Povod za ovo moje pitanje je što mi je upravo zaključana tema http://forum.burek.com/index.php/topic,198009.0.html a gde sam objavio link jednog bloga na koji sam naleteo. Obrazloženje je da je to reklamiranje u komercijalne svrhe te da je isti link tretiran kao SPAM !?! Kao prvo, nemam apsolutno nameru da reklamiram nikog, a kao drugo želeo sam ljudima malo da prezentujem neke stvari koje nemogu da vide svaki dan. Ja nemam nikakve koristi od tog linka (ovim mislim na reklamu ili neku dobit) ali mi objasnite na koji bih onda način mogao nekom pokazati ovo što je bilo na tom linku a na koji su par njih koji su uspeli odgovoriti pre zaključavanja istog odgovorili na pozitivan način ? Niti je ovaj blog komercijalan već privatno vlasništvo, niti nema nikakvu svrhu reklame već bukvalno ismevanja za lični račun.
Šta u stvari vi po vama tretirate šte kao SPAMi reklamiranje ?
Ja sam član na desetine foruma ali ovo što doživljavam kod vas sa takvim pravilima ne postoji zaista nigde. Na svakom forumu imate pravo postaviti link ka nekom sajtu ali naravno ako nije neki reklamno-komercijalni a ovaj koji sam koda vas postavio apsolutno uopšte nije takav.
Nije valjda da sve ovde želite da prikažete kao vaše lično vlasništvo i da apsolutno niko nema pravo da postavi link ka nekom zanimljivom sadržaju ? Ili kod vas moderatori ne znaju da procene šta je šta - komercijala ili normalan link ?
« Poslednja izmena: 03. Mar 2007, 16:16:55 od SerbianFighter »
ne pitaj me kako živim u kafani jaaaaa...takva je moja sudbinaaaa... PS - od mene nemojte tražiti passworde i da vam reuploadujem linkove - sve što stavim na burek ja sam to prekopirao za vaše zadovoljstvo
Obrazloženje je da je to reklamiranje u komercijalne svrhe te da je isti link tretiran kao SPAM !?!
Nije tacno. Obrazlozenje je drugacije.
Citat
Kao prvo, nemam apsolutno nameru da reklamiram nikog, a kao drugo želeo sam ljudima malo da prezentujem neke stvari koje nemogu da vide svaki dan.
Prezentuj to direktno.
Citat
Ja nemam nikakve koristi od tog linka (ovim mislim na reklamu ili neku dobit) ali mi objasnite na koji bih onda način mogao nekom pokazati ovo što je bilo na tom linku a na koji su par njih koji su uspeli odgovoriti pre zaključavanja istog odgovorili na pozitivan način ?
Ako je zanimljiv link u pitanju, za to postoji forum.. ako se uklapa u nase vidjenje toga ostace.. ako se ne uklapa bice uklonjen.
Citat
Šta u stvari vi po vama tretirate šte kao SPAMi reklamiranje ?
Linkove cija je svrha direktna promocija nekog drugog servisa, koji pritom nemaju (po nasem misljenju) vrednost da bi ostali na forumu.
Citat
Ja sam član na desetine foruma ali ovo što doživljavam kod vas sa takvim pravilima ne postoji zaista nigde.
Ne zanima me kako funkcionisu drugi forumi.
Citat
Na svakom forumu imate pravo postaviti link ka nekom sajtu ali naravno ako nije neki reklamno-komercijalni a ovaj koji sam koda vas postavio apsolutno uopšte nije takav.
Na sta bi licio forum ako bi svaki takav link imao svoju temu?
Citat
Nije valjda da sve ovde želite da prikažete kao vaše lično vlasništvo i da apsolutno niko nema pravo da postavi link ka nekom zanimljivom sadržaju ?
Obzirom na to da sam do sada video vise desetina sajtova ciji vlasnici stvaraju prihode kraduci materijal odavde... stvarno ne mislim da treba sa bilo kime da vodim razgovor na takve teme.
Citat
Ili kod vas moderatori ne znaju da procene šta je šta - komercijala ili normalan link ?
Kakvi su korisnici, moderatori su savrseni.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2007, 16:17:13 od SerbianFighter »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Anyway.. malopre nisam imao vremena da pisem neki dugacak odgovor, pa cu sada to malo da objasnim... Moderatori su ljudi. Verovali ili ne, svi su ljudi. Nema botova. To znaci da prave greske, ali ja iza njih apsolutno stojim. Kada se sve uzme u obzir vise nego dobro rade svoj posao i prilicno su tolerantni. To sto su nekome stali na zulj ne znaci nista posebno. I nama, svakom pojedinacno ili svima zajedno, svaki dan mnogo ljudi staje na zulj... neki i po vise puta.. neki hronicno danima, nedeljama.. mesecima. Ako je neka tema uklonjena.. a naveden default razlog... to treba gledati i malo sire.. mozda je obrisana jer je mod smatrao da je spam, mozda je obrisana jer je smatrao da joj nije mesto. Kako god... to sto na nekom drugom forumu nesto tolerisu.. zaista nikome od nas nista ne znaci.. To su drugi forumi... a ni memamo ambicija da budemo drugi ili kao drugi. Imamo svoja pravila, nacin na koji ih sprovodimo.. i koliko nam to lose ide vidi se iz stanja na forumu koje je odlicno i pozicije foruma u zemlji i okruzenju. Nikoga ne kopiramo, ali nas masovno kadkad bezocno kopiraju... Mozda mi nismo u pravu.. Za sada ne mislimo da je tako... Mozda promenimo misljejne.... Za sada ne planiramo...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!