Hm nakon nekoliko "nemilih"situacija razocarao sam se u Boru,hm pa zanima me da l' je to samo meni doslo il' se jos neko oseca tako? 1 ja nisam pristalica ni1 stranke.Znaci ne mogu da werujem da je cowek ispricao wic na tw...koji je sledeceg sadrazaja: Ode Kostunica u raj!I za dorucak dobije sardinu...pogleda dole,na pakao,kad dole krkaju nema sta nema.... Za rucak o5 kostunica dobije sardinu...a owi dole krkaju i samo krkaju.... Za weceru o5 dobije sardinu...narawno,owi dole krkaju... I tako Kostunica pita Boga kako to da owi dole u paklu imaju toliku hranu a on samo sardinu+u raju je! NA to mu Bog odgowori...:"Ne isplati se da kuwamo za nas dvojicu !" Nakon owoga rekao je "narod je izmislio to." Hm nece me zacuditi da Corba objawi nowu pesmu,poswecenu Borinom heroju tj "owom narodnom heroju". Mislim swako ima prawo swog misljenja...al' jbg Corba postaje LoBi grupa!...ako wec nije postala "Dont be told what you want dont be told what you need Theres no future no future no future for you"