Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Apr 2024, 12:36:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Like in old good time - SPS & SRS & JS  (Pročitano 1008 puta)
16. Dec 2017, 17:04:44
Veteran foruma
Superstar foruma


Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
DAČIĆ SE UDRUŽIO SA ŠEŠELJOM "Mi smo ovde da pariramo naprednjacima, idemo zajedno na izbore"


Na lokalnim izborima u opšštini Mionica, 24. decembra, na zajedničkoj listi nastupiće SPS, SRS i JS, a lideri tih stranaka, Ivica Dačić, Dragan Marković Palma i Vojislav ŠŠeššelj održali su danas predizborni skup ove koalicije.
Foto: Tanjug / Tanjug
[Przypnij na Pinterest] [Podziel się]

- Možžda se ponekad nismo slagali, ali jedno je sigurno - nikada nismo bili izdajnici - rekao je Dačić ističući šta je povezalo dve stranke vlasti i jedne opozicione za zajednički nastup na lokalnim izborima.

Dačić je rekao da su ti izbori i važni iz ugla potrebe jačanja "patriotskog bloka", jer, kako je primetio, sve je više onih koji bi da destabilizuju Srbiju i region.

Šešelj se složio s tim i dodao da bi bila dobra i neka šira petriotska koalicija na republičkim izborima.

- Našša politika je principijelna. Jesmo za EU, ali ne po cenu našših držžavnih interesa i teritorijalnog integriteta. Ako neko misli da se unutrašnji dijalog vodi u Srbiji kako bi se priznalo nezavisno Kosovo, onda se grdno vara. Kosovo nikada neće postati član UN dok je našših prijateljskih odnosa sa Rusijim i Kinom - rekao je Dačić .

- Ja sam protiv Hašškog tribunala, protiv nezavisnog Kosova i da dva mušškarca ulaze u brak - rekao je Marković.

Dodao je da je "Šeššelj razbio Hag kao zvečku", a da tamo nije ni suđeno ŠŠeššelju, već Srbiji i ŠŠeššelj je, kaže, u Hagu odbranio Srbiju.

- Dačić je zaslužžan ššto Kosovo nije uššlo u UNESKO i ššto je srpsko kolo priznato u UNESKO kao našša kulturna nematerijalna bašština - rekao je Marković .

- Slažžem se svim što je Palma rekao. Ja nikada neću dozvoliti da "dosmanlije" dođu na vlast i zato bi bila dobra i neka ššira patriotska koalicija i na republičkom nivou - rekao je Šešelj i ocenio da je Mionica zato "na neki način eksperiment".

- Mi smo ovde da pariramo naprednjacima i da posle izbora uđemo u razgovor sa SNS sa ššto više odbornika - rekao je Šešelj.

Nisu to samo lokalni izbori

Na izbore u Mionici i u ostalim opštinama 24. decembra, kao i na beogradske izbore 2018. godine, ne smemo da gledamo samo kao na lokalne izbore, već mora da se gleda kakve su posledice po ukupnu političku situaciju u Srbiji, poručio je Dačić.

- Na izborima u Mionici i drugim opštinama, kao i kada govorimo o izborima u Beogradu, važne su političke poruke, važan je rezultat i pitanje Mionice i ostalih opština važno je, jer se neke stranke ne bore da bi Mionici ili Beogradu bilo bolje, nego samo da se sruši Aleksandar Vučić ili naša koalicija sa SNS - rekao je Dačić na konvenciji liste SPS-JS-SRS u Mionici.

On je istakao da postoje pokušaji da se situacija u Srbiji destabilizuje, a da svako izazivanje političke nestabilnosti ima uticaja na ekonomsku nestabilnost, kao i na bezbednosne prilike u zemlji, a i na to da se neka sporna pitanja reše silom.

- Nestabilna i slaba Srbija ne može da zaštiti ništa. Ni Republiku Srpsku, ni Srbe na Kosovu i Metohiji - rekao je Dačić i dodao: "Poručujemo svima, nemojte da gubite vreme, Srbiju niko neće moći da sruši".

Kako kaže, stabilnost Srbije nije u interesu velikih zemalja.

- Kad je zemlja stabilna, a kao Srbija dominira u regionu, onda je i region stabilan. Pa kako onda da upravljaju regionom kako bi hteli? Zato se i nalazimo u situaciji da mnoge događaje moramo da posmatramo iz perspektive - šta se krije iza nekih poteza - da li se ovo sa navijačima desilo samo od sebe, ili ima poruku, kako se organizuje opozicija… - rekao je Dačić.

On je naveo da ima utisak da će izbori u Mionici izazvati veliku pažnju u medijima, budući da su u koaliciji SPS i SRS. Dačić je istakao da su to dve stranke koje su u istoriji uvek na prvo mesto stavljali državotvornost i državne i nacionalne interese.

- Treba da se ujedinjujemo, da pravimo saveze i dogovaramo na stvarima od državnog značaja. Ideološki se svakako razlikujemo, ali najvažnija zajednička odlika nam je nikad nismo bili izdajnici, mi koji sedimo ovde - rekao je Dačić.

Kako je rekao, izbori u Mionici nisu nevažni, jer će svi da gledaju koji su tu rezultati, pa i koalicije socijalista i radikala.

- Treba da se borimo za našu listu, za ljude kojima verujemo, jer što nas više ima ojačaćemo front partriotskih snaga i na nivou republike - rekao je Dačić.

On je dodao da je važno nastaviti principijelnu politiku, te da se Srbija zalaže za trajno rešenje problema Kosova, ali da nikada ne može da prizna jednostrane poteze Prištine i prizna Kosovo.

- Ako neko misli da se vodi unutrašnji dijalog da bismo priznali Kosovo, vara se - rekao je Dačić.

Dačić: Ne bih se iznenadio da bude i parlamentarnih izbora

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je danas u Mionici da se ne bi iznenadio da bude i vanrednih parlamentarnih izbora.

Dačić je, na konvenciji liste SPS-JS-SRS u Mionici gde će naredne nedelje, 24. decembra biti održani lokalni izbori, pozvao građane da izađu na glasanje, glasaju za tu listu, kako bi ostvarila dobar rezultat i kako bi mogla da se dogovori sa SNS nakon izbora i da ima veći uticaj u toj opštini.

- A, daj bože da taj rezultat bude dobar i na ovim drugim izborima koji se očekuju, a ja se ne bih iznenadio da budu i parlamentarni izbori u Srbiji. Što da ne, kad već idemo na izbore - dodao je Dačić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma


Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
pametno...

ko sto smo pisali vise puta...u srbiji opozicija nikad nije dosla legalno na vlast...

i pitanje dal uopste i postoji...

evo ova koalicija ekstra primer...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije


Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
Propaganda destrukcije...
Materjalizam...
Devijacija...
Ekstra primer...
Kompresor...
Sve je to vec bilo...
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma


Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Apr 2024, 12:36:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.