desavalo ili desilo, no nemojte da se naljutite ako sam nesto poremetio i da se nadjete uvredjenima. Ja sam samo hteo da vidim kako neke stvari funkcionisu, pa sada sta je tu je. Poenta ove teme je da vidite koliko sam ja komplikovana licnost u svom pristupu zivotu i razmisljanjima i poenta je da vam se ujedno zahvalim na strpljenju i toleranciji mene i mojih nesavrsenosti, kao i da se zahvalim svima koji su me stavili samoinicijativno na svoju listu. Ja to nisam radio da bih i dalje zadrzao jednak prijateljski pristup prema svima, no, eto, sada... ne zelim da se niko nadje pogodjen ili zacudjen. Ja odoh sutra u veliki grad, mozda jos jednom pogledam forum... u haosu sam od velikih emocija, ne zamerite sto smaram... mozda je ova tema bila bolja za psihologiju, ali kako neke teme sluze iskljucivo da uopsteno blebecemo o njima, to mi je ova nadasve neinsipirativna tema delovala vise za ovaj segment, a u nekom drugom cu postaviti temu "Slon u staklenoj basti", jer nije prvi put da se ovako osecam. Eto... izvinite na zakasneloj zahvalnici, zao mi je sto je uopste doslo do toga, trebalo je da ostane sve mirno i diskretno, ali kada ja ne baratam nekim stvarima, one pocnu da barataju sa mnom... ali vi znate da vas ja sve volim i ne sumnjate da ste u neku ruku svi na mojoj listi, inace vec poodavno ne bih bio ovde... dakle, uz dosta emocija odlazim sutra, ali verujem da ce nakon svega da ova divota koju smo stvorili se nastavi i nadogradi i potraje vecno, jer ovo je jedan od retkih foruma koji uspesno funkcionise i na kome su ljudi (koliko toliko) normalni... to je ohrabrujuce u ovom turbulentnom i tuznom svetu.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Frka sa vremenom pa odgovaram kratko.

Slicica koja se prikazuje ispod poruka onoga ko ti je na listi prijatelja, klikom na nju ga skidas sa te liste.

Slicica koja se prikazuje ispod poruka onoga ko ti NIJE na listi prijatelja i klikom na nju dodajes nekog na listu
Imas listu onih koji su ti prijatelji tj koje si ti stavio za svoje prijatelje i imas spisak onih koji su tebe, ispod.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Vas dvojica +jos neki ste na mojoj listi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Niste na mojoj listi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Meni su Filip i SF u listi
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 664
Meni Filip
IP sačuvana
social share
Velike uspehe čovek postiže uz ogromnu količinu energije, ali i uz određenu dozu opuštenosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Meni L-U-D-A-K, nedostaje mi taj lik...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nije bitno ko je kome na listi, to bi trebala biti privatna stvar.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
To moze da se vidi kome si na listi...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Da, ali samo ti, kome si ti na listi, zato i jeste licna stvar.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Tema nije bila osmisljena da se prica ko je kome na listi, nego cisto da kazem da ne zelim da se iko uvredi zbog mojih propusta.

Sto se pak tice Filipove liste, vise niko nije na njegovoj listi... Smile
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2180
ja nemam pojma ko mi je na listi :| znam da sam imao jednog ignorisanog,slucajno...mislim da sam ga brisnuo sa liste ignorisanih Smile
IP sačuvana
social share

Nisam vegeterijanac zato sto volim zivotinje vec zato sto mrzim biljke
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Well... ni ja ne vodim racuna.. nemam kad da poubacujem sve na listu a i nemam razloga... i ovako ok radi Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2180
ja nemam pojma da sam ikog ubacio :| ali ipak imam prijatelja Smile
IP sačuvana
social share

Nisam vegeterijanac zato sto volim zivotinje vec zato sto mrzim biljke
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
prijatelji se sticu vremenom i osecajem za pravog dobrog prijatelja,retko ko se moze pohvaliti da ih ima vise od jednog,ali taj jedan moze biti veliki ko kuca Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Svi smo mi ovde prijatelji,zar ne? Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 664
One for all, all for one
IP sačuvana
social share
Velike uspehe čovek postiže uz ogromnu količinu energije, ali i uz određenu dozu opuštenosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Bratstvo-Jedinstvo hahahaha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 664
Bratstvo-Sestrinstvo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
I ostala rodbina

Ejjjjjjj BACK ON TOPIC
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 06:15:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.