Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Registracijom prihvatate pravila foruma.
ConQUIZtador
banner
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 155
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kvarovi & Delovi - Pomoc, Saveti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 119863 puta)
Ucesnik diskusija

nisam lep,al sam zato neodoljivo glup

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 71
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
mob
SonyEricsson k800
Imam problem sa Iveco Rival '91 god motor 2.5 . On bi trebalo da ima jedan grejac (baklja ) na usisnoj grani,ali je to neko odavno izvadio  Smile Moram da ga postavim ponovo,pretpostavljam da na njega osim elektro instalacije treba da ide i neko crevo sa naftom. E sad zna li neko odakle to crevo dolazi posto ja ne mogu da ga nadjem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Влади́мир Р. Мака́ров

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 117
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung Galaxy NOTE
Moze li mi neko pomoci da nadjem semu elektricnih instalacija za kamion Man 422.
Znaci nikako to naci,guglao ko zna koliko i nikako da bar nesto slicno nadjem,ako neko nesto zna neka pripomogne.
Unapred HVALA.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
SonyEricsson x10 mini pro
pozz imam problem sa citroen c4(hdi 1.6 66 kw i 90 ks) mijenjao sam filter goriva i auto mi nece upali ali prije mijenjanja normalno je radilo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
GRADIMIR
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mala pomoc,vozim golf 1 gti 1800 kubika,a problem je sledeci. dok ga drzim na gasu radi dobro,cim ga pustim sa gasa auto se ugasi. kada pomerim kabal na svecicama autu se poveca ler gas. ako mi mozete pomoci pisite jer se bas i ne razumem u mehaniku. hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
pa izgleda da ti je navukao vazduh kad si menjao taj filter zato nece da upali. nadam se da sam baram malo pomogao. pozzzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia 5800xpress
mala pomoc,vozim golf 1 gti 1800 kubika,a problem je sledeci. dok ga drzim na gasu radi dobro,cim ga pustim sa gasa auto se ugasi. kada pomerim kabal na svecicama autu se poveca ler gas. ako mi mozete pomoci pisite jer se bas i ne razumem u mehaniku. hvala unapred

reparacija karburacije,kablovi,....dosta star primjerak vozila koji dobro treba pretresti...vjerovatno ler dizna nema dobar protok...
u svakom slucaju ciscenje u uv kadi,promjena dihtunga i gumica....
pozz imam problem sa citroen c4(hdi 1.6 66 kw i 90 ks) mijenjao sam filter goriva i auto mi nece upali ali prije mijenjanja normalno je radilo  Smile Smile
za ovaj hdi ako je u pitanju ulozak filtera trebala bi biti pumpica koja se koristi pri zamjeni uloska.neke varijante ovih motora preko dijagnostike "ukljucuju" nov ulozak..pozzz
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Linux
Browser
Safari 530.17
Pozdrav. . imam problem sa autom na plin.  Vozim audi a3 1998 1. 8 20v, ugradjen je plin prije 3. god. . . nedavno nakon servisa plina mi se javio problem da kad je auto hladan i dok se prebaci na plin na temp
cca40 stupnjeva mi se auto pocinje gusiti i jako gubi snagu i to traje par kilometara do se auto nezagrije. . . zanima me sta bi moglo biti uzrok mom problemu i gdje da ga rijesim. . . . . hvala unaprijed
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fuck The Cola uck The Pizza All We Need Is Gibanic

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1129
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Pozdrav. . imam problem sa autom na plin.  Vozim audi a3 1998 1. 8 20v, ugradjen je plin prije 3. god. . . nedavno nakon servisa plina mi se javio problem da kad je auto hladan i dok se prebaci na plin na temp
cca40 stupnjeva mi se auto pocinje gusiti i jako gubi snagu i to traje par kilometara do se auto nezagrije. . . zanima me sta bi moglo biti uzrok mom problemu i gdje da ga rijesim. . . . . hvala unaprijed

ili su ti dizne zaprljane ili je bombina

imam proble sa plinom (valjda je plin u pitanju) kada se motor zagreje nece da prebaci na plin odma nego tek posle 5-6 minuta, cak i kada je zagrejan motor stanem ugasim motor i ponovo upalim opet nece da prebaci na plin nego tek posle 5-6-  minuta neki put odma a neki put u toku voznje mi vrati na benzin iako je puna boca...
u pitanju je Daewoo kalos 1,2 53kw 2003 ima BRC plinski uredjaj

da li neko zna gde ko u nisu servisira BRC uredjaj ili u cemu je problem
IP sačuvana
social share
Fuck the Cola Fuck thi Pizza all we need is Gibanica
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
SonyEricsson x10 mini pro

druze ima ti nedovoljno struje probaj promeniti platine ako je opet isto onda ler dizna nije u redu (zaprljala se) pozz
IP sačuvana
social share
GRADIMIR
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 336
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Samsung L700
Kupio sam pre 20tak dana land rover freelander 2.0td 2001 godiste izuzetno povoljno necu reci koja je cifra u pitanju.

naime problem je sledeci da li postoji neki deo na auto koji automatski iskljucuje diferencijal jer kad na semaforu pravim polukruzno i namotam do kraja na primer u levo zadnji levi tocak pocne na asfaltu da šlajfa ali ne mnogo i auto ne moze brzo da se vozi kada je namotan do kraja mora sporo i pazljivo.
Da li postoji neki deo na autu koji to regulise a koji je mozda pokvaren.

Druga stvar potrosnja kada se vozi polako opusteno ispod 2500 obrtaja potrosnja je 7L sve brze od toga i ostrija voznja varira čak i do 15L.

Treći problem na menjaču imam prekidač da uključim downhill tj spustanje niz brdo kako bi on sam kocio i usporavao, e one dve žičice što idu u prekidač su ispale a ja ne znam u kojoj je rupi koja gde bila jedna je braon-bela a druga je skroz bela.

Izabrao sam ovo auto jer mi se svidja izgled a i generalno od svih terenaca najvise gotivim Land Rover bez izuzetaka i molim vas nemojte SMARATI SA STO NISAM KUPIO OVO ILI ONO/
ili preporucite neki forum gde neko moze pomoci
IP sačuvana
social share
Znam kad sam dosao ali ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 155
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
privremeno Plocasti materijali Stomatoloska ordinacija
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: 24sata :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: ConQUIZtador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: Juzne Vesti :: Citati :: Serbia News :: Kuvar :: Tvorac Grada :: Cam.rs

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002-2011 "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.