Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Ledenom vodom polivao decu pa ih stavljao pod klimu"  (Pročitano 820 puta)
17. Okt 2008, 09:10:53
Poznata licnost

tamo...vamo

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3161
Zastava top secret
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung galaxy s9+
Petak - 17.10.2008
Knjaževačka policija odredila je dvodnevni pritvor Draži B. (39) iz tog mesta zbog nasilja u porodici i nedozvoljenih polnih radnji i biće sproveden istražnom sudiji, koji će odlučiti hoće li mu produžiti pritvor.

On je svoju suprugu i decu tukao gumenom palicom, pretio smrću, zlostavljao ih na sve moguće načine. Nad svojom ćerkom A. B. (13) vršio je bludne radnje tako što bi je ljubio, dodirivao grudi i prisiljavao da ona svoju ruku zavuče u njegove pantalone i drži ga za polni organ.

Njegova supruga V. M., sa kojom se posle 16 godina zajedničkog života tek nedavno venčao i sa kojom ima petoro dece, pobegla je iz njihove zajedničke kuće i sa sobom povela decu, dvojicu sinova od 14 i dve godine, kao i tri ćerke, od 13, 11 i sedam godina. Na njenom licu se vidi olakšanje, ali kada govori o onome što je pretrpela, ne može da sakrije suze.
- Bojala sam se da ga prijavim, ali kada mi je ćerka kazala šta joj je učinio, odmah smo pobegli. Primetila sam kod nje da nešto nije u redu, nekoliko puta me je pitala kako čovek može da se otruje. Kada mi je saopštila da će mi jednog dana ispričati nešto strašno, primorala sam je da mi odmah sve kaže - govori ova nesrećna žena.
Ćerka joj je ispričala kako je tata poslednjih meseci dolazio noću kod nje, podizao joj majicu, ljubio, dodirivao grudi, terao da ona njega dodiruje. Pretio joj je da će je ubiti ukoliko išta kaže.

- Nismo mogli da pobegnemo, pa smo sačekali jutro. Deca su išla pre podne u školu, pa smo se dogovorili da se nađemo na ulici. Ništa nismo poneli, ali smo sada na sigurnom - kaže majka V. M.
Draža je decu maltretirao svakodnevno. Danju je spavao, a noću ih držao budnima, naređivao da posedaju na krevet.
- Majku ću vam odvesti u šumu i ubiti, a vama ću, jednom po jednom, nožem vaditi džigericu i grkljan - prepričala su deca pretnje oca. Najviše je maltretirao starijeg sina, koga je prisiljavao da redovno tuče svoje sestre.
- Naredio bi mu da bije, i to bez ikakvog razloga. Ako to ne bi učinio, onda je Draža uzimao gumenu palicu nalik na policijsku i udarao sina po tabanima do iznemoglosti. Često je dečak tukao sestre, a suze su mu se samo slivale jer mu je bilo žao - kaže majka.
Imao je ovaj otac monstrum i druge metode mučenja dece. Nedavno se najstarija ćerka vratila iz prodavnice i, kako nije kupila ono što je on želeo, svukao ju je i dugo tuširao hladnom vodom.
- Uzeo je veliki lavor, napunio ga ledenom vodom, naredio našoj ćerki da stane u njega i uključio klimu koja joj je bila iznad glave - kaže V. M.
Sada se V. M. sa decom nalazi na bezbednom mestu i kaže da nikada više neće da se vrati tom čoveku. O njoj i deci brigu su preuzeli Forum žena „Živim za Krajinu - Boško Ničić“ i jedna ustanova.

Verski fanatik

Cela porodica živela je od dečjeg dodatka i socijalne pomoći, a Draža nije želeo da se zaposli. Spavao je do pet, šest uveče, a onda se posvećivao svojim „obredima“.
- On je, kako nam je neprekidno govorio, najveći vernik. Išao je na sva bogosluženja, a sobu u kojoj je spavao uvek bi držao pod ključem da mi ne uđemo jer nismo bili dostojni.
Svi zidovi sobe u kojoj je Draža spavao prekriveni su ikonama. Ispod drvenog raspeća stavio je svoju fotografiju. U toj sobi provodio je sate, ima tragova izgorelih sveća, tamjana.

S. B.

izvor dnevni list ALO

moj komentar je ...........................

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ledenom-v.jpg
(61.01 KB, 460x280)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 1234
Zasto mu to pruza zadovoljstvo pobogu, ima li taj ista u glavi? Stvarno bi trebalo testirati ljude pre braka da se proveri da li su mentalno sposobni da imaju porodicu.
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.1
mob
Nokia Neka stara nokia
...njega treba ubiti...bez ikakvog razmisljanja...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.