Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Registracijom prihvatate pravila foruma.
ConQUIZtador
banner
Trenutno vreme je: 23. Maj 2013, 03:49:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Left 4 Dead 2  (Pročitano 10692 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 16597
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
 Valve sve vidi, valve sve zna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 20470
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
HTC Wildfire
http://store.steampowered.com/app/500/

http://store.steampowered.com/app/550/

Left 4 Dead 1 i 2 na popustu (i još mnogi naslovi) do 31 Oktobra. Navali narode Smile
IP sačuvana
social share

Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change... That. Is. Crazy. The first time somebody told me that, I dunno, I thought they were bullshitting me, so, I shot him. The thing is... He was right. And then I started seeing, everywhere I looked, everywhere I looked all these fucking pricks, everywhere I looked, doing the exact same fucking thing... over and over and over and over again thinking 'this time is gonna be different' no, no, no please... This time is gonna be different, I'm sorry, I don't like... The way... Vaas, Far Cry 3
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @đakon (nisam banovan)

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1010
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
IP sačuvana
social share
Ja sam @đakon (nisam banovan) vec sam koristio e-mail net.   hr koji mi je ugasen iz razloga zato sto je takva politika net.   hr-a.   .   ako se neposeti box sa porukama nekoliko meseci,  e-mail biva ugasen.
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 16597
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Skinite ovo: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1529433

Bićete iznenadjeni kada odete u Main Meni  Smile Smile Smile

Pokrećite igre SAMO u local server.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22752
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Left 4 Dead 2 vikend

Besplatno isprobavanje Left 4 Deada 2 privući će nove igrače, dok će stariji za pomoć pridošlicama biti nagrađeni prigodnim dostignućem

Kao da Left 4 Dead 2 (L4D2) već nije dovoljno poznat, Valve je odlučio ovaj vikend pokrenuti još jednu akciju besplatnog isprobavanja spomenutog naslova.

Ovo dakako nije prva promocija takve vrste za kooperativnu zombifikaciju, a sigurno ne i posljednja, no nije poznato hoće li tijekom vikenda cijena Left 4 Deada 2 biti dodatno snižena iako ni ovako nije previsoka.

Veterane koji su nebrojeni puta preživjeli zombijevsku apokalipsu za pomoć pridošlicama očekuje novo dostignuće Good Guy Nick, a dodatne informacije i potrebne linkove za download klijenta igre potražite ovdje.
Damir Radešić

Izvor: Bug.hr
IP sačuvana
social share

Mario  |  Sonic  |  Castlevania  |   Igre za pamćenje  |  Pokémon  |  Nintendo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 16597
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Citat
Veterane koji su nebrojeni puta preživjeli zombijevsku apokalipsu za pomoć pridošlicama očekuje novo dostignuće Good Guy Nick
Smile?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 20470
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
HTC Wildfire
čovek, ta vest je stara nekoliko meseci, šta sada daješ komentar za istu? Em je prošao event, em nema više tog achivmenta. Smile
IP sačuvana
social share

Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change... That. Is. Crazy. The first time somebody told me that, I dunno, I thought they were bullshitting me, so, I shot him. The thing is... He was right. And then I started seeing, everywhere I looked, everywhere I looked all these fucking pricks, everywhere I looked, doing the exact same fucking thing... over and over and over and over again thinking 'this time is gonna be different' no, no, no please... This time is gonna be different, I'm sorry, I don't like... The way... Vaas, Far Cry 3
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Maj 2013, 03:49:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
privremeno Plocasti materijali Stomatoloska ordinacija
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: 24sata :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: ConQUIZtador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: Juzne Vesti :: Citati :: Serbia News :: Kuvar :: Tvorac Grada :: Cam.rs

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002-2011 "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.