Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 12:33:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Banished (2015– ) serija  (Pročitano 1045 puta)
04. Jun 2015, 22:24:49
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Banished (2015– ) 

>> IMDb <<

Opis Filma:

Banished je istorijska Britanska drama koja prica priču o poćeticima Australije. Radnja se odvija u koloniji za kažnjenike. Većina likova su robijaši, i muški i ženski, ali tu si i vojnici i guverner Artur Filip koji pokušava da održi kakav takav red. Kolonija ima nedostatak hrane i svačiji moral je nizak...

Žanr: Drama, History

Glavne uloge:  Orla Brady, Ewen Bremner, MyAnna Buring

Izvor teksta

titlovi.com

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
  Završio sam prve dve epizode i setio se serije sa sličnom temom koju sam gledao kao klinac. I ona je za temu imala prve kolonizatore Australije koji su tu završili protiv svoje volje. Engleska je ispraznila sve svoje zatvore i robijašima naselila Australiju koju je na taj način kolonizovala. U slučaju ove serije se vidi i kako je to urađeno a to je ono što je zanimljivo. Svaka zatvorenica je, na primer, imala svog vojnika koji je izabrao, svi su živeli i radili na malim sledovanjima hrane na koju su imali pravo samo ako rade a koja je uzrok sukoba. Bar u ove dve epizode koje obećavaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
  Ova serija je bila više zabava za moje roditelje nego za mene koji sam dežurao pored njih.
  Zanimljivo je kako su britanci kolonizovali Australiju koju nisu u to doba poznavali jer nisu smeli da se mrdnu dalje od obale. Takođe su zanimljivi ljudi koji su u ovom zatvoru bez zidova i granica živeli i funkcionisali između sebe. Oficiri, vojnici, robijaši oba pola, svi su u ovom slučaju ista bagra koja je ulepšana "civilizovanim" manirima i patetikom.
  Sve u svemu, ovo je mnogo obećavalo ali nije dobacilo dalje do serije koja se gleda nedeljom popodne. Isti slučaj je bio i sa serijom  Against the Wind (1978) koje se prisećam i za koju mislim da je daleko bolja od ove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 12:33:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: serija Banished

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.