Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 06:38:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lavochkin LA-5FN, Zvezda 1/72  (Pročitano 11767 puta)
Svakodnevni prolaznik

Je vois tout!

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
u sbkbb! Smile jedan 45-46' sa nasim oznakama aerodrom ecka bi bio extra! Smile mada i nemac sa onom zutom... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ovo o grupnom radu je lepa ideja,tako da predlazem u nekom sledecem periodu da se vecina nas prihvati nekog zajednickog projekta... Smile Smile
Bice ovo lepe makete... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia N70
Lepo,nema sta... Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovo o grupnom radu je lepa ideja,tako da predlazem u nekom sledecem periodu da se vecina nas prihvati nekog zajednickog projekta... Smile Smile
Bice ovo lepe makete... Smile Smile

Nije to losa ideja, samo ako uspemo da se dogovorimo, a i vazno je da nadjemo zgodnu temu, pa polako. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 431
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ova maketa je dosta slabo upakovana. Na listicu sa dekalima videces da ti fali jedna zvezda ali to bi trebalo da nabavis lako. Na pozadini kutije imas dve sheme. Zimska shema je u redu ali avion Liholetova "Za Vaseka u Zhoru" ne valja. Takodjer nemas slike iz svih perspektiva da bi znao kako se kamuflaza nastavlja. Zato ti dajem sliku tog aviona iz obe perspektive postrance. On je dole obojen u Humbrol 47, svetlija siva je 64 a tamnija je 32. Obrati paznju da Humbrol vec godinu dana ne salje 32 u Srbiju (informacija iz Papirkolor knjizare).

Moj savet ti je da uradis zimsku verziju. Ukoliko zelis da ides korak dalje uradi sledece. Radi zimsku verziju ali umesto bele nanesi mu malko potamnjenu zelenu humbrol 116. Kad se tako osusi humbrol 116 prefarbaj u belo. Potom uzmi shmirglu i oshmirglaj belu oko napadne ivice krila, kapotaza motora, mesta gde se pilot penje sve dok se opet ne ukaze humbrol 116. Bela je u stvari kreda uvaljana u lepljivu supstancu i posle par meseci pocinje da spada. Kad si to uradio uzmi pikslu, shmirglu i crnu bojicu. Shmirglaj minu bojice iznad piksle da bi u piksli dobio crni prah. Taj prah kupi cetkicom i nanosi na maketu a potom je snazno duni. nelakirana bela ce odlicno zadrzati prah i na kraju ce biti vrlo atraktivan.

Samuraj uradi cehoslovackog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 431
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Liholetov:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Liholetov1.jpg
(75.94 KB, 539x234)
Liholetov2.jpg
(95.69 KB, 550x287)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S6
Ovaj je lep slazem se sa predlogom, nekako ne volim one nepostojoce sbbkbb.
Ja sam se umrsio sa trumpetereovim Iljushinom 28... napreduje polako dok su-24 i Gambiano 501 u redu na cekanju oba pred primer ...
Mr Ace ovaj trumpetoerov Iljushin je makice kraci nego sto treba al nisam hteo da produzavam ima li jos neke nedostatke.. vidim poznajes materiju Smiley
IP sačuvana
social share
Da bi upravljao avionom ne treba ti nikakvo znanje o letenju.
Da bi i drugi put upravljao avionom potrebno je puno znanja o letenju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mr_Ace Nebukadnezare maketarstva, druze hvala ti na idejama. Ovo sa zelenom i preko belom, pa smirglanje itd, to je u stvari preduzimanje indenticnog realnog procesa kojeg su tada radili. Padne  sneg - farbaj u belo. Super! Mogao bih to probati, samo da dodjem sebi od ovih proslava, ruckova, ispijanja - pogubio sam se i u prostoru i u vremenu... das vam ne opisujem, to je vise za onaj bekrijski deo foruma... Smile

Samuraj77, uvek (eh, pricam kao da radim makete godinama  Smile) me je vuklo da obojim avion u neku izmisljenu varijantu. To je u stvari odluka pojedinca, ako ti dodje uradi to bez ustezanja. Toliko si maketa uradio pa sigurno nisi u "stezi" kao neki pocetnik, na pr. ja, ali eto ja se usudih za onog Deda Mrazovog An-2. Jedino ako ti nije zao makete ako je bas neka dobra. Ova moja zvezdina je bas ono "apa drapa".

Heh, sad mi pade na um otkacena ideja za Deda Mraza - zamisli, neko uradi avion Deda Mraza, ali jos neki urade pratnju. Jeb. ne moze Deda da leti sam u danasnje doba medjunarodnog terorizma. Deda se vozi nekim transportnim ili putnickim a prate ga dva lovca. E, pa pade mi na pamet, ako vec oces sbkbb onda bi mogli da uradimo dva Lavochkina iz Deda Mrazove pratnje. Samo da se smisli shema farbanja i to je to. Smile Smile. Jedan ti jedan ja, cak i ne moraju biti skroz identicni, onaj moj moze da bude kaljav (nije stigu da ga opere od blata kad je negde sletao u kaljuzi - blat0 + sneg, ludilo bre Smile

Ali, ako ne, radi ti sta hoces, samo  mi javi. Ako bi to radili, ja cu da nadjem jos jednu istu zvezdinu maketu, jer zelim da uradim ovo sto je Mr_Ace predlozio - pali me! Smile

Eto, ja bi uvek da nesto "iskomplikujem", ali moze bre svasta, sloboda je opsta! Smile Smile 
« Poslednja izmena: 09. Jan 2010, 22:18:25 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S6
Klasichna maketa za tu tehniku  farbanja sa belom i smriglanja ti je il-2 kao ovaj na pr
Natpisd na boku je " Smrt fashistichkim okupatorima" jako aktuelan rekao bih  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

il2.jpg
(31.73 KB, 480x291)
« Poslednja izmena: 10. Jan 2010, 01:24:54 od caldari »
IP sačuvana
social share
Da bi upravljao avionom ne treba ti nikakvo znanje o letenju.
Da bi i drugi put upravljao avionom potrebno je puno znanja o letenju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Je vois tout!

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Natpisd na boku je " Smrt fashistichkim okupatorima" jako aktuelan rekao bih Smile

mislim da je za prsa bio popularniji onaj "Za Stalina!" Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 06:38:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.193 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.