Ево једне акције за коју паметним главама не морам да пишем шта и због чега, довољно је да погледају слику, отворе свој мејл, и икопирају субјект и текст поруке.Не морате ништа да додајете, довољно је ово што је написано.Мејл пошаљите на info@carlsberg.co.yu Ако се крећете по другим форумима пренесите ово да се што више људи одазове.
Субјект:Срамите се!
Поштовани,
као потрошач вашег пива сматрам да имам право да упозорим на кршење закона са ваше стране, али и да тражим извињење за вређање својих осећаја због натписа на етикети Лав пива, тачније због навођења ''заступника за Косово''.Овим сте прекршили закон и прејудицирали нешто за шта немате законска права, нити овлашћења да радите, а то је решење статуса Космета.Не морам да вас подсећам да на тај начин вређате већину ваших потрошача.Косово и Метохија су део Србије и као такви не могу имати увозника или ви знате нешто о статусу јужне српске покрајине што већина грађана Србије не зна.
Од вас као произвођача захтевамо да скинете овај срамни натпис са ваше етикете, и да се јавно извините за ову, верујем не намерну грешку.У противном покренућемо ширу акцију у свим медијима и потрудићемо се да што већи број људи покренемо на бојкот вашег производа, али и свега где учествујете, медијски догађаји, спонзорства (репрезентација итд.).
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . . Spiros 'Vondas' Vondopoulos
»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Ovakva deklaracija postoji na 99 odsto proizvoda Made in Serbia koji se prodaju na Kosovu. Distributer za Kosovo mora da postoji zato što drugačije roba iz Srbije ne može da se prodaje na tom prostoru.
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 11:54:24 od danilobg »
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
kao potrosac vaseg piva smatram da imam pravo da upozorim na krsenje zakona sa vase strane, ali i da trazim izvinjenje za vredjanje svojih osecaja zbog natpisa na etiketi Lav piva, tacnije zbog navodjenja ''zastupnika za Kosovo''.Ovim ste prekrsili zakon i prejudicirali nesto za sta nemate zakonska prava, niti ovlascenja da radite, a to je resenje statusa Kosmeta.Ne moram da vas podsecam da na taj nacin vredjate vecinu vasih potrosaca. Kosovo i Metohija su deo Srbije i kao takvi ne mogu imati uvoznika ili vi znate nesto o statusu juzne srpske pokrajine sto vecina gradjana Srbije ne zna.
Od vas kao proizvodjaca zahtevamo da skinete ovaj sramni natpis sa vase etikete, i da se javno izvinite za ovu, verujem, nenamernu gresku. U protivnom pokrenucemo siru akciju u svim medijima i potrudicemo se da sto veci broj ljudi pokrenemo na bojkot vaseg proizvoda, ali i svega gde ucestvujete, medijski dogadjaji, sponzorstva (reprezentacija itd.).
Gradjani Srbije
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 13:13:22 od panini »