Nemojte da se udaljavate od teme, poenta je ko ce vise napljuvati Cedu koji je oduvek bio protiv Djindjica dok je ovaj bio ziv a Kostunjavi, Dacic, Vucic, Aco Tomic, Legija i ostali su bili uz Djindjica pa sad Ceda hoce da im ga preotme Usput, Ceda je toliko nevazna i marginalna licnost da ima 'samo' nekoliko tema i oko njega se vode glavne polemike.
Obrati paznju na ponasanje! Vredjanje je zabranjeno!
pazi, vrlo je relativno to da li ga ja vredjam...lepo je pricao Albert, ali dzaba.. npr. ako ja nekome ko je dementiran kazem da je kreten, onda je to pohvala, zar ne? ili ako nekome ko je kreten kazem samo da je glup, to mu opet dodje kao pohvala...dement je na nivou 5ogodisnjeg deteta, a kreten na nivou sedmogodisnjeg, dok je glup samo onaj ko nije zaostao u razvoju, vec samo ima izuzetno nizak IQ...tako da ja nista nisam prekrsio jer ne znamo u kom je stanju gore pomenuti, koga sam ja iz valjanih razloga pohvalio(po meni i nazvao kretenom)...ni hvala da mi kaze...
Pa ni Izrael nema nameru da daje teritorije pa se decenijama mlati sa palestincima, i to za pustinju, a zalihe ruda i drugih strateskih sirovina se na KiM-u mere stotinama milijardi dolara.Ja bih odavno pozvao sve Srbe da dodlu u centralnu Srbiju,da ne budu glineni golubovi
e, izrael nema nameru da daje teritoriju?kome? palestincima cija je to rodna zemlja??? da li znas o cemu ti pricas??
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Obrati paznju na ponasanje! Vredjanje je zabranjeno!
pazi, vrlo je relativno to da li ga ja vredjam...lepo je pricao Albert, ali dzaba.. npr. ako ja nekome ko je dementiran kazem da je kreten, onda je to pohvala, zar ne? ili ako nekome ko je kreten kazem samo da je glup, to mu opet dodje kao pohvala...dement je na nivou 5ogodisnjeg deteta, a kreten na nivou sedmogodisnjeg, dok je glup samo onaj ko nije zaostao u razvoju, vec samo ima izuzetno nizak IQ...tako da ja nista nisam prekrsio jer ne znamo u kom je stanju gore pomenuti, koga sam ja iz valjanih razloga pohvalio(po meni i nazvao kretenom)...ni hvala da mi kaze...
A sta ti govori ovo:
Ako ja tebi kazem da se ti ponasas na nivou uzavrelog pubertetlije koji, ako ovako nastavi, ce biti udaljen sa foruma... Da li je to tebi pohvala ili nesto drugo... I ako je pohvala, sta mislis da ce se desiti ako nastavis sa tvojim analiziranjem tudjih nivoa razmisljanja?!
hvala ti mnogo o preeeeveliki sto si me naveo na pravi put! evo pokajao sam se za svoje grehe...sram me pred bogom i pred narodom idem da postim, evo odmah.. ipak, sa tobom nema zajebancije...ti si ipak SUPERmod...to mu dodje nesto kao super-men..tebe moram da postujem. ja se duboko izvinjavam vasoj svetosti. pogotovo ce mi biti tesko ako me uklonite sa foruma jer je ovaj lik "kraljevicu marko" postao deo mene i ako ga uklonite, bice to kao da ste ubili deo mene...ja sam super freek i ne mogu da zivim bez ovog lika na forumu, bice izuzetno tesko privici se na novog
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
evo, LDPovci su toliki sljam da je to strasno... pazi njihov predsednik i vodja priznaje da je referendum lepo prosao a oni jos neku spiku vrte da je sve to pokradeno i slicno...ne mogu da se pomire sa voljom naroda a pricaju o nekoj demokratiji... evo i priznanja doticnog, mada, mozda se uradio pa napricao ono sto nije hteo...ko ce ga znati, sa 'njima' nikad nisi na cisto.
ceda nezadovoljan...
Prinudne mere u LDP-u Čedomir Jovanović razvlastio Gradski odbor LDP-a, Nenad Milić prinudni upravnik
BEOGRAD - Predsedništvo LDP-a Čedomira Jovanovića, na sednici koja je završena kasno sinoć, odlučilo je da smeni kompletan Gradski odbor ove stranke i da u beogradskim odborima LDP-a uvede prinudnu upravu. Za glavnog koordinatora gradskih odbora imenovan je Nenad Milić, član Predsedništva LDP-a i bivši zamenik ministra policije. - Čeda Jovanović je jako nezadovoljan radom beogradskog odbora LDP-a. Upravo na njegovu inicijativu razvlašćen je kompletan gradski rukovodeći kadar - kaže za Press jedan od visokih funkcionera LDP-a, koji je insistirao na anonimnosti. Kako saznajemo, Jovanović i članovi Predsedništva LDP-a ogorčeni su "lošim radom" beogradskog odbora tokom predreferendumske kampanje. - U vrhu partije su uvereni da bi bojkot referenduma uspeo da je beogradski odbor radio kako treba. Prinudna uprava je samo početak kompletne reorganizacije u prestonici i pripreme za vanredne izbore - kaže izvor Pressa. Prema njegovim rečima, u narednih 10 dana Predsedništvo LDP-a "obračunaće se sa svim nesposobnim karijeristima". - Nenad Milić dobio je zadatak da počisti sve one koji nisu dovoljno posvećeni i koji su u LDP ušli iz nekih svojih sebičnih razloga - objašnjava naš sagovornik. Zvanično, niko od funkcionera partije Čedomira Jovanovića nije sinoć želeo da komentariše saznanje Pressa. - O svemu što je bilo, ako je uopšte nešto bilo, javnost će biti blagovremeno obaveštena - rekli su nam sinoć u Informativnoj službi LDP-a. (E. P.)
Pa ni Izrael nema nameru da daje teritorije pa se decenijama mlati sa palestincima, i to za pustinju, a zalihe ruda i drugih strateskih sirovina se na KiM-u mere stotinama milijardi dolara.Ja bih odavno pozvao sve Srbe da dodlu u centralnu Srbiju,da ne budu glineni golubovi.To ne znaci da se odricem teritorije.Kamaro24, ne znam da li ti i ja licim na budalu, ali ti meni licis na pozeljnog srbina gledano sa albanske strane.Sam Ceda bi dobio neko rukovodece mesto tamo...
И шта би се то поделило?Зашто би ти шиптари пристали на било какву поделу када стално говоре да их једино занима цело независно Косово и Метохија?То би они схватили као знак слабости и попуштања са наше стране.Питање је логично, зашто поклањати своју терирорију?By the way, тема је Чеда наркоман...
podelilo bi se kosovo, sacuvali bi glave srba koji su dole, i popravili poziciju u svetu, u smislu da ce se eventualne kritike biti daleko ozbiljnije. shvati da je to nova situacija u kojoj punu odgovornost za sve sto se desi ne nosi ni srbija ni medjunarodna zajednica vec sami albanci>njihova vlast i narod. pa nek se zezaju!!!!!!!!! a onda jednog dana moze da se desi i da eu pukne i da se izdesavaju jos neke krupne stvari, a mi odigramo pametno pa se desi njima isto sto i nama. veruj mi malo ih bolje poznajem nego ti, pa ti odgovorno tvrdim da im daleko vise odgovaraju tvoji istomisljenici jer samo takvu igru znaju da igraju, i u njoj su neuporedivo bolji od nas. procitaj opet naziv teme!
nisam nista rekao za sljamove. samo ta vest iz Press-a nije istina. ne znam sto se toliko osiono ponasas u zadnje vreme. nema razloga. lakse diskutujem sa nekim DSS-ovcima nego sa tobom. nisi mi bas jasan.
mislite li da je ovo ozbiljna politicka partija i ako jeste da li je u stanju da napravi stetu srbiji ukoliko bude ucestvovala u sledecoj vlasti, imajuci u vidu njen plan i program???? <mislim na kosovo i njihov odnos prema zlocinima za vreme rata> voleo bih da cujem vasa misljenja!
они нису партија...они су неки мизерни одпадак ДС-а, чеда је ту "партију" наравио јер га у ДС-у нико није слушао и јебавао ни 3% посто...па је решио да буде свој на своме....као што би Чанак волео да буде председник Војводине Републике....апсурдно је и једно и друго